I gjorde et godt stykke arbejde og informerede om at nye fordæk var nødvendige og så synes jeg prisen var ok
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
“Fantastisk oplevelse. Meget kompetente folk i værkstedet og en helt igennem ærlig og serviceminded service. Gennem hele forløbet med at undersøge min bil fik jeg flere opkald fra Simon fra OHA... Näytä lisää
Det allerbedste værksted, både for bil og ejer. Professionel, venlig og yderst tillidsfuldt værksted. Jeg får altid den bedste oplevelse hos jer. Jeg har tidligere været kunde hos andre værksteder, hv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos os finder du et stort udvalg af nyere brugte biler, samt værksted med de dygtigste mekaninker. Vi sælger kun brugte biler, som vi med sikkerhed kan stå inde for. I vores udstilling vil du finde topklargjorte biler, og du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur. Service er i højsædet hos Ole Hansen Automobiler. Derfor har vi indført begrebet bil-ness – wellness til din bil. Du kan altså være helt sikker på at få en service ud over det normale. Vi er din bils bedste ven, og vi sørger for, at du kan have fuld tillid til os. Hos os får du ingen ekstraregninger – kun den bedste service til fornuftige priser. Ole Hansen Automobiler vil være din bils bedste ven, og det kommer tydeligt til udtryk i vores service.
Yhteystiedot
Peder Skrams Vej 33, 5220, Odense SØ, Tanska
- Simon@ohabiler.dk
- ohabiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God service igennem 10 år
God service igennem 10 år.
Service / Rep / Køb 👌

Dyrt bekendtskab
Dyrt bekendtskab
I juli købte vi en brugt bil til 200.000 hos OHA biler. Få dage efter opdager vi at lakken skaller/slipper omkring tankdæksel og kontaktede forhandleren. Ingen problemer, da vi kom fra sjælland ville de sørge for at vi kunne få lavet skaderne der. Vi kørte ud til en autolakerer som kiggede på bilen. Han opdagede at det var galt en del steder, og kunne fortælle os at bilen havde været malet på hele den ene side, samt bag og forkofanger. Da lakken slap under den ene rude, skulle ruden ud for at lave arbejdet ordenligt, det vil koste omkring 10.500. Han taler med forhandleren som ikke vil acceptere dette, og nu vil have bilen til Odense istedet. Vi kører så bilen til Odense og henter den en uge efter igen. Der er det tydeligt at se, at man ikke har pille ruden ud og at lakken stadig slipper. Vi bliver selvfølgelig noget skuffet og frustreret. Værkføreren som vi oplevede som små grinende og arrogant, havde ikke tænkt sig at udbedre det ordenligt, og det udvikler sig til et regulært skænderi. Vi ender med at tage bilen med igen, og beder om faktura på det der er blevet lavet. OHA biler har repareret bilen for 1700 kr. Jeg ringer til den første autolakører igen, som bekræfter at han ikke har ville lave det på den måde for OHA, da han ikke vil stå på samme måde som dem, med sure kunder og en FDM sag.
Herfra overtager FDM sagen og OHA biler indvilger hurtigt i at tage bilen retur. De skal bare lige have en krone pr. kørt kilometer, 1350 kr. for plader og de 10.000 som de har tjent på at oprette vores billån, beholder de selvfølgelig også. Så d.21/9 kører vi bilen retur til Odense og får de resterende penge retur. Det har kostet os lige omkring 22.000 plus en masse bro og benzin penge at have bil fra OHA biler i 2 måneder. Dette fordi de ikke ville lave bilen fra start som de havde pligt til. Jeg og min mand kan på ingen måder anbefale at handle med OHA. Gør man det alligevel, så husk at få FDM med i hele forløbet, og hold øje med hvad der står omkring garanti m.m. Skal man sige noget positivt, så ved vi nu hvad vi skal være obs på ved næste bilkøb. Noget der skulle være en glæde, har været en økonomisk stor belastning og årsag til mange bekymringer. Øv.

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Altid venlige og imødekommende…
Altid venlige og imødekommende mennesker bag disken. Superhøj service og altid fuld gas på informationen om hvad der skal laves og hvad der kan laves. De sørger altid for at bilen kører og ingen dårlige undskyldninger, hvis der noget de skulle have overset.
De har de fedeste små lånebiler.
Har og kan kun anbefale OHA biler :D

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Har brugt OHA et par gange og fået en…
Har brugt OHA et par gange og fået en super service og priserne er i orden.
Kan varmt anbefale OHA.

Vastaus yritykseltä OHA Biler
OHA biler giver fin behandling
Tak for en meget fin og ærlig behandling ved vores køb af en Ford Mondeo. Mikkel var en meget god partner ved købet som ikke oversolgte bilen men forhandlede og forklarede på en behagelig måde. Modtagelsen af bilen var som aftalt med god tid til at introducere alle funktioner. Kan virkelig anbefale at købe nyere brugt bil hos OHA biler

Dyr værksted
Dyr værksted. Ejeren er god til, at snyde folk ...

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Venlig service og tryg forhandling
Har netop købt en Corolla hybrid hos OHA biler.
Er yderst tilfreds med købet, hele købsprocessen samt servicen.
Blev mødt af en meget venlig, hjælpsom og fleksibel sælger.
Efter købet kan jeg stadig henvende mig med tvivlspørgsmål .
Jeg har følt mig virkelig godt behandlet og har været tryg trods jeg ikke kendte OHA biler i forvejen.
Mvh Marie

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Rigtig god og behjælpelig service
Rigtig god og behjælpelig service, hvilket var en stor hjælp som første gangs bilkøbere. Mikkel ringede og fulgte op på bilkøbet 2 uger efter overtagelse - det er god stil. Meget profesionelle og imødekommende.

Vastaus yritykseltä OHA Biler
OHA Biler yder en rigtig god service og…
OHA Biler yder en rigtig god service og man møder et venligt og imødekommende personale.

Fremragende værksted
Altid super god, kompetent og hurtig service til gode priser. Kan kun stærkt anbefale.

Vastaus yritykseltä OHA Biler
OHA biler er et besøg værd
OHA biler er et besøg værd. God service og høj faglighed. De er vedholdende og rigtig gode at være i dialog med. Vi har købt bil og fået lavet service derinde - fremragende. 😁

Venlig seriøs og lyttende
Venlig seriøs og lyttende. Rigtig fin behandling.

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Det er en rigtig god bil vi har købt…
Det er en rigtig god bil vi har købt god service

Vastaus yritykseltä OHA Biler
Altid super god service og de fikser…
Altid super god service og de fikser mine bil problemer så hurtigt de kan. Tak for den gode service.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.