O'Neill Nederland Arvostelua

2 948
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Prima spullen tegen best schappelijke prijzen. Wat ons wel tegenviel was de communicatie. Na de bestelling hebben we geen bestelbevestiging gekregen en ook geen factuur. De artikelen werden ook onverw... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slecht! Geen bestelbevestiging gekregen, en daardoor kun je niets retour verzenden. Gemaild maar nog steeds geen contact terwijl alle items terug moeten. Zou het zeker niet aanbevelen om iets via de s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

O'Neill heeft samen met Suitable (en kort erachter Superdry) de allerbeste webshop. De shop is overzichtelijk, ruim en erg makkelijk om in/doorheen te navigeren. Een artikel retour? Je hebt het a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische kleding zowel winter als zomer! Kwaliteit is altijd super goed en blijft heel lang mooi. Wil geen ander merk winterjas meer nadat ik 1 x o'neill heb gekocht inmiddels als 4 jassen verde... Näytä lisää

1. Surffimyymälä
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Vaateliike
  4. Laskettelukauppa
  5. Lumilaudat

Yrityksen kirjoittama

O'Neill, het originele surf-, sneeuw- en lifestylemerk uit Californië, werd in 1952 opgericht toen een jonge man genaamd Jack O'Neill zijn passie voor surfen gebruikte om de strijd aan te gaan met de oceaan. Jacks aanvankelijke visie om functionele en innovatieve surfproducten te maken vormt nog steeds de kern van alles wat het bedrijf doet. Van het eerste neopreen surf wetsuit en boardleash tot 's werelds eerste boardshort zonder naden. O'Neill zal zich altijd blijven inzetten om zijn reputatie als een van 's werelds toonaangevende surf-merken uit te bouwen.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 948)

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nog niets ontvangen

10 dagen op mijn pakket aan het wachten. Ben benieuwd hoelang het nog duurt.

16. lokakuuta 2023

Beste Mw. S. Miljkovic,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen.
Wij hebben je aanvraag gecontroleerd en zien dat een van onze customer service medewerkers deze in behandeling heeft genomen en je de best mogelijke oplossing heeft geboden.

Saanut 2/5 tähteä

Ik vind het retourbeleid achterhaald

Ik vind het retourbeleid achterhaald. Er moet een label geprint worden terwijl het handiger is om online een retour aan te melden en je dan een barcode krijgt voor PostNL of een retoursticker in de verpakking zou ook al helpen. Dit is voor mij ook een reden om niet meer te bestellen.

12. lokakuuta 2023

Beste Serena,

Bedankt voor je review en het delen van deze informatie met ons.

We stellen het altijd op prijs feedback, suggesties en ideeën van onze klanten te ontvangen.

We zullen het doorsturen naar de juiste afdeling binnen O'Neill voor toekomstige verbeteringen.

Saanut 1/5 tähteä

Week geleden bikini besteld en nog…

Week geleden bikini besteld en nog steeds niet geleverd.

Bij PostNL blijft de melding: bezorgtijd nog onbekend.

Daarboven de melding van PostNL: sommige pakketten zijn langer onderweg dan je van ons gewend bent. Klopt dit wel, want andere pakketten die ik besteld heb en dus ook bezorgd werden door PostNL (met zelfde melding) heb ik wel gewoon mogen ontvangen. Denk dus dat het probleem niet bij PostNL ligt, maar bij O'Neill. Beetje vertraging oké... maar wacht inmiddels een hele week. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar; geen telefoonnummer, je kan slechts een mailtje sturen en O'Neill probeert dan om binnen 2 werkdagen te reageren.

4. heinäkuuta 2023

Beste Lisa,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat de bezorging van jouw bestelling langer heeft geduurd dan normaal.

Wij hebben de bestelling gecontroleerde en zien dat deze wel netjes bezorgd is.

Very good experience

Very good experience! Very customer friendly! O'neill made bikinis especially for me as I have a rubber accelerator allergy. This allows me to keep swimming and wear a bikini on holiday, thank you O'neill!!

30. kesäkuuta 2023

Slippers bij O’Neil

Ik had al eerder slippers van O’Neil en ze waren na jaren toe aan vervanging. Ook mijn partner kreeg slippers als cadeau. Wij zijn beide echt tevreden hierover. Werd snel geleverd. In de toekomst weer slippers van O’Neil.

3. huhtikuuta 2023

Super slechte ervaring met O'Neill

Super slechte ervaring met O'Neill. Zonnebril van 70 euro binnen een jaar stuk. Aanvankelijk goeie oplossing, er werd een nieuwe bril naar keuze opgestuurd. Deze bril bleek bij ontvangst niet de uitgekozen bril te zijn, sterker nog, met slijtage plekken! Via mail, contactformulier, telefonisch, Instagram én Facebook herhaaldelijk contact gezocht, geen reactie meer...

7. tammikuuta 2023

Retouren drama

30 dagen retour, (1) als er een product defect is moet je het laten maken bij een kleermaker en (2) als je dan retour stuurt boeken ze het op de verkeerde orders af communiceren dan niet meer. 1x nooit meer. Wat een chaos.

15. helmikuuta 2023

Beste Klant,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat er een probleem was met het artikel.
We hebben de aanvraag gecontroleerd en zien dat er verschillende opties zijn aangeboden.

Indien reparatie mogelijk is zullen wij dit altijd aanbieden, omdat dit een milieuvriendelijke en duurzame oplossing kan zijn.

Indien dit niet gewenst is, kan het artikel geretourneerd worden voor een terugbetaling.

Onze excuses voor het ongemak.Onze excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Te lang aan het wachten op mijn…

Te lang aan het wachten op mijn bestelling voor onze zoon. Meerdere mails gestuurd, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Ontzettend teleurgesteld. Helemaal omdat het een skibroek voor onze zoon is die hij graag wil hebben. Nu dus 2 dagen voor vakantie snel iets anders zoeken.. niet prettig!

14. helmikuuta 2023

Beste Lisette,

Bedankt voor je review.

Wij hebben jouw aanvraag gecontroleerd en zien dat ons customer service team deze in behandeling heeft genomen.

Team O'Neill

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin