Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.
Gravin Juliana van Stolberglaan 31, 2263 AB, Leidschendam (geen bezoekadres), Hollanti
- 085 -1300582
- webshop@onlineposterkopen.nl
- onlineposterkopen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Heb een bestelling gedaan voor ons huis…
Heb een bestelling gedaan voor ons huis wat van zolder tot kelderkast verbouwd is. Maar ook voor mijn tiny house op de Veluwe dat zeer binnenkort wordt opgeleverd en dat ik ga verhuren. De service was top.
Ik ga je zeker noemen in mijn blogartikelen die ik over mijn tiny huis ga schrijven.
Dank je wel.
Groet Angeliek Nelissen
De Ondernemende Vrouw

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Mooie poster op super kwaliteit…
Mooie poster op super kwaliteit fotopapier!!!! Goede service en vriendelijk email verkeer.
Voor herhaling vatbaar.

Goede en snelle service
Goede en snelle service, nadat de poster in verkeerd formaat was geleverd. Zeer attente afhandeling en de nieuwe poster was de volgende dag in huis.

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Maatwerk voor een goede prijs
Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een kleine meerprijs. Levertijd was ook prima.

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Er zijn nog weinig bedrijven die een…
Top, aanrader!!!
Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor me opgelost. Vriendelijk en persoonlijk contact, en ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden.. en niet onbelangrijk de prints waten top verpakt en zien er super uit!! Bedankt!!

Snelle super service!

Prima service
Prima service! Had i.p.v. poster, bord benoemd en er werd gelijk netjes ter controle contact met me opgenomen om na te vragen of ik echt wel een poster bedoelde!
Verder goede kwaliteit en heel snel in huis👍

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Ik vond het een mooie poster en ben er…
Ik vond het een mooie poster en ben er blij mee.
De bezorging was perfect.
Dik te vreden

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Good communication with the seller.

Quality excellent
Quality excellent. Delivery time good be better.

Goed en snel,prima.

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Mooie posters en zeer klantvriendelijk
Mooie posters en zeer klantvriendelijk. Duidelijke bestelprocedure en snel geleverd ondanks dat DHL er een potje van maakt. Zeer tevreden

Fijne en snelle service
Fijne en snelle service. Mooie kwaliteit posters. Veel keuze, de één nog mooier dan de ander :)

Mooie kwaliteit poster.

Vastaus yritykseltä ONLINE POSTER KOPEN
Snel binnen en uitstekende kwaliteit

Goeie ervaring!
Fijn mailcontact, mooie poster tegen redelijke prijs. Binnen 2 dagen keurig verpakt in de bus.
Ga er nog een poster bestellen.

Top service!
Snelle levering, prachtig poster, die stevig verpakt en op tijd werd geleverd.