Onlineprinters leverer varen. og de gør det som regel hurtigere end lovet. Deres service er helt i top - de svarer og handler når man kontakter. Kan varmt anbefale dem.
Ordrenummer: 019060182187052 Vi er normalt meget tilfredse med tryksagerne, men tranportfirma DPD afleverede ikke pakken, vi har ikke fået besked om at den er afleveret i en PakkeShop ( vi har en but... Näytä lisää
Fint produkt og hurtig levering. Dog kunne jeg godt tænke mig at levering kunne være til pakkeshop, da det ikke altid er muligt at være hjemme.
God service og hurtig levering, altid fin kvalitet
ONLINEPRINTERS-gruppen er et af de markedsførende onlinetrykkerier i Europa. Vi producerer individuelle tryksager fra flyers til komplette messestande i egne produktionslokaler for vores flere end 1.000.000 kunder i 30 lande i Europa.
Dr.-Mack-Straße 83 , 90762 , Fürth, Saksa
God service og hurtig levering, altid fin kvalitet

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
Onlineprinters leverer varen. og de gør det som regel hurtigere end lovet.
Deres service er helt i top - de svarer og handler når man kontakter.
Kan varmt anbefale dem.

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
Fornuftige produkter til konkurrencedygtige priser, og hurtig levering. Alt er super

Virkelig dårlig moral.
Faktura r19100024267.
Den 27.06.2024 bestiller jeg visitkort, alt fint.
Den 01.07.2024 får jeg mail om at disse er på vej, fint nok, har dog ikke modtaget disse i skrivende stund den 03.07.2024.
Den 02.07.2024 sender de mail ud til alle kunder at man kan spare 15% rabat på ordre i juli, ja jeg er klar over min bestillingsdato, men når jeg nu har købt flere gange burde man udvise lidt bedre service, da jeg henvende mig til dem, bliver jeg bare afvist.
Derfor har i fortjent dårlig omtale, I kunne have fået 5 stjerner, da jeg generelt har været tilfreds med jer.
Hold jer væk fra en uværdig forretning med dårlig service moral.

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
Fik aldrig leveret varen til lovet tid. Da varen tilsyneladende ikke blev leveret til speditør (DHL).
Eneste lyspunkt er at ved opkald til onlineprinteres viste de med det samme hvad der var galt - tyder på at det sker jævnligt.

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
Nemt at bestille tryksager. God orientering undervejs i forløbet. Levering lige til døren

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
Ingen kundeservice overhovedet. Svarer ikke.

Hej,
Vi har betalt ekstra levering så det kunne leveres torsdag da det skulle bruges fredag. Det bliver først leveret mandag, vi har skrevet til kundesupport og intet svar fået. Dette er fuldstændigt ubrugeligt for os

Ordrenummer: 019060182187052
Vi er normalt meget tilfredse med tryksagerne, men tranportfirma DPD afleverede ikke pakken, vi har ikke fået besked om at den er afleveret i en PakkeShop ( vi har en butik som har åbent i alle dagtimer) tryksag blev sendt retur, så vi har ikke set den i nu og mangler den meget. )o:

Vastaus yritykseltä onlineprinters.dk
D. 11/5 bestilte jeg et produkt via hjemmesiden, 15 min. senere valgte jeg at annullere ordren via profilen på hjemmesiden og fik hurtigt en mail om at ordren var annulleret.
4 dage senere trækker de dog alligevel pengene fra mit betalingskort.