Vele jaren geen string meer willen dragen vanwege mijn buik & rondingen en het niet vinden vinden van de juiste materialen/fit op mijn rijpere leeftijd van 58j. Na lang twijfelen toch eens de Tine b... Näytä lisää
Vooral grote fan van Tine! Je voelt ze eigenlijk niet… wat je wil met ondergoed. Mega comfortabel, veilig gevoel dat alles op zijn plaats blijft. Zelf tijdens het lopen. Ze zijn hun geld meer dan waar... Näytä lisää
Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW... Näytä lisää
Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Belgia
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Best undies ever!
Best undies ever!
Ademend, snel drogend (als ik dat zo mag benoemen 😬) en geen snijdende naden.

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Finally, underwear that is worth writing a review for!
I have been searching a long time for underwear that works. And Oh Yaz is just amazing. I feel good in it, secure, and yes, even sexy! I had almost given up hope, but I am so so happy I have found this! O, and not to mention the little quotes inside the underwear! That just makes my day!

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Wear oh yaz and feel good!
Dé tip tegen een crappy dag: draag een power shirt van oh yaz en voelt je instant een beetje happier! Mijn oudste shirt gaat echt al 4 jaar mee, en ziet er nog steeds top uit. Dus de kwaliteit zit zeker ook goed.

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Ik kocht verschillende T-shirts met…
Ik kocht verschillende T-shirts met keicoole quotes op.
Mijn huisgenoten reageerden direct met een big 😊 ‘echt iets voor jou, die teksten!’
Ik kan niet wachten tot het terug lente/zomer is, zodat ik ze aan de hele wereld kan showen!
Topproduct met een topservice en snelle levering! Meer moet da nie zijn! 😍

Koop bij Oh Yaz en feel like a Queen 👑
Wanneer ik aan Oh Yaz denk, voel ik mijn hart een sprongetje maken en verschijnt er een dikke glimlach op mijn gezicht. Ondertussen heb ik al een hele verzameling onderbroeken en T-shirts bij Oh Yaz gekocht. En hoewel die onderbroeken nu eens echt zalig zitten (ik wil geen andere meer dragen) en de quotes op de T-shirts op mijn lijf geschreven zijn (see what I did there?), maakt mijn hart nog het grootste sprongetje voor het gezicht achter Oh Yaz: Lore ❤️ Lore is echt een vibe en iedereen zou een Lore in zijn/haar/hun leven moeten hebben. Want Lore, die geeft je bij elke aankoop tonnen liefde mee en she makes you feel like a Queen 👑 Dus gun jezelf wat liefde, comfort en the Lore vibe en koop bij Oh Yaz 🙌🏻

OH YAZ IS AWESOME
OH YAZ IS AWESOME
This brand really is all about selflove. The Tees are a great fit and has subtle and really good quotes.

Thank God there is Oh Yaz
Zoooo fan! Ik koop geen andere onderbroeken meer! Mijn p⭐️nani is jou zo dankbaar. Maar ook de service is top, steeds geweldige en lieve berichten van Lore van Oh Yaz. Dankjewel voor alles wat je doet 🙏 xoxo

Super fijn contact met Lore
Super fijn contact met Lore! Er werd rekening gehouden met een persoonlijke vraag, echt super fijn. De strings zitten inderdaad ook echt zalig! Het is mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste. Ook het T-shirt is helemaal TOP!

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Supervriendelijke service en aangename…
Supervriendelijke service en aangename stoffen. Verder originele designs die ik supergraag draag 😊 Voor elke mood eentje!!

Empowering - funny - quality
Reeds enkele jaren enkele shirts. Naast de goeie kwaliteit voelt het gewoon pretty damn goed om een shirt met een inspirerende quote te dragen. Of een funny herkenbare quote, wat regelmatig leidt tot een tof gesprek en veel gelach.

The best from the best
Zoals altijd vlotte verzending en zeer kwaliteitsvolle t-shirts! Wat ga ik deze missen dat ze uit assortiment gaan, maar nog steeds een vaste klant voor het beste ondergoed! Bedankt Lore voor altijd de beste service en ook snel te antwoorden op vragen.
Can it BE even more comfortable
Can it BE even more comfortable?
The best everrrr! 🫶🏼
Lore you the best! GRL PWR !

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Toch spijt dat ik geen maat groter heb…
Toch spijt dat ik geen maat groter heb genomen. Spant toch nog iets te hard uiteindelijk. Maar fantastische en aangename stof 😍

Undies + friends T-shirt
Great material, as usual. Not the first time I bought undies or a t-shirt

Gewoon geweldig hé!
Ik heb nooit graag strings gedragen, zaten allemaal zo oncomfortabel.
Door de super reviews mij toch gewaagd aan die van Oh Yaz.
En oh yaz het zijn mijn favorieten geworden!
Ook altijd een supergoede communicatie gehad als ik vragen heb!

Vastaus yritykseltä OH YAZ
Ik draag enkel nog maar OH YAZ…
Ik draag enkel nog maar OH YAZ ondergoed! Het beste!

Christmas presents, yes!
First & best Christmas presents to arrive for this holiday season, perfect like always!

Gimme gimme gimme
Gimme gimme gimme! Ondertussen ben ik eigenares van meer dan 15 onderbroeken en 5 verschillende t-shirts. Supergoeie kwaliteit en duurzaam! En zacht voor mijn gevoelig velletje.

De beste strings ever
De beste strings ever! Voor mij niets anders meer. Mijn la ligt inmiddels vol met Oh Yaz-strings in zwart en rood en ook mijn puberdochter is fan. Ze dragen fenomenaal en m'n lijf is voelbaar blij met dit gezonde ondergoed. En nu hebben we ook nog de Friends-shirts ontdekt, die zijn te gek en van prachtige kwaliteit. We love Lore en haar mooie merk!

Vastaus yritykseltä OH YAZ
so happy I know this brand!
Lovely and extremely comfortable underware! I love it!