Calmannvinduespudsning Arvostelua 10

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

1. Ikkunanpesupalvelu

Calmann Vinduespudsning drives af Simon Calmann, der er din lokale, pålidelige vinduespudser på Amager og Storkøbenhavn. Hos Calmann Vinduespudsning får du en vinduespudser der vægter grundighed og kvalitet. Du kan være sikker på, at jeg kommer til aftalt tid og leverer et ordentligt resultat, så du kan glæde dig over skinnende rene ruder. Jeg lever af tilfredse kunder, så skulle det nogensinde ske, at du har fået pudset vinduer af mig og der skulle være et vindue, som ikke er blevet helt rent, så ringer du bare, så kommer jeg naturligvis og laver en ompudsning. Jeg har en baggrund som privat bankrådgiver, hvor jeg i 13 år har rådgivet kunder. For 5 år siden sagde jeg i forbindelse med stress min stilling op og endte med at søge et job som vinduespudser. Jeg blev overrasket over, hvilken kæmpe glæde det er for mig at arbejde som vinduespudser. Så beslutningen om at satse hele butikken og blive selvstændig vinduespudser var ikke svær. Jeg bor på Vestamager sammen med min familie og kører som vinduespudser på Amager og Storkøbenhavn. På min hjemmeside kan du nemt finde prisen på vinduespudsning af din bolig ved at bruge den online prisberegner. Hilsen Simon Calmann

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ruder der skinner

Har haft mit første man absolut ikke sidste besøg af Simon.
Meget veludført arbejde, ruderne skinner og stråler om kap med den sparsomme vintersol.

Simon er meget behagelig, venlig og imødekommende og ikke mindst punktligt. Processen fra start til slut er nem.

Glæder mig til næste besøg.

28. marraskuuta 2025
Calmannvinduespudsning-logo

Vastaus yritykseltä Calmannvinduespudsning

Hej Kim,
Det var da nogle dejlige ord at få med på vejen.

Det var rigtig hyggeligt og jeg glæder mig til næste besøg hos jer :)

Mange tak skal du have

Københavns bedste vinduespudser !

Københavns bedste vinduespudser !! Super flotte vinduer. Vi har prøvet flere forskellige vinduespudserfirmaer og Simon har leveret klart flotteste resultat - og til en billigere pris. Stor anbefaling herfra Oscar Biludlejning Sydhavn :)

28. huhtikuuta 2025

Amagers bedste vinduespudser

Jeg har længe nu haft Simon til at komme fast hos os for at pudse vores vinduer både inde og ude - Vinduerne står altid skinnende bagefter, Simon er virkelig dygtig til sit arbejde - Og så er han også bare en superflink fyr oveni hatten, så det kunne ikke blive en bedre cocktail!
Jeg kan varmt anbefale Simon til alle, der leder efter en rar, god og dygtig vinduespudser!

28. elokuuta 2024

Verdensklasse

Simon er først og fremmest virkelig dygtig til sit job.
Vinduerne står skarpt, og alle flader og lister er tørret pænt af.
Rigtig gode priser
Fed service hvor han kan have nøgle til boligen liggende, så man ikke behøver være hjemme når han kommer.
Men vigtigst, så er Simon en virkelig virkelig behagelig fyr, han er yderst professionel og man kan mærke han brænder for sit job, men han er samtidig meget menneskelig, hyggelig og tryghedsskabende.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne så havde jeg gerne gjort det.

22. elokuuta 2024

Fremragende service med et smil!

Jeg har haft Simon Calmann som min faste vinduespudser i flere måneder, og jeg kan varmt anbefale ham til alle. Simon mødes altid med et smil, og det er tydeligt, at han har en ægte passion for sit arbejde. Han er utroligt punktlig og pålidelig, og der er aldrig et vindue, der bliver overset. Det er også rart, at han altid tager sig tid til en lille snak, hvilket gør hele oplevelsen personlig og behagelig. Hvis du leder efter en vinduespudser, der leverer både kvalitet og en god service, så er Simon det helt rigtige valg!

14. elokuuta 2024

Jeg får fast pudset mine vinduer i…

Jeg får fast pudset mine vinduer i Dragør af Simon Calmann. Jeg kan varmt anbefale ham som din faste vinduespudser, han overholder altid vores aftaler og leverer altid et flot resultat til en super fair pris.

19. elokuuta 2024