Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mærkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sælge det produkt..

Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttørret gris…Købt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrød, kødet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... Näytä lisää

Efter begejstrede udråb i Løvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne købepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pølsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sødlige ed... Näytä lisää

Super god frysepizza, som jeg også har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen på Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga højere hydrering, og personligt e... Näytä lisää

1. Luomutila
  2. Luomumyymälä

ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde længe gået og grublet over, hvordan han kunne få de gode smagsoplevelser og råvarer fra gården i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han løsningen. Han skulle sælge pizzaer på Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt måltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har høje standarder indenfor økologi og bæredygtighed. Men Ole ville ikke bare sælge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprøvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensætninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brændefyret stenovn. Da Northside løb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kæmpe succes. Og herfra gik det stærkt. En festivalpizza blev til Pizza på Gården, hvor folk fra nær og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer på gården i Hammel. Pizza på Gården blev til Pizza på Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brændefyrsovn for at bage pizzaer til fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza på Hjul blev til pizzaer på frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fået øjnene op for de kompromisløse pizzaer fra gården i Hammel, men også fordi Ole ønskede at give alle en mulighed for at være sammen med dem de holder af, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt måde at fryse pizzaer ned på, så smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du købe Oles pizzaer på frost i store dele af landet - Ole vil nemlig være hele Danmarks fredagspizza.

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med Oles gård, lækre pizzaer og fleksibel. Kunne klare ekstra bestilling i sidste øjeblik.
Kan virkelig anbefale dem til større firma events, de kan uden problemer håndtere servering af lækre pizzaer til rigtig mange mennesker på kort tid.

5. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Mange tak for jeres anmeldelse. Det var en fornøjelse at servere pizzaer til jer, og godt vi fandt en hurtigt løsning til jer :-)
Håber vi ses igen en anden god gang
bh Ole

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med Oles gård som sidste år stod for maden til vores bryllup. De sørgede for lækre og friskbagte pizzaer fra deres stenovn hele aftenen og gæsterne nød at kunne vælge mellem de forskellige slags

4. syyskuuta 2022

Hej Kirsten
Tak for din glade anmeldelse. Hvor er det dejligt, I havde en god oplevelse med pizza på hjul til jeres bryllup. Vi håber vi ses en anden gang.
Bh. Anne, Oles gård

Lækre pizzaer og skønt koncept med…

Lækre pizzaer og skønt koncept med pizza on wheels.

2. syyskuuta 2022

Hej Betina
Tak for din anmeldelse og din positive feedback. Vi elsker at rulle ud og bage Oles pizzaer! God weekend☀️
Bh. Anne, Oles gård

Sprød bund

Sprød bund, ordentlige råvarer og ikke smagløst fyld som I de billige frysepizzaer. Hurtig ordentlig aftensmad når man er sen på den, og børnene elsker dem! Vi er faste kunder!

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Tak for din gode anmeldelse - det er rigtig skønt at læse, at hele familien er glade for Oles pizza —det sætter jeg virkelig pris på!
God weekend.
Bh. Oles

Fantastiske pizzaer👌😊

1. syyskuuta 2022

Hej Anne
Tak for din anmeldelse - dejligt at læse, at du synes Oles pizzaer er fantastiske. Vi bliver så glade her på gården.
God weekend
Bh. Ole

Fantastisk smagfuld pizza

Fantastisk smagfuld pizza! Det er blevet vores nye hofret om fredagen. Vegetarpizzaen er min favorit!

31. elokuuta 2022

Hej Tine
Tak for din gode anmeldelse. Hvad for en pizza mon I skal have i aften? Bliver det mon Oles pizza med svampe eller aubergine? Dejligt du synes godt om vores vegetariske udgaver.
Hav en god weekend.
Bh. Ole

Vi havde en rigtig dejlig…

Vi havde en rigtig dejlig non-firmation, hvor vi fik Oles pizza. De bagte lækre pizzaer og alle vores gæster havde en wauw-oplevelse. Man kunne bare bestille ved vognen og det var altså ret fedt. Min datter havde lige en dag hun kunne ønske sig og det var også helt anderledes. Kæmpe tommel op. Hilsen Annelise og Rebecca

31. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej med jer, Tusind mange tak, det er så dejligt at høre :-)
Go weekend til jer og håber vi ses igen en anden gang
bh Ole

Gode pizzaer lavet med smagbart gode…

Gode pizzaer lavet med smagbart gode råvarer. Særligt deres julepizza sidste år sad lige i skabet for os. På med den igen i 2022!

Hej Jonas,
Dejligt at høre, mange tak for det, og godt det snart er jul igen ;-)
bh Ole

Dejlig sprød bund og god stil med det…

Dejlig sprød bund og god stil med det økologiske koncept

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Erik, Det er super godt at høre, mange tak for din anmeldelse.
Go weekend til dig
bh Ole

Jeg har smagt Oles pizza på Northside…

Jeg har smagt Oles pizza på Northside og den var mums! En af de bedre og så er bunden mega lækker med kartoffel også. Kan anbefale alle at smage. Det eneste problem er nok - du bliver afhængig!

Hej Ollie,
Dælme godt at høre, mange tak for det

Fantastisk pizza!

Fantastisk pizza!
Kalvepizzaen og den med svampe er de to bedste pizzaer jeg har spist. Jeg er fan!

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Rene, dejligt at høre, vi elsker fans :-)
Go weekend til dig
bh Ole

Perfekt setup til vores datters…

Perfekt setup til vores datters konfirmation. Søde pizzabagere og hyggelig stemning omkring pizzaovnen i indkørslen. Kan varmt anbefales til arrangementer og fester.

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Jakob, Tusind tak for din anmeldelse, og det er virkeligt godt at høre - den er givet videre til dig dygtige pizzabagere :-)
bh Ole

Virkelig lækker pizza og bestemt ikke…

Virkelig lækker pizza og bestemt ikke sidste gang jeg køber😊 bunden var dejlig sprød og fyldet helt i top.

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Helle, Mange tak din anmeldelse, det er altså dejligt at høre.

Dyrt og kedelige pizzaer

Kedelige pizzaer (svampe og lufttørret gris), der smagte sødt. Prisen er alt for høj i forhold til kvalitet og størrelse.

5. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Tina, Mange tak for din anmeldelse. Jeg sætter altid pris på tilbagemeldinger, så vi i fremtiden kan blive bedre til at holde kvaliteten 100 procent hele vejen. Jeg vil gerne personligt undskylde for den dårlige oplevelse.
Vi laver alt i hånden, og vi arbejder hele tiden med at fastholde og udvikle kvaliteten, men må desværre erkende at vi ind i mellem laver fejl. Men jeg håber på den forståelse, og at du har mod på at give det en chance igen i fremtiden.
Go weekend

Virkelig lækker pizza

Virkelig lækker pizza.
Sprød og tynd bund. Smørstegte svampe krydret med rosmarin er min ynglings.
Jeg håber de mindre pizzaer kommer til salg igen, og indtil da 😉 deler jeg den store, og har til to dage med salat til.

9. kesäkuuta 2022

Hej Hanne,
Tusing mange tak for din anmeldelse. Det er altså en kæmpe fornøjelse af læse, og det gør alt det hårde arbejde lidt nemmere.
Jeg ønsker dig den bedste weekend

PERFEKT 👍

PERFEKT 👍
PIZZA 🍕
PÅ HJUL 🛞🛞
SERVICE 🙏

🤗

2. kesäkuuta 2022

Hej Troels,
Mange tusind tak, en fornøjelse at få så god tilbagemelding :- :-)
og en fornøjelse af servere pizzaer til jer
Håber du får en super dag og en god weekend
bh Ole

Det er da ret tydeligt når man ser på…

Det er da ret tydeligt når man ser på andmeldelser at ingen ved hvad en god pizza er. Oles pizza er det bedste du kan få. Så jeg beklager meget vestegnsboger, at du ikke kan få din kebab og skinkestrimler

31. toukokuuta 2022

Hej Stefan,
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg må indrømme at jeg er tilbøjelig til at give dig ret :-)
Dejligt at du vil give din mening til kende, så tusind mange tak herfra
og en rigtig god weekend til dig.
bh Ole

BEDSTE fryse pizza i verden!!!

BEDSTE fryse pizza i verden!!!!

Den mest velsmagende pizza på frost jeg nogen sinde har fået.

29. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Oles Gård

Hej Christian, Super dejligt at høre, mange tak :-)
bh Ole

Virkelig lækker og velsmagende pizza

Virkelig lækker og velsmagende pizza. Vi smagte salami pizzaen.. bedste frysepizza vi har smagt - prisen er dog i en høje ende (100kr)

5. huhtikuuta 2022

Hej Brian,
Tusind tak for din anmeldelse, super dejligt at høre, og vi må kigge på prisen i fremtiden :-)
Go dag til dig