OgarnijBilet.PL Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieżąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tapahtumien lipunmyyjä

Yrityksen kirjoittama

Tickets for matches, concerts and events

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Pełen profesjonalizm od początku do…

Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na każde pytanie. Dzięki Wam mogłem spełnić jedno ze swoich największych marzeń. Z całego serca polecam 💪

3. heinäkuuta 2026

Obsługa na 5+

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle że bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to możliwe. Współpraca i informacje dostępne na każdym etapie. Nawet kiedy już odebraliśmy bilet, na 1 godzinę przed wydarzeniem, pytanie "czy wszystko w porządku?".
Tak więc mogę gorąco polecić.

10. toukokuuta 2026

Dzięki Aleksandro❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Saanut 5/5 tähteä

Proces pozyskania biletów bez zarzutu

Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczenie przy kupnie biletów.
Pierwszy ale nie ostatni raz kiedy będę korzystał z tej usługi

21. toukokuuta 2026

Dzięki Mateusz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, wszystko ogarnięte jak najlepiej się dało😁 Polecam w 200%❤️

22. huhtikuuta 2026

Dzięki Wanessa❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam!!!

25. huhtikuuta 2026

Dzięki Dano❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Saanut 5/5 tähteä

Polecam chłopaków z Ogarnij Bilet.

Polecam chłopaków z Ogarnij Bilet.
Korzystałem kilka razy i nie mogę na nic narzekać. Bardzo dobry kontakt, wszystko załatwione w 100%

10. toukokuuta 2026

Dzięki Andrzej❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko zaopiekowane od początku do końca

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłumaczone, zaopiekowane 😀 Ze spokojem polecamy wszystkim naszym znajomym, którzy tak jak my chcą mieć spokojną głowę i cieszyć się meczem czy inną „imprezą”

5. huhtikuuta 2026

Dzięki Ania❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Saanut 5/5 tähteä

Jeszcze raz dzięki Panowie za…

Jeszcze raz dzięki Panowie za ogarnięcie biletów, firma godna polecenia. Z PIŁKARSKIM POZDROWIENIEM

17. huhtikuuta 2026

Dziękujemy Janie❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt, bilety już kilka dni przed meczem wszystko na 5+ napewno to nie był ostatni wyjazd na mecz z wami „Ogarnij bilet” jeszcze raz bardzo dziękujmy!!!!

18. maaliskuuta 2026

Dzięki Daniel❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Wszystko ok

Wszystko ok! Konakt i obsługa na najwyższym poziomie! Polecam!

16. huhtikuuta 2026

Dzięki Kamil❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Rewelacja

Rewelacja! Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie, zero problemów. Bilety bez stresu, a emocje na meczu coś niesamowitego. Serdecznie polecam 🔥

15. maaliskuuta 2026

Dzięki Krzysztof❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam!
Byliśmy na meczu Man Utd, wszystko poszło bardzo sprawie, instrukcje także bardzo czytelne.
Kontakt też bardzo dobry i sprawny.
Na pewno to nie ostatni nasz mecz z Ogarnijbilet 😊

15. maaliskuuta 2026

Dzięki Lidia❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Niezapomniany mecz Realu Madryt

Profesjonalna firma!Wszystko super zorganizowane, stały kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania. Kupowaliśmy bilety w trzech różnych terminach, ostatni kilka dni przed wydarzeniem a mieliśmy miejsca niedaleko siebie. Dodatkowo spełnienie prośby aby miejsca były blisko murawy aby syn widział piłkarzy. Gdy byliśmy już na stadionie to było zapytanie czy wszystko w porządku. Na pewno jeszcze skorzystamy bo warto!

1. helmikuuta 2026

Dzięki Ania❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam w 100%

Polecam w 100% pewne bilety!!! Wyjazd zaplanowany w ostatniej chwili a bilety udało się nawet wtedy dostać przez OgarnijBilet.pl Bylismy na meczach Chelsea vs West Ham oraz Man Utd - Fulham. Od zamówienia po dostarczenie biletów i instrukcje jak gdzie i co😃 Napewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług😃

1. helmikuuta 2026

Dzięki Przemek❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Podziękowanie

Po raz kolejny korzystaliśmy z usług i jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu, obsługi i realizacji biletów. Szczerze polecam!

2. helmikuuta 2026

Dzięki Romek❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Korzystałem już 4 raz

Korzystałem już 4 raz. Polecam jak zawsze ;)

25. tammikuuta 2026

Dzięki Witold❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Wszystko było super

Wszystko było super, polecam serdecznie!

4. tammikuuta 2026

Dzięki Bogdan❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Świetna sprawa

Świetna sprawa, udało się na mecz Chelsea jeszcze pakiet rose&ball załatwić. Super komunikacja ze stroną, z pewnością tutaