Sånn utrolig god servise, hjelp og bistand på alle måter. Veiledning for meg hele tiden, på det jeg sto fast på, ang søknaden og signering. Beste banken, og som gir meg lån, og refinansiering av diver... Näytä lisää
Den gode opplevelsen vi hadde med vår kunderådgiver Safar Pirotee når det gjaldt vår behandling av boliglån, var enestående. Han er ærlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for å hjelpe oss. O... Näytä lisää
Er veldig fornøyd med den service og oppfølging jeg har fått. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks.... Näytä lisää
Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Okida. Før jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fått avslag fra flere banker, og situasjonen føltes vanskelig. Men så fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjo... Näytä lisää
Vi er en reddende engel i en jungel av kvelende forbrukslån. Okida gjør det mulig å redusere folks låne- og kreditt-kostnader – nærmere bestemt utgifter til renter og avdrag i forbindelse med nedbetaling av dyre forbrukslån. I samarbeid med et utvalg banker, tilbyr vi deg en billigere lånehverdag, og hjelper deg til en ny økonomisk start.
Sandakerveien 138, 0484, Oslo, Norja
- 404 56 333
- kundeservice@okida.no
- okida.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Det var hyggelig å ha Maria som…
Det var hyggelig å ha Maria som saksbehandler. Hun har vært hyggelig og svært hjelpsom😀
Kjempegod hjelp av Lars
Kjempegod hjelp av Lars. Etter en lang periode i en krevende og vanskelig økonomisk situasjon hjalp Lars oss med en kjempegod løsning som ga oss en ny hverdag. Han var imøtekommende og meget forståelsesfull. Anbefales på det sterkeste.
AHL
Fantastisk mottagelse av Halvor
Fantastisk mottagelse av Halvor. Etter en lang periode i en svært vanskelig økonomisk situasjon, så hjalp Halvor oss ut av mørket. Imøtekommende og svært forståelsesfull, ga seg ikke før en løsning kom på plass. Takket være Halvor så går vi nå en lys fremtid i møte. Anbefales på det sterkeste!
AO & IS
Lån eller refinansiering.
Lån eller refinansiering.
Ingenting gikk galt underveis. Litt hjelp og veiledning underveis gjorde at prosessen gikk glatt.
Servicen var profesjonell og rask.
Kan anbefales.
Trenger du hjelp med økonomien
ta kontakt så får du hjelp.
Viktig: Muligheten for muntlig kontakt mellom kunde og rådgiver må fortsette, det gjør alt enklere.
Livreddende hjelp når det offentlige…
Livreddende hjelp når det offentlige svikter
Stor takk til Okida, representert av Sigmund
Jeg takker Okida, representert av Sigmund, for en særdeles effektiv behandling av min nødsituasjon. I en avgjørende fase i mitt liv stilte han lynraskt opp og gjennom sitt særdeles krevende arbeid med min sak fikk han utrettet mirakler på kort tid. Jeg er utrolig takknemlig og takker ham ærbødigst for å ha fått til en avtale som har berget meg.
Tydelig og ryddig
Ryddig og tydelig prosess i arbeidet for å hjelpe oss. God kommunikasjon, å veldig tydelig på hva som var lønnsomt og lurt med tanke på vår økonomi.
Utrolig fornøyd og takknemlig for den…
Utrolig fornøyd og takknemlig for den hjelpen vi har fått. Mathias har vært imøtekommende og forståelsesfull fra første stund og ikke minst alltid tilgjengelig på tlf. Vi hadde en «vanskelig» sak å løse og hadde ikke helt turt å håpe på at det ordnet seg. Men det har det altså, takket være Mathias. Anbefales på det varmeste!
Supert👍😊👍👍👍
God konsulent
God konsulent, rett på ballen, kort og konsis, flink til å følge opp underveis !!
REFINANSIERING MED TOPP SERVICE
Jeg hadde forsøkt noen ganger i 2022 med refinansiering, men det var vanskelig å finne noen som forstod hva saken min handlet om.
Kristian i Okida hadde god forståelse for hva henvendelsen gjaldt og ut fra mine opplysninger ble det lagt frem et godt tilbud om refinansiering.
Fra første henvendelse så gikk det mindre enn 48 timer til alt var på plass og penger på vei til konto.
Kan anbefale denne tjenesten og servicen på det høyeste karakter 10/10.
Med vennlig hilsen
Ole Pedersen
Fantastisk oppfølging av Christoffer
Postivt og rask kunderådgiver - fin løsning
Fin oppfølging fra Halvor hele veien. Positiv, rask og vi er veldig fornøyd med løsningen:)
Tusen takk!
Utrolig fornøyd og takknemlig for all hjelp vi har fått! Hadde aldri klart dette på egenhånd. Var redd for å ta kontakt, men kan med hånden på hjertet anbefale alle som er i en vanskelig situasjon å få hjelp! Tusen takk! Hilsen E og A.
Vi fikk rask og profesjonell hjelp av…
Vi fikk rask og profesjonell hjelp av Jason. Han ordnet alt superraskt.
Jeg er svært positivt overrasket.
Jeg er svært positivt overrasket og skikkelig takknemlig for opplevelsen med Okida.
Jeg opplevde Christoffer som støttende, forståelsesfull, varm og ordentlig på mitt lag.
Han hadde en genuin lyst til å hjelpe meg, og det klarte han også med glans. Anbefaler Okida på det varmeste og du trenger økonomisk hjelp.
Jeg er veldig godt fornøyd med hjelpen…
Jeg er veldig godt fornøyd med hjelpen fra Kristian på Okida😀 han har hjulpet meg med lån til å betale alt av gjeld og til huskjøpet. Nok engang TUSEN TAKK FOR HJELPEN 😀👍
Many thanks to Sigmund in Okida for his…
Many thanks to Sigmund in Okida for his professionalism and great help. Okida is highly recommended.
Hjalp med refinansiering
Hjalp med refinansiering, sto på og hjalp for og få bank til og innfri korrekte beløp.
Hadde aldri fått dette til allene , anbefaler dem på det sterkeste om du trenger hjelp til og bli kvitt gjeld.
Chris eines