olievoordeelshop.nl Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Helaas de olie was niet meer leverbaar…

Helaas de olie was niet meer leverbaar opzich is dat geen probleem en zou ik het geld binnen 2 werkdagen terug krijgen ondertussen een mooie tijd verder en een mail verder waneer ik het geld zou kunnen verwachten maar geen reactie en ik lees nu uit meer reacties dat dat veel voorkomt

1. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Op 27/05/2024 olie besteld met…

Op 27/05/2024 olie besteld met leveringstijd 2-3 weken
we zijn nu 16/08/2024 en tot op heden nog geen levering mogen ontvangen. Heb al 2 mails gezonden maar nooit geen antwoord gekregen. Zelfs al gebeld en ook niet binnen geraakt. Heb nu nog een mail gezonden waarin ik mijn geld terug vraag. Is 150€.
Ben eens benieuwd naar reactie. Ik beveel Olievoordeelshop dus aan niemand aan!

27. toukokuuta 2024

STAY AWAY FROM THIS COMPANY

STAY AWAY FROM THIS COMPANY. THEY ARE BANKRUPT, BUT THEY HAVE NOT CLOSED TEHIR WEBSITE, SO THEY ARE STILL SELLING OIL BUT NOT SENDING THE OIL. I HAVE LOST 135 EURO

29. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kan totaal geen contact meer krijgen

Na eerdere prima leveringen, wacht ik nu al 7 weken op een alternatief voor de door mij betaalde olie welke niet meer leverbaar was. Op verschillende mails wordt niet gereageerd. Telefoon gaat gelijk over naar bezet. Heb er geen goed gevoel meer over. Zou niet meer bestellen en vooruitbetalen.

12. heinäkuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Bestelling kan niet worden geleverd

Bestelling geplaatst op 20 mei voor normale Eurol SAE50 motorolie en remreiniger. Deze kunnen ze blijkbaar niet binnen 6 weken leveren. Ook een alternatief kunnen ze niet leveren. Dat is voor mij onbegrijpelijk voor een olieleveranciers. Geld wel terug ontvangen.

9. heinäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Te lange levertijd en onbereikbaar

Te lange levertijd en onbereikbaar per telefoon en mail. Had namelijk na bestelling en betaling geen enkele levertijd gekregen. Moet erg lang wachten op reactie en als ik eindelijk contact heb, kunnen ze wederom geen levertijd geven. Dan maar alternatief afgesproken dat dan is het er gelukkig wel snel.

7. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

geen goede review maar nog steeds een…

geen goede review maar nog steeds een enorm goede service.
de olie voor mijn kreidler was heel snel geleverd en ook goed aan gekomen.
een paar dagen later kreeg ik ook een factuur binnen.
dus over de levering en de service ben ik tevreden!

19. helmikuuta 2024

Zeer lange wachttijd

Zeer lange wachttijd, de producten op de website zijn niet op voorraad, 11 dagen wachten op verzending, het slechtste bedrijf waar ik ooit producten bij heb besteld

14. marraskuuta 2023

Slecht bedrijf.

Slecht bedrijf.
Duidelijk aangegeven dat ik een automaat bak had en meneer beweerde daar de beste olie voor te hebben. Meneer heeft handgeschakelde bak olie mee gegeven waardoor mijn automaat al gereviseerd moest worden. Heb de eigenaar gesproken erover en hij zei dat hij me tegemoet zou komen. Echter naar 10 keer bellen hem niet aan de lijn te krijgen ben ik er na toe gegaan. Eindstand heeft meneer niks vergoed en zit met een schade post van minimaal 2000€.
Hij vertelde mij dat ik er maar een zaak van moest maken of te wel stik erin en je ziet niks van de vergoeding. Bij deze raad ik OLIENADEELSHOP dus niet aan

16. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend

Uitstekende service, emails worden snel beantwoord, order werd snel verstuurd, goede duidelijk overzichtelijke website, lage prijzen. Aanrader!

25. tammikuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin