Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mærkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sælge det produkt..

Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttørret gris…Købt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrød, kødet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... Näytä lisää

Super god frysepizza, som jeg også har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen på Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga højere hydrering, og personligt e... Näytä lisää

1. Luomutila
  2. Luomumyymälä

ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde længe gået og grublet over, hvordan han kunne få de gode smagsoplevelser og råvarer fra gården i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han løsningen. Han skulle sælge pizzaer på Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt måltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har høje standarder indenfor økologi og bæredygtighed. Men Ole ville ikke bare sælge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprøvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensætninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brændefyret stenovn. Da Northside løb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kæmpe succes. Og herfra gik det stærkt. En festivalpizza blev til Pizza på Gården, hvor folk fra nær og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer på gården i Hammel. Pizza på Gården blev til Pizza på Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brændefyrsovn for at bage pizzaer til fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza på Hjul blev til pizzaer på frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fået øjnene op for de kompromisløse pizzaer fra gården i Hammel, men også fordi Ole ønskede at give alle en mulighed for at være sammen med dem de holder af, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt måde at fryse pizzaer ned på, så smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du købe Oles pizzaer på frost i store dele af landet - Ole vil nemlig være hele Danmarks fredagspizza.

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Dårlig, dårlig frysepizza

Dårlig og brændt frysepizza fra irma til ALT for mange penge for kvaliteten. Tynd pizzabund og minder om de færdige på køl fra netto, derudover brændt før ovnen og kedelig topping. Spar dig selv pengene og køb fra fx Princip

1. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager at din oplevelse ikke har levet op til vores høje forventninger om smag og kvalitet. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.

Stor skuffelse ...

Efter begejstrede udråb i Løvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne købepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pølsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sødlige eddikesmag brød jeg mig decideret ikke om. Kun tanken om at råvarerne er helt i top holdt mit humøret lidt oppe - bestemt ikke smagen! De billigere fra min lokale tyrker er langt bedre og ikke mere fede og kalorieholdige end disse.

28. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Anne, Mange tak for din anmeldelse, det er vi selvfølgelig meget ærgerlige over at høre. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden
mvh Ole

Den fortjener ikke en eneste ⭐️ Købte…

Den fortjener ikke en eneste ⭐️ Købte mon pizza i Irma på Ordrupvej. Fulgte nøje anvisning på pakken. Fik en slatten - ufærdig pizza med bløde bacon stykker - overdreven smag af oregano og tydelig gærsmag fra den bløde bund. Den værst tænkelige pizza 🤮

27. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Gitte, Mange tak for din anmeldelse, det var da en træls oplevelse, som vi gerne vil beklage.

Ikke som forventet

Vi havde også set pizzaerne/Oles Gaard i Løvens hule og tænkte, at dem måtte vi smage.
Det er et godt koncept (dansk og øko), deraf de 3 stjerner.
Dog syntes vi ikke om smagen. Vi prøvede den med skinke og den med salami. De smagte af en blanding af sødt, kål og gris... Skuffende oplevelse. Dog var dejen ganske god i smagen.
Vi køber igen, hvis smagen ændres. Ellers ikke.

19. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej, Mange tak for jeres anmeldelse. Dejligt at høre at I synes om konceptet, men selvfølgelig rigtig træls at kvaliteten ikke var i top.
Meget er sket siden, og vi forsøger hele tiden at forbedre os og undgå fejl. Håber I har mod på at give det en chance igen.
bh Ole

Vi har nu prøvet Oles gård pizza

Vi har nu prøvet Oles gård pizza, den smagte godt den har ikke den karakteristiske fryse pizza smag, jeg tror så at problemet er at den skal konkurrere med pizzaen fra pizzariaet, og normalt er prisen ca. 70 kr. i et pizzaria ( i jylland) så Oles pizza skal efter min mening ligge lidt under den pris hvis det skal blive en succes.

19. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Thyge, Mange tak for din anmeldelse. Dejligt med konstruktiv feedback. Meget er sket siden, og vi har ikke lavet prisstigninger, så jeg håber at prisen er blevet mere konkurrencedygtig.

God, men ikke 100 kr. værd

Af en frysepizza at være, var den okay, men den burde koste max. 50 kr.

16. helmikuuta 2021

Hej Peter
Oles minipizzaer koster deromkring og sommetider er de også at finde på tilbud. De er at finde i 4 varianter, så måske du har lyst til at spise en Oles pizza en anden gang. Ihverfald dejligt den smagte okay.
Bh. Ole

Ja tak!

Ja tak til økologisk kvalitetspizza! Oles Gårds svampe-pizza på frost er absolut alle pengene værd! Så lækkert, og man kan tydeligt smage, at det er kvalitetsråvarer.

12. helmikuuta 2021

Hej Line
Hvor er det dejligt at læse, at du synes vi laver økologisk kvalitetspizza. Vi gør vores ypperste :)
Bh. Ole

En dårlig oplevelse…

Efter at have hørt den store ros i Løvens Hule, prøvede vi 2 stk. med gris. Da de tynde stykker gris begyndte at smelte, bredte der sig en duft af gammelt fedt, og det gik også igen i smagen. Det var simpelthen ikke godt.

8. helmikuuta 2021

Hej Bjarne
Det er jeg ked af at høre for det er absolut ikke meningen at det skal lugte sådan. Det lyder som en træls oplevelse. Vi laver alt i hånden, og vi arbejder hele tiden med at fastholde og udvikle kvaliteten, men må desværre erkende at vi ind i mellem laver fejl. Men jeg håber på den forståelse, og at du har mod på at give det en chance igen i fremtiden. Bh Ole

Smager udemærket og er helt klart bedre…

Smager udemærket og er helt klart bedre end andre frysepizzaer, men er på ingen måde 100 kr. værd.

Hvis de kostede det halve, ville jeg stadig være i tvivl om jeg ikke skulle betale den smule ekstra og tage en tur forbi den lokale pizzamand, hvis pizzaer er langt bedre.

7. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Thomas, Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at smagen er udmærket, men vi stiler selvfølgelig efter noget bedre. Jeg beklager at din oplevelse ikke levet op til vores forventninger om smag og kvalitet. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.
mvh Ole

Har prøvet en med hjemmelavet salami

Har prøvet en med hjemmelavet salami, meget mærkelig smag og konsistens.
Den med svær, kål og svin var overfyldt så det hele blev slasket.

3. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager at din oplevelse ikke levet op til vores forventninger om smag og kvalitet. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.

Mums!

Tydeligt at Ole’s pizzaer deler vandene. Bedste frysepizzaer nogensinde, og bestemt 100 kr. værd på trods af løvernes kritik. Hvis bare de kunne være i flere butikker, så de var nemmere at få fat på.

25. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej, Mange tak for din anmeldelse, og det er super dejligt at høre. Vi arbejder hårdt på at være mere tilgængelig i flere butikker :-)
bh Ole

Skuffet efter omtalen i Løvens Hule.

Skuffet efter omtalen i Løvens Hule.
De levede slet ikke op til forventningerne, dem køber vi ikke igen

22. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at din oplevelse ikke har levet op til vores forventninger om smag og kvalitet. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.
mvh Ole

Aldrig er jeg blevet så skuffet

Aldrig er jeg blevet så skuffet. Endte med at skifte den ud med en rugbrød med leverpostej. Smag og behag er forskellig, men aldrig har jeg smagt noget så forfærdeligt (både kalv og gris) Beklager Ole.

8. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager at din oplevelse ikke levet op til vores forventninger om smag og kvalitet. Håber du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.