Olvystore Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Das Haus ist sehr schön und modern eingerichtet. Es liegt oben auf einer Düne und hat dadurch keine Rasenfläche oder Spielwiese, aber eine Terasse. Das Ein- und Ausparken auf dem PKW-Stellplatz ist et... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gutes Preis-Leistung-Verhältnis. Die Bestellung verlief unkompliziert und die Ware wurde schnell geliefert. Einzig die erneute Nachfrage, "wie waren wir, wie haben wir es gemacht?", hat etwas genervt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nach meinem Empfinden war das Gerät vorher in Gebrauch u. wurde grob behandelt.Wasser behälter hatten beide Gebrauchsspuren.Der Schmutzwassertank hatte 1tiefen ,breiten Kratzer.

1. Sähkölaitteet
  2. Kodinkonemyymälä
  3. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.

Waarom kiezen voor Olvystore?

Yrityksen kirjoittama

Kwaliteit en service voorop
Bij Olvystore staat jouw tevredenheid centraal. Wij geloven dat een goede winkelervaring begint met betrouwbare producten en uitstekende service. Daarom selecteren we ons assortiment zorgvuldig op kwaliteit, functionaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Ons team staat klaar om je snel en vriendelijk te helpen bij vragen over producten, bestellingen of leveringen. We streven ernaar om iedere bestelling soepel en zorgeloos te laten verlopen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen en met een goed gevoel bij ons terugkomt.

Onze leveringsbelofte

Gratis verzending & levering de volgende dag*

Wij verwerken en verzenden alle bestellingen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bestel je vóór 23:59 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd.* ✔ Gratis verzending op alle bestellingen ✔ Verzending met betrouwbare vervoerders ✔ Altijd een Track & Trace per e-mail ✔ Veilige en snelle levering *Er wordt niet bezorgd op zondagen en officiële feestdagen. Heb je vragen over je bestelling? Neem gerust contact op via info@olvystore.nl.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

133 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

It’s not next day delivery

The site is frequently marketing next day deliveries however it took 1 week for the package to be delivered.

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Thank you for your honest feedback. We’re sorry to hear that your order took a week to arrive.

Your package was handed over to the carrier within 3 hours after your order was placed. Unfortunately, the delay occurred during transit with the carrier. We completely understand your disappointment, especially given the delivery expectations communicated on our website.

We appreciate you bringing this to our attention and will certainly take your feedback on board as we look at how we can improve this going forward.

If there is anything else we can help you with, please don’t hesitate to contact us at support@olvystore.com.

Kind regards,
The Olvy Team

Saanut 5/5 tähteä

Schnelle Lieferung und tolles Produkt…

Schnelle Lieferung und tolles Produkt zum fairen Preis!

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit der schnellen Lieferung, unserem Produkt und dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden bist. Wir wünschen dir viel Freude mit deinem Olvy Produkt!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gisteren een eierkooker binnen…

Ik heb gisteren een eierkooker binnen gekregen en vandaag gebruikt voor gepocheerde eieren ik heb er twee gedaan eerst volgens de gebruiksaanwijzing en de tweede minuut eerder alle twee helemaal goed geweldig apparaat een klein puntje ik ben doof en hoor niet wanneer ze klaar zijn maar over 30 dagen krijg ik me gehoor apparaat dan heb ik er denk ik geen last meer van nogmaals een top ding mvg robert

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Robert! Wat leuk om te lezen dat de gepocheerde eieren meteen goed gelukt zijn en dat je zo tevreden bent met de eierkoker. We begrijpen je opmerking over het geluidssignaal zeker en waarderen het dat je dit met ons deelt. We wensen je nog heel veel plezier met je eierkoker!

Groetjes,
Het Olvy Team

Alles bestens

Alles bestens

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass alles zu deiner Zufriedenheit war. Wir wünschen dir weiterhin viel Freude mit deinem Olvy Produkt!

Works

Robust, working and fast delivered!

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Thank you for your great review! We’re happy to hear that you’re satisfied with the quality of the product and the fast delivery. We hope you enjoy using it!

Kind regards,
The Olvy Team

Saanut 5/5 tähteä

Snelle oplossing na een defectmelding

Mijn watchwinder ging na drie maanden defect. Olvy stuurde zeer snel kosteloos een nieuwe op. Perfecte service!

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Bedankt voor je mooie beoordeling! Natuurlijk is het jammer dat je watchwinder na drie maanden een defect vertoonde, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe exemplaar!

Groetjes,
Het Olvy Team

Luftpumpe für Auto

Bestellung, Bezahlung, Lieferung, alles perfekt. Produkt hat bisher 2 Auto Reifen mit Luft gefüllt. Scheint also zu funktionieren.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass von der Bestellung bis zur Lieferung alles reibungslos geklappt hat und die Luftpumpe bereits erfolgreich zum Einsatz gekommen ist. Wir wünschen dir weiterhin viel Freude damit!

Saanut 5/5 tähteä

Schnelle Lieferund und kompetenter…

Schnelle Lieferund und kompetenter Service.

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit der schnellen Lieferung und unserem Service zufrieden bist. Genau so soll es sein!

Saanut 5/5 tähteä

Tolle Marke mit klasse Geräten.

Eine sehr tolle Marke mit super tollen Geräten. Ich habe beide und beide sind super. Sie halten, was sie versprechen und sind super vielseitig.

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit beiden Geräten so zufrieden bist und sie dich im Alltag überzeugen. Wir wünschen dir weiterhin ganz viel Freude damit!

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf heeft service hoog in het…

Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan! Ik had een luchtcompressor besteld voor het oppompen van auto- en fietsbanden. Deze werd gelijk de volgende dag bezorgd. Echter de bijhorende ventielverloopstukken pasten niet op het fietsventiel. Hierover een email gestuurd, waarop ik direct een reactie kreeg. Binnen 2 dagen, waar zelfs het weekend tussenzat, mocht ik de goede bijbehorende ventielloopstukjes al ontvangen.
Overigens de luchtcompressor werkt heel goed. Een aanrader, verdient zich zelf terug door niet meer de autobanden te hoeven oppompen bij het tankstation.

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Hartelijk dank voor uw geweldige review en de mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat uw luchtcompressor naar tevredenheid werkt en dat u tevreden bent over zowel de snelle levering als onze service. We vinden het belangrijk om klanten zo snel mogelijk verder te helpen, dus het doet ons veel plezier dat de juiste ventielverloopstukken u snel hebben bereikt.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We wensen u nog veel plezier met uw luchtcompressor en staan uiteraard graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft.

Alles super geklappt Dankeschön

Alles super geklappt Dankeschön

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit verlaufen ist. Wir bedanken uns für Ihr Vertrauen und wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Kauf. Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei Olvy begrüßen zu dürfen!

Wie beschrieben alles gut

Wie beschrieben alles gut . Nur eins habe ich zu bemängeln, die Betriebsanleitung ist schlecht beschrieben .

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für Ihre ehrliche Bewertung und Ihr Feedback! Es freut uns, dass das Produkt Ihren Erwartungen entspricht. Gleichzeitig bedanken wir uns für Ihren Hinweis zur Bedienungsanleitung. Ihr Feedback ist für uns sehr wertvoll und wir werden es intern weitergeben, damit wir uns in Zukunft weiter verbessern können. Sollten Sie Fragen zur Nutzung des Produkts haben, hilft Ihnen unser Kundenservice jederzeit gerne weiter.

Heel fijn tosti apparaat/grill

Heel fijn tosti apparaat/grill. We gebruiken het heel vaak.
Onze was gescheurd bij het plastic. Ze stuurden direct een nieuw tosti apparaat op. Wat een goede service!

21. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo vaak plezier heeft van uw tostiapparaat/grill. Natuurlijk is het vervelend dat er een defect is ontstaan, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Uw compliment over onze service waarderen we enorm. We wensen u nog veel smakelijke momenten met uw nieuwe tostiapparaat en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Meine Bestellung kam

Meine Bestellung kam, wie vom Verkäufer beschrieben und den Fotos entsprechend, sehr schnell bei mir an. Der Wasserkocher sieht sehr gut aus und die Temperaturanzeige finde ich sehr gut. Alles in allem ein sehr gutes Gerät für einen günstigen Preis.
Ich kann diesen Verkäufer Bedenkenlos empfehlen.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen herzlichen Dank für Ihre ausführliche und positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihre Bestellung schnell angekommen ist und der Wasserkocher Ihre Erwartungen erfüllt. Besonders schön zu hören ist, dass Ihnen die Temperaturanzeige und das Preis-Leistungs-Verhältnis gefallen. Vielen Dank auch für Ihre Empfehlung – Ihr Vertrauen und Ihre Unterstützung bedeuten uns sehr viel. Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit Ihrem Wasserkocher!

Saanut 5/5 tähteä

We kregen afgelopen kerst een toaster…

We kregen afgelopen kerst een toaster als cadeau van onze kinderen. Eind vorige maand ging het aan/uit knopje stuk. Ik stuurde een mail met foto van het defect naar het contact center. Joost antwoordde meteen dezelfde dag dat ze een nieuw toestel zouden opsturen. Ik gaf toen aan dat we dra op vakantie gingen vertrekken. Geen probleem zei Joost, stuur me een herinnering wanneer jullie teruggekomen zijn van vakantie. Zo gezegd zo gedaan, en vandaag vier dagen na onze thuiskomst ontvingen we onze nieuwe toaster. Dankjewel Joost voor deze leuke, snelle afhandeling!

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat Joost u snel heeft kunnen helpen en dat we rekening konden houden met uw vakantieplanning. We vinden het belangrijk om een passende oplossing te bieden wanneer er onverhoopt iets misgaat, en het doet ons veel plezier dat u onze service zo positief heeft ervaren. We geven uw mooie complimenten zeker door aan Joost. Veel plezier gewenst met uw nieuwe toaster en bedankt voor uw vertrouwen in Olvy!

Saanut 5/5 tähteä

Artikel ist Klasse und das Ergebnis ist…

Artikel ist Klasse und das Ergebnis ist Super. Lieferung schnell. Vielen Dank

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Produkt, dem Ergebnis und der schnellen Lieferung so zufrieden sind. Ihr positives Feedback bedeutet unserem Team sehr viel. Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit Ihrem Kauf und hoffen, Sie bald wieder bei Olvy begrüßen zu dürfen!

COMPLIMENTEN

Na melding te hebben gemaakt van een defect onderdeel van een bij Olvy gekochte knikkerbaan werd mij verzocht om een foto te sturen van het defecte onderdeel. Het defecte onderdeel werd betiteld als productiefout, waarop wij (op zondag !) een geheel nieuwe en complete set kregen toegestuurd, welke op maandagochtend bezorgd werd.
Een tópproduct, maar nog belangrijker, tóp service van Olvy, COMPLIMENTEN !

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Hartelijk dank voor deze fantastische review en uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat we het probleem snel naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen, ook in het weekend wanneer dat nodig is. Het doet ons veel plezier dat u niet alleen tevreden bent met de knikkerbaan, maar ook met onze service. Bedankt voor uw vertrouwen en uw complimenten, daar doen we het voor! Veel speelplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Great product, great customer service

My questions were answered promptly, and the product does what it's supposed to, very well.

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Thank you for your kind review! We're pleased to hear that your questions were answered promptly and that the product is performing exactly as expected. Your satisfaction is very important to us, and we truly appreciate you taking the time to share your experience. We hope to serve you again in the future!

Great seller

Great seller, fast delivery and excellent communication. Very happy with the whole experience.

11. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you were happy with our service, fast delivery, and communication. It's wonderful to know you had such a positive experience. We truly appreciate your support and hope to serve you again in the future!

Süper gut schnell lieferung

Süper gut schnell lieferung

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Olvystore

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Produkt und freuen uns darauf, Sie bald wieder als Kunden begrüßen zu dürfen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin