Yrityksen kirjoittama
Hos Oliehuset finder du et udvalg af markedets bedste og reneste CBD-produkter. Vi leverer altid 100% organiske produkter af den højeste kvalitet, til priser alle kan være med på. Men det handler ikke kun om at sælge et produkt, men om at skabe en oplevelse af tillid og tryghed for vores kunder.
Stormgade 50, 6700, Esbjerg, Tanska
- 36210420
- kontakt@oliehuset.dk
- oliehuset.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Stod og manglet cbdolie lige inden…Påskeferien
Stod og manglet cbdolie lige inden påskeferie og ringet til oliehuset og fik en snak med Jonas ,han var yderste hjælpsom, vi aftalte jeg bestilte det cbd olie jeg manglet på deres hjemmeside og Ca 20 minutter efter fik jeg det leveret på min adresse. Det kan da kaldes kundeservice ud over det sædvandligt. Tak for hjælpen her fra
Super produkt og hurtig levering 🤗
Godt sted at handle
Jeg er simpelthen så glad for at have fundet den her butik, da deres olie har hjulpet mig meget. Har købt derfra 3 gange og det bliver jeg ved med. Hilsen en meget tilfreds kunde.
Super gode produkter og service
Rigtig godt sted at handle. Hjemmesiden er nem, leveringen er hurtig og olien har levet op til mine forventninger.
Deres olie har virkelig hjulpet på min…
Deres olie har virkelig hjulpet på min søvn.
Har kæmpet med dårlig søvn i lang tid, men siden jeg begyndte at bruge deres olie, falder jeg hurtigere i søvn og vågner ikke længere flere gange i løbet af natten. Kan varmt anbefales til andre der døjer med søvnproblemer.
Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning - tak for snakken!
Super god personlig service!
Super god personlig service!
Oliehusets fuldsprektum cbd olie har givet mig en bedre nattesøvn, samt er mine små skavanker af smerter i led og lænd betydelig reduceret.
Kan kun anbefale dette produkt!
Købte olie
Købte olie. Det har virkelig hjulpet på at få bevægelse i et brækket ben.
Hurtig levering.