OH YAZ Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

1. Alusvaatekauppa
  2. T-paidat

Yrityksen kirjoittama

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Erinomainen

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Beste onderbroeken OOIT!

Vooral grote fan van Tine! Je voelt ze eigenlijk niet… wat je wil met ondergoed. Mega comfortabel, veilig gevoel dat alles op zijn plaats blijft. Zelf tijdens het lopen. Ze zijn hun geld meer dan waard. Langzaam aan alles aan vervangen door deze. De gewassen exemplaren geraken niet altijd in de kast 🫣

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik kies vanaf nu voor OhYaz…

Vele jaren geen string meer willen dragen vanwege mijn buik & rondingen en het niet vinden vinden van de juiste materialen/fit op mijn rijpere leeftijd van 58j. Na lang twijfelen toch eens de Tine besteld en wauw wat een wereld van verschil, ze zit perfect en de luchtigheid van de stof is letterlijk een verademing. Doen ladies, kies voor OhYaz, je gaat het niet beklagen!

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Meest flatterende én comfortabele onderbroeken

Vlotte bezorging van de best zittende onderbroeken die ik ooit heb gehad en alle modellen zijn super flatterend. Na mijn bevalling kon ik geen randjes aan mijn onderbroeken meer verdragen en voelden al mijn onderbroeken ongemakkelijk tot ik deze strings en onderbroeken vond. Top!

31. heinäkuuta 2026

Al jaren fan

Al jaren fan, al jaren klant.
Ik heb al veel undies, alle soorten en alle kleuren. Ongelooflijk goed. ‘t is een investering maar je down under is er zooo dankbaar voor.
Ze zitten zalig, ze blijven eeuwig mooi en geen zwetende billen.
Zo blij blij blij dat ik oh yaz toevallig leren kennen heb!

2. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zalige onderbroeken en strings!

Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW! Tot nu toe nog geen schimmelinfectie gehad. Ze zitten ook nog eens mega comfy en zien er mooi uit. Ook fan van de string, is effectief geen veter tussen uw bilspleet. Ik ben verkocht!

1. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Super ondergoed

3e bestelling hier intussen.
Heel blij met deze onderbroeken!
Minder geurtjes, perfecte absorptie, zelfs na een stevige workout.
Snelle verzending en goeie service.
Jammer dat er niet meer keuze is qua modelletjes en kleuren.

31. heinäkuuta 2026

Wat een verschil

Wat een verschil. Los van het feit of je down under soms last hebt van vervelende zaakjes, zitten deze undies echt zalig. Ook voor wat extra tummy!

20. heinäkuuta 2026

Favoriete ondergoed!

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een S-M-L en ze zitten allemaal even comfortabel. Would de-fi-ni-te-ly recommend!

Beste undies ever!

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook nog eens sexy (ik ging voor de rode Tine). Prijzig, I know, maar écht elke eurocent waard. En als je een beetje uitkijkt, zijn er af en toe wel leuke acties zodat je wat korting kan pakken. Intussen heb ik een bescheiden maar mooie collectie en hoef ik NOOIT MEER iets anders dan Oh Yaz te dragen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk…

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te zijn voor u als vrouw. No bullsh*t!

Bowie

Ik heb al 3x de Bowie’s besteld en ze stellen niet teleur. Ze zitten wat hoger, zitten heel gemakkelijk en momenteel echt onmisbaar in mijn kast.

Saanut 5/5 tähteä

Oh Yaz is een verademing!

Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de stof is ook zó zacht dus bestelde ik er meteen nog 8 (Bowie & Alice). Ik merkte echter na enkele keren dragen dat bij sommige undies hun draadjes begonnen uit te rafelen. Dit heb ik dan meteen aangekaart en blijkbaar ging het om een fabrieksfout, dus hebben ze me zonder problemen nieuwe undies bezorgd. Van een TOP klantenservice gesproken (danku Lore & Liezl!). De undies zijn niet goedkoop, maar wow het is zo’n groot verschil! Geen irritatie meer, ze zitten zó goed. Dus heb ik er dan nu nog 4 aangeschaft 😄 ik mis enkel nog een meer huidskleurige want in sommige zomerse kledingstukken zie ik het rood er toch nog door. 🫣 Ik koop geen andere meer!

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin