Das Haus ist sehr schön und modern eingerichtet. Es liegt oben auf einer Düne und hat dadurch keine Rasenfläche oder Spielwiese, aber eine Terasse. Das Ein- und Ausparken auf dem PKW-Stellplatz ist et... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gutes Preis-Leistung-Verhältnis. Die Bestellung verlief unkompliziert und die Ware wurde schnell geliefert. Einzig die erneute Nachfrage, "wie waren wir, wie haben wir es gemacht?", hat etwas genervt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nach meinem Empfinden war das Gerät vorher in Gebrauch u. wurde grob behandelt.Wasser behälter hatten beide Gebrauchsspuren.Der Schmutzwassertank hatte 1tiefen ,breiten Kratzer.
Yrityksen kirjoittama
Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.
Waarom kiezen voor Olvystore?
Yrityksen kirjoittama
- Kwaliteit en service voorop
- Bij Olvystore staat jouw tevredenheid centraal. Wij geloven dat een goede winkelervaring begint met betrouwbare producten en uitstekende service. Daarom selecteren we ons assortiment zorgvuldig op kwaliteit, functionaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Ons team staat klaar om je snel en vriendelijk te helpen bij vragen over producten, bestellingen of leveringen. We streven ernaar om iedere bestelling soepel en zorgeloos te laten verlopen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen en met een goed gevoel bij ons terugkomt.
Onze leveringsbelofte
Gratis verzending & levering de volgende dag*
Nijmegen, 6511DX, NIJMEGEN, Hollanti
- support@olvystore.com
- olvystore.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
It’s not next day delivery
The site is frequently marketing next day deliveries however it took 1 week for the package to be delivered.

Vastaus yritykseltä Olvystore
Schnelle Lieferung und tolles Produkt…
Schnelle Lieferung und tolles Produkt zum fairen Preis!

Vastaus yritykseltä Olvystore
Ik heb gisteren een eierkooker binnen…
Ik heb gisteren een eierkooker binnen gekregen en vandaag gebruikt voor gepocheerde eieren ik heb er twee gedaan eerst volgens de gebruiksaanwijzing en de tweede minuut eerder alle twee helemaal goed geweldig apparaat een klein puntje ik ben doof en hoor niet wanneer ze klaar zijn maar over 30 dagen krijg ik me gehoor apparaat dan heb ik er denk ik geen last meer van nogmaals een top ding mvg robert

Vastaus yritykseltä Olvystore
Snelle oplossing na een defectmelding
Mijn watchwinder ging na drie maanden defect. Olvy stuurde zeer snel kosteloos een nieuwe op. Perfecte service!

Luftpumpe für Auto
Bestellung, Bezahlung, Lieferung, alles perfekt. Produkt hat bisher 2 Auto Reifen mit Luft gefüllt. Scheint also zu funktionieren.

Vastaus yritykseltä Olvystore
Tolle Marke mit klasse Geräten.
Eine sehr tolle Marke mit super tollen Geräten. Ich habe beide und beide sind super. Sie halten, was sie versprechen und sind super vielseitig.

Vastaus yritykseltä Olvystore
Dit bedrijf heeft service hoog in het…
Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan! Ik had een luchtcompressor besteld voor het oppompen van auto- en fietsbanden. Deze werd gelijk de volgende dag bezorgd. Echter de bijhorende ventielverloopstukken pasten niet op het fietsventiel. Hierover een email gestuurd, waarop ik direct een reactie kreeg. Binnen 2 dagen, waar zelfs het weekend tussenzat, mocht ik de goede bijbehorende ventielloopstukjes al ontvangen.
Overigens de luchtcompressor werkt heel goed. Een aanrader, verdient zich zelf terug door niet meer de autobanden te hoeven oppompen bij het tankstation.

Wie beschrieben alles gut
Wie beschrieben alles gut . Nur eins habe ich zu bemängeln, die Betriebsanleitung ist schlecht beschrieben .

Heel fijn tosti apparaat/grill
Heel fijn tosti apparaat/grill. We gebruiken het heel vaak.
Onze was gescheurd bij het plastic. Ze stuurden direct een nieuw tosti apparaat op. Wat een goede service!

Meine Bestellung kam
Meine Bestellung kam, wie vom Verkäufer beschrieben und den Fotos entsprechend, sehr schnell bei mir an. Der Wasserkocher sieht sehr gut aus und die Temperaturanzeige finde ich sehr gut. Alles in allem ein sehr gutes Gerät für einen günstigen Preis.
Ich kann diesen Verkäufer Bedenkenlos empfehlen.

Vastaus yritykseltä Olvystore
We kregen afgelopen kerst een toaster…
We kregen afgelopen kerst een toaster als cadeau van onze kinderen. Eind vorige maand ging het aan/uit knopje stuk. Ik stuurde een mail met foto van het defect naar het contact center. Joost antwoordde meteen dezelfde dag dat ze een nieuw toestel zouden opsturen. Ik gaf toen aan dat we dra op vakantie gingen vertrekken. Geen probleem zei Joost, stuur me een herinnering wanneer jullie teruggekomen zijn van vakantie. Zo gezegd zo gedaan, en vandaag vier dagen na onze thuiskomst ontvingen we onze nieuwe toaster. Dankjewel Joost voor deze leuke, snelle afhandeling!

Vastaus yritykseltä Olvystore
Artikel ist Klasse und das Ergebnis ist…
Artikel ist Klasse und das Ergebnis ist Super. Lieferung schnell. Vielen Dank

COMPLIMENTEN
Na melding te hebben gemaakt van een defect onderdeel van een bij Olvy gekochte knikkerbaan werd mij verzocht om een foto te sturen van het defecte onderdeel. Het defecte onderdeel werd betiteld als productiefout, waarop wij (op zondag !) een geheel nieuwe en complete set kregen toegestuurd, welke op maandagochtend bezorgd werd.
Een tópproduct, maar nog belangrijker, tóp service van Olvy, COMPLIMENTEN !

Vastaus yritykseltä Olvystore
Great product, great customer service
My questions were answered promptly, and the product does what it's supposed to, very well.

Great seller
Great seller, fast delivery and excellent communication. Very happy with the whole experience.