Saanut 1/5 tähteä

Beestjes niet kwijt maar wel het geld en geen resultaat, de naam alleen al nodigt niet uit !! 2 hele korte bezoeken gehad, de man had het nogal snel gezien zodat het voor mij niet geloofwaardi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden wespennest in bloembak. Na melding binnen half uur contact. Na half uur was Arnoud aanwezig. Goeie en duidelijke uitleg van het probleem. Snel onderzoek en na vondst nest direct actie. G... Näytä lisää

1. Tuholaistorjunta

Yrityksen kirjoittama

Beestjes Kwijt is hét netwerk van professionele ongediertebestrijders, actief op veel locaties in Nederland. Wij helpen snel en vakkundig bij overlast van bedwantsen of als je een wespennest wilt laten verwijderen. Onze specialisten bestrijden ook mieren, muizen en mollen op een doeltreffende en veilige manier. Dankzij direct contact, een 24/7 spoedservice en gecertificeerde bestrijders weet je zeker dat het probleem snel en professioneel wordt aangepakt. Mensen kiezen ons vanwege de snelle service, duidelijke communicatie en betrouwbare vakmensen. Last van ongedierte? Neem gerust contact op en ontdek wat we voor je kunnen doen.

2,9

1 tähti

On vastannut 31 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vakkundige, vriendelijke bestrijders.

De heer Patrick Kramer heeft me ook in het weekend direct telefonisch te woord gestaan na het aantreffen van wespennesten in mijn tuin. Hij was transparant over de werkwijze, kosten en was klantvriendelijk bij het plannen van een afspraak. Alles geheel volgens afspraak, met een duidelijke uitleg en handig blad om alles nog eens na te lezen. Degene die het werk zelf uitvoerde was een kundig bestrijder, Frits. Heel blij met hun snelle en vakkundige werk!

4. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beestjes niet kwijt maar wel het geld…

2 hele korte bezoeken gehad, de man had het nogal snel gezien zodat het voor mij niet geloofwaardig meer overkwam voor een goed resultaat. Ondertussen wordt het nest alsmaar groter.

Helaas nog steeds elke avond het gekras en getrippel van ratten in ons plafond.
Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf en zou het zeker niet adviseren.

Lijkt alsof het alleen om het geld draait maar hopeloze mensen helpen die juist van die beesten af wil en er elke dag van balen met dat gekras en gerommel wat je tot wanhoop brengt dat wordt niet serieus genomen!

4. maaliskuuta 2026

BIZAR

BIZAR!

Babymuis gevonden in mijn bed, getver dus soort van in paniek gebeld en dan vragen ze €175 . Uiteraard laat je ze komen want je bent geschrokken. Word dus mooi gebruik van gemaakt. Ik dacht dit bedrag is incl. Volledige bestrijding en best vinden enz. Maarrrr
voor alleen achter een schot kijken en verder niks kunnen doen.
Uiteindelijk €155 afgetikt aangezien de beste man zei ja omdat ik niet heb kunnen bestrijden is het €155 ipv €175.
(Laat me niet lachen €20 voor bestrijden maar €155 voor kijken)

Gewoon oplichterij, aangezien hier zoveel mensen de dupe blijken en je idd geen review kan schrijven aan hun kunnen we dit niet bij een programma neerleggen met elkaar. Dan kunnen wij er miss voor zorgen dat NIEMAND hier meer intrapt.

16. huhtikuuta 2026

Oplichters

Vorig jaar juni een hoornaar nest laten weghalen.
Prima gedaan.
Maar dan komt de rekening bijna € 500.
Ja dat zijn voorrijkosten.
Elke keer sprayen moet je apart betalen.
Gedreigd met de politie toen kon het ineens voor €200 wat nog veel te veel is.
Moest gelijk betalen via een overschrijving.
Stond ook geen bedrijfsnaam bij de overschrijving.

Geen fatsoenlijke factuur gekregen zonder naam en adres van het bedrijf

Dacht ga wel een review plaatsen op hun website nou dat is niet mogelijk. Staan alleen maar nep reviews.
Ook geen naam op de bedrijfsauto .

4. kesäkuuta 2025

Belachelijke prijs

Aardige gozer, maar we konden 95 euro aftikken voor 1 minuut met een spuitbus in een muurgat spuiten. Hij moet haast wel goud naar binnen gespoten hebben… info over kosten lastig te vinden, vertellen ze er zelf uiteraard ook niet bij. Klantvriendelijk 0%.

20. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Komt afspraken niet na.Komt niet…

Komt afspraken niet na.Komt niet opdagen waardoor je voor niets thuis zit te wachten tot 3 keer toe ! Ik had helaas al geheel betaald. Ook bellen/voicemail inspreken geen zin. Mensen bespaar jezelf deze frustratie !

7. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Veel geld betaald voor weinig…

Veel geld betaald voor weinig resultaat. Helaas. Ik had meer verwacht en heb nog steeds last van muizen. Meermaals aangegeven bij Tom. Maar elke keer te druk om te komen helpen. Ik ben ontevreden.

