Ongediertebestrijding NL Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

De persoon, Danny, die je aan de telefoon krijgt praat heel snel, je wordt soms even in de wacht gezet omdat hij een ‘spoedje’ tussendoor krijgt en als je doorvraagt wat er in de prijs zit inbegrepen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een wespennest in mijn muur onder mijn woonkamerraam. Ik ben allergisch dus wilde deze snel weg hebben. Aan de telefoon werd er een.e.a. uitgelegd om me gerust te stellen dat ze nu nog geen g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

wij hadden muizen op zolder en naar later bleek ook in de keuken en kruipruimte. Erwin heeft eerst alles nagekeken en is als eerste alle gaatjes in de buitenmuur gaan dichtmaken. daarna heeft hij uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerste ervaring zonder meer positief. Reageerde zeer snel op onze hulpvraag en kon ook al snel in actie komen. Is vakkundig, werkt hard en netjes. Vooraf duidelijke prijs. Deelt nuttige tips. Behandel... Näytä lisää

1. Tuholaistorjunta

Yrityksen kirjoittama

Ongediertebestrijding NL helpt u snel van uw ongedierte af! Met een ruime ervaring in de preventie en bestrijding van ongedierte bent u bij ons aan het juiste adres. Servicegerichtheid staat hoog in het vaandel en we nemen graag de tijd om met u samen te kijken naar de beste duurzame oplossing. Uiteraard kijken we hierbij niet alleen naar hoe we het huidige probleem op kunnen lossen, maar zorgen we er ook voor dat we de oorzaak achterhalen. Zo voorkomt u in de toekomst opnieuw overlast. Wij werken volgens de IPM - werkwijze en zijn hiervoor extra gecertificeerd door het KPMB. Uiteraard zijn we tevens in bezit van het vakbekwaamheidsbewijs en diverse andere scholingen. U kunt ons alle dagen van de week bereiken! We helpen u graag af van overlast van alle soorten ongedierte en ongewenste gasten, zoals ratten, muizen, wespen, mieren, mollen, zilvervisjes (franjestaarten) houtworm, etc.

Hyvä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hornaarnest bestreden

Erwin heeft snel en vakkundig een hornaarnest bestreden. Hij nam de tijd om daarbij tekst en uitleg te geven.
Voortaan bellen we Erwin bij last van ongedierte.

27. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Bedankt voor het vertrouwen en de recensie.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer positieve ervaringen met…

Zeer positieve ervaringen met Ongediertebestrijding.nl van Erwin. Komt afspraken stipt na, is zeer kundig en aardig. Een aanrader voor als je last hebt van ongedierte!

20. syyskuuta 2020

Dank voor deze recensie.

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Gebeld en konden de zelfde dag nog komen. Gaan grondig te werk en kijken op plekken waar je zelf niet van dacht dat ze daar zouden kunnen zitten. In de avond een val geplaatst. Volgende ochtend was deze al gevangen.

8. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Fijn dat u tevreden was en bedankt voor deze review.

Saanut 5/5 tähteä

Na een brand ineens overlast gekregen…

Na een brand ineens overlast gekregen van ongedierte, Ongediertebestrijding.NL heeft dit razendsnel opgepakt waardoor het probleem in no-time onder controle was.

Goede opvolging en goede voorlichting!

7. syyskuuta 2020

Graag gedaan!

Wespennest netjes opgeruimd

Wij hadden een wespennest in de dakgoot. Ik belde met Erwin die nog dezelfde dag kon langskomen! Erwin werkt netjes, snel en vakkundig. Omdat het nest op een moeilijke plek zat en hij niet kon garanderen dat de eerste behandeling afdoende was kon ik in geval van problemen onder garantie met hem contact opnemen! (en handig dat je kunt pinnen!)
Ik ben erg tevreden dat ik zo snel van de wespen af ben.

3. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Hartelijk dank voor deze positieve recensie.

Saanut 5/5 tähteä

Erg vriendelijk en reageerde snel.

Erg vriendelijk en reageerde snel.

Wij hadden een wespen nest tussen het hout van het huis.
Goede uitleg en weg zijn de Wespen 🐝 Gelukkig.

Zeker een aanrader.

6. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Fijn dat de wespen overlast zo snel verholpen kon worden en bedankt voor de review.

Saanut 5/5 tähteä

Erwin gebeld toen wij dachten last te…

Erwin gebeld toen wij dachten last te hebben van ongedierte (muizen/ratten). Erwin is meteen diezelfde dag geweest voor een grondige inspectie en alle maatregelen getroffen die horen bij het bestrijden van ongedierte.

Erwin neemt rustig de tijd om alles uit te leggen en doet alles in overleg.

Zeer aan te raden en wij zullen Erwin zeer zeker weer bellen mocht het probleem zich weer herhalen. Op dit moment is het probleem verholpen.

30. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Fijn dat het probleem naar tevredenheid is opgelost en bedankt.

Saanut 5/5 tähteä

Overlast muizen in het plafond

Wij hadden last van muizen boven het plafond van onze uitbouw. Kleine plekjes verschenen door het stucwerk en 's avonds kon je ze horen lopen. Nadat Erwin was geweest waren de klachten binnen 3 dagen voorbij. Erwin doet niet alleen aan symptoom bestrijding, maar gaat ook gelijk aan de slag met preventieve maatregelen. De betreffende stootvoegen van de buitengevel werden voorzien speciale ongedierte roosters en kleine gaten werden direct gerepareerd. Erwin verstaat zijn vak heel goed en is prettig in de communicatie .

27. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ongediertebestrijding NL

Dank voor deze mooie recensie!

Opruimen wespennest

In onze spouw zat een wespennest. Erwin heeft dat snel en adequaat voor ons opgeruimd.

26. heinäkuuta 2020

Merci voor de review!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin