Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mærkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sælge det produkt..
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttørret gris…Købt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrød, kødet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter begejstrede udråb i Løvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne købepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pølsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sødlige ed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god frysepizza, som jeg også har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen på Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga højere hydrering, og personligt e... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde længe gået og grublet over, hvordan han kunne få de gode smagsoplevelser og råvarer fra gården i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han løsningen. Han skulle sælge pizzaer på Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt måltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har høje standarder indenfor økologi og bæredygtighed. Men Ole ville ikke bare sælge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprøvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensætninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brændefyret stenovn. Da Northside løb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kæmpe succes. Og herfra gik det stærkt. En festivalpizza blev til Pizza på Gården, hvor folk fra nær og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer på gården i Hammel. Pizza på Gården blev til Pizza på Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brændefyrsovn for at bage pizzaer til fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza på Hjul blev til pizzaer på frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fået øjnene op for de kompromisløse pizzaer fra gården i Hammel, men også fordi Ole ønskede at give alle en mulighed for at være sammen med dem de holder af, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt måde at fryse pizzaer ned på, så smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du købe Oles pizzaer på frost i store dele af landet - Ole vil nemlig være hele Danmarks fredagspizza.
Yhteystiedot
Håndværkervej 11, 8881, Thorsø, Tanska
- info@olesmail.dk
- oles-gaard.dk
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med Oles gård, lækre pizzaer og fleksibel. Kunne klare ekstra bestilling i sidste øjeblik.
Kan virkelig anbefale dem til større firma events, de kan uden problemer håndtere servering af lækre pizzaer til rigtig mange mennesker på kort tid.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Vi havde en fantastisk oplevelse med…
Vi havde en fantastisk oplevelse med Oles gård som sidste år stod for maden til vores bryllup. De sørgede for lækre og friskbagte pizzaer fra deres stenovn hele aftenen og gæsterne nød at kunne vælge mellem de forskellige slags

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Lækre pizzaer og skønt koncept med…
Lækre pizzaer og skønt koncept med pizza on wheels.

Sprød bund
Sprød bund, ordentlige råvarer og ikke smagløst fyld som I de billige frysepizzaer. Hurtig ordentlig aftensmad når man er sen på den, og børnene elsker dem! Vi er faste kunder!

Fantastisk smagfuld pizza
Fantastisk smagfuld pizza! Det er blevet vores nye hofret om fredagen. Vegetarpizzaen er min favorit!

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Vi havde en rigtig dejlig…
Vi havde en rigtig dejlig non-firmation, hvor vi fik Oles pizza. De bagte lækre pizzaer og alle vores gæster havde en wauw-oplevelse. Man kunne bare bestille ved vognen og det var altså ret fedt. Min datter havde lige en dag hun kunne ønske sig og det var også helt anderledes. Kæmpe tommel op. Hilsen Annelise og Rebecca

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Gode pizzaer lavet med smagbart gode…
Gode pizzaer lavet med smagbart gode råvarer. Særligt deres julepizza sidste år sad lige i skabet for os. På med den igen i 2022!

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Dejlig sprød bund og god stil med det…
Dejlig sprød bund og god stil med det økologiske koncept

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Jeg har smagt Oles pizza på Northside…
Jeg har smagt Oles pizza på Northside og den var mums! En af de bedre og så er bunden mega lækker med kartoffel også. Kan anbefale alle at smage. Det eneste problem er nok - du bliver afhængig!

Fantastisk pizza!
Fantastisk pizza!
Kalvepizzaen og den med svampe er de to bedste pizzaer jeg har spist. Jeg er fan!

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Perfekt setup til vores datters…
Perfekt setup til vores datters konfirmation. Søde pizzabagere og hyggelig stemning omkring pizzaovnen i indkørslen. Kan varmt anbefales til arrangementer og fester.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Virkelig lækker pizza og bestemt ikke…
Virkelig lækker pizza og bestemt ikke sidste gang jeg køber😊 bunden var dejlig sprød og fyldet helt i top.

Dyrt og kedelige pizzaer
Kedelige pizzaer (svampe og lufttørret gris), der smagte sødt. Prisen er alt for høj i forhold til kvalitet og størrelse.

Virkelig lækker pizza
Virkelig lækker pizza.
Sprød og tynd bund. Smørstegte svampe krydret med rosmarin er min ynglings.
Jeg håber de mindre pizzaer kommer til salg igen, og indtil da 😉 deler jeg den store, og har til to dage med salat til.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Det er da ret tydeligt når man ser på…
Det er da ret tydeligt når man ser på andmeldelser at ingen ved hvad en god pizza er. Oles pizza er det bedste du kan få. Så jeg beklager meget vestegnsboger, at du ikke kan få din kebab og skinkestrimler

Vastaus yritykseltä Oles Gård
BEDSTE fryse pizza i verden!!!
BEDSTE fryse pizza i verden!!!!
Den mest velsmagende pizza på frost jeg nogen sinde har fået.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Virkelig lækker og velsmagende pizza
Virkelig lækker og velsmagende pizza. Vi smagte salami pizzaen.. bedste frysepizza vi har smagt - prisen er dog i en høje ende (100kr)

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.