9. heinäkuuta 2025

Waardeloos

Waardeloos! Heb € 130 betaald voor een bezoek waarbij de beste man wat zakjes bestrijdingszakjes heeft rondgegooid en aangegeven dat de muizen binnen 48 uur dood zouden gaan, mooi niet dus! Zonde van het geld en tijd. Bovendien zijn de dames van de "klantenservice" ook niet bepaald vriendelijk te noemen en smeren je gewoon een 2e bezoek aan waar je ook weer € 130 voor moet gaan betalen, anders bieden ze je geen service aan. Stelletje ratten daar! Nooit meer dit bedrijf!

16. tammikuuta 2026

Vermoedelijke oplichters

Als je kijkt naar het telefoonnummer om te bellen op de website veranderd deze als je de pagina weer opnieuw laad. Lijkt mij een teken van oplichters.

13. joulukuuta 2025

Top.

Je weet wat het gaat kosten. Vallen gezet. Hele aardige man. Je hoeft niet lang te wachten voor een afspraak.

8. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Veel te duur en zonder resultaat

Veel te duur en zonder resultaat. Jammer van je geld om dit bedrijf te laten komen. Had net zo goed telefonisch gekund, Wel goed contact gehad met de mevrouw aan de telefoon. Hebben last van muizen in huis. Moest zelf alles laten zien waarvan wij dachten dat de muis zat. Zelf ging de man niet op onderzoek uit. Vallen geplaatst, wat wij ook al hadden gedaan.. hij zou terug komen week later, ook gebeurd. Gaatjes buiten gedicht wat wij zelf ook hadden gekund en dat was het. Muis zat nog in de woonkamer maar kunnen ze niets aan doen… wat is dan je werk? Gisteravond muis weer gezien en dan zit je dus thuis met een muis en 275€ lichter!!! Zo jammer van je geld, we bevelen dit bedrijf niet aan!!

10. marraskuuta 2025

Gewoon, niet doen.

Veel te duur om eigenlijk niets te doen, afspraken niet nakomen, geen opvolging bij klachten. Wel vanaf ik een slechte review schreef, maar dat was van korte duur, dus probeer ik nogmaals met een slechte review via een ander medium.. afrader in elk geval.

7. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk zou ik dit bedrijf nog niet 1…

Eigenlijk zou ik dit bedrijf nog niet 1 ster geven. Het is gewoon diefstal.

Legt 7 zakjes gif en rekent - met speciale korting 'voor mij' 340 euro aan! Alsjeblieft! Afspraak aan de telefoon was 50 euro.

Je hebt hier niets aan. Het is bedrog. Nooit nog een keer.

27. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Spreek van te voren een prijs af

Via beestjes weg een onderaannemer van hun op bezoek gekregen. In eerste instantie was het niet conform de prijsindicatie zoals van te voren afgesproken. Maar naar wat telefoon verkeer is dit alsnog netjes opgelost.

12. syyskuuta 2025

Goed resultaat en uitleg

In april 2025 heb ik hamza ingeschakeld
Goede uitleg en werkwijze
Aardige man neemt de tijd en resultaat kwam na een week
Mol gevangen
Nu in augustus weer mol in de tuin
Na 2x klem geplaatst te hebben
Mol gevangen nu volwassen exemplaar
Dus bedankt hamza

18. huhtikuuta 2025

Wespenbestrijder komt niet opdagen

Wespenbestrijder is op afgesproken datum en tijdstip niet komen opdagen. Ik zou voordat de bestrijder kwam nog gebeld worden, is ook niet gebeurd. Zowel locale bestrijder als BeestjesKwijt.nl telefonisch niet bereikbaar. Ben na 6 dagen wachten op komst bestrijder zeer teleurgesteld.

11. elokuuta 2025

Beste Familie Holslag,

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft.
Kunt u een mail sturen naar info@beestjeskwijt.nl met uw telefoonnummer en uw postcode/huisnummer? Dan kan ik voor u uitzoeken wat er is gebeurd.

Dubieuze aanpak

Beestjes kwijt kan beter één centraal nummer gebruiken dan telkens het telefoonnummer veranderen. Elke keer als je ze op
het internet zoekt. En een locale nummer terwijl het bedrijf er niet staat. Spooning dus. Die man is zoeven geweest 10 minuten gewerkt, wil contant betaald worden en als het niet helpt kunnen we dus naar ons geld fluiten. Wij krijgen geen bonnetje van de betaling. Niks.

6. elokuuta 2025

Beste Steven,

Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren.
Zou u ons een email willen sturen met uw telefoonnummer?
Dan kunnen we voor u nakijken wie er bij u is langsgeweest.

Mollen vangen

De medewerker van het bedrijf is er twee keer geweest maar zonder resultaat, hij heeft klemmen gezet voor het vangen van de mollen, maar geen mol gevangen en elke dag kwamen er steeds meer molshopen bij. Wij zijn zeer ontevreden!!

18. heinäkuuta 2025

Beste Desi,

Wat vervelend dat de mol nog niet is gevangen.
Kunt u ons een mail sturen met uw postcode/huisnummer en uw telefoonnummer? Ons emailadres is info@beestjeskwijt.nl. Dan ga ik contact opnemen met de ongediertebestrijder om dit zo spoedig mogelijk opgelost te krijgen.

Chantal de Wit - Team Beestjes Kwijt

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin