Sånn utrolig god servise, hjelp og bistand på alle måter. Veiledning for meg hele tiden, på det jeg sto fast på, ang søknaden og signering. Beste banken, og som gir meg lån, og refinansiering av diver... Näytä lisää
Den gode opplevelsen vi hadde med vår kunderådgiver Safar Pirotee når det gjaldt vår behandling av boliglån, var enestående. Han er ærlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for å hjelpe oss. O... Näytä lisää
Er veldig fornøyd med den service og oppfølging jeg har fått. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks.... Näytä lisää
Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Okida. Før jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fått avslag fra flere banker, og situasjonen føltes vanskelig. Men så fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjo... Näytä lisää
Vi er en reddende engel i en jungel av kvelende forbrukslån. Okida gjør det mulig å redusere folks låne- og kreditt-kostnader – nærmere bestemt utgifter til renter og avdrag i forbindelse med nedbetaling av dyre forbrukslån. I samarbeid med et utvalg banker, tilbyr vi deg en billigere lånehverdag, og hjelper deg til en ny økonomisk start.
Sandakerveien 138, 0484, Oslo, Norja
- 404 56 333
- kundeservice@okida.no
- okida.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Meget god oppfølling av Martin Boga.
Meget godt dialog med okida og martin boga. hjalp oss på en utrolig god måte. anbefales på det sterkeste vh KRISTIANSEN /SOLLIE.
Rask kontakt
Rask kontakt og oppfølging.
Bare positivte tilbakemelding på samarbeidet med
Orkida og Martin B.
Anbefaler Jason hos Okida
Vill gi stor takk til Jason som ga oss en bedre hverdag 👍.Gode anbefalinger for nye kunder.
Tusen takk
Jason har gjort en formidabel jobb
Jason har gjort en formidabel jobb. Flink og forklare steg for steg og tok oss helt i mål. Anbefaler
Meget god og hjelpsom service
Martin var super behjelpelig hele…
Martin var super behjelpelig hele veien..helt topp service!
Hjelpsam och førståelse fulla
Okida hjalp meg raskt og effektivt
Okida var en svært hyggelig opplevelse. Jeg ble møtt av Martin, som fra første stund behandlet meg med respekt. Han er løsningsorientert, kunnskapsrik og ryddig. Det har vært fantastisk oppfølging fra hans side underveis i prosessen og jeg er svært fornøyd med løsningen. Takk for hjelpen.
Anbefaler Sebastian på det sterkeste
Anbefaler Sebastian på det sterkeste, fikk suveren hjelp fra han, en veldig hyggelig person
Veldig fin opplevelse å bli hørt og forstått
Veldig fin opplevelse med saksbehandler, profesjonell håndtering
Følte umiddelbart å bli hørt og forstått i en vanskelig og ubehagelig situasjon
Strålende opplevelse!
Fikk fantastisk god og rask hjelp av Martin Boga hos Okida. Mye mer fleksible og løsningsorienterte enn tradisjonelle banker.
Veldig god oppfølging, tett kontakt og positive resultater
Veldig god oppfølging, tett kontakt og positive resultater. Samlet boliglån, forbrukslån og boliglån i et og samme lån med god rente. Økonomien ser mye bedre ut nå. Anbefales på det sterkeste
Jason er en veldig hyggelig å utfører…
Jason er en veldig hyggelig å utfører topp sørvis.takk🙂
Det beste serviset jeg har opplevt fort…
Det beste serviset jeg har opplevt fort og korrekt på alle møtte
Jeg er veldig fornøyd
Spesielt med HALVOR
Veldig effektivt og saken gjikk fort
Anbefaler alle å kontakter HALVOR
Fordi kundebehandlere på telefonen var så imøtekommende og kunnskapsrike ❤️
Fordi kundebehandlere på telefonen
Var utrolig hyggelige og serviceminded
Jeg gjorde først én feil og ga de kun 1 stjerne men har etter utallige samtaler endret meg og nå er det full pott. De er utrolig imøtekommende og derfor endret jeg mening
Trygg og engasjert rådgiver!
Jeg fikk en rådgiver som var utrolig løsningsorientert, og samtidig gjorde sitt ytterste for å finne de beste løsningene (Jason). Jevnlig og god kontakt/oppdatering underveis i prosessen. Anbefales!
Anbefaler Martin i Okida på det…
Anbefaler Martin i Okida på det varmeste! Makan til oppfølging til alle døgnets tider finnes ikke! Hadde gitt hundre stjerner om det var mulig :)
Meget ryddig prosess
Meget ryddig prosess. Fullstendig fokus på meg som «kunde»
Behandle kunde med respekt og spør om det er noen de vil vite om før behandling av saken. Veldig bra jobba.
Behandle kunde med respekt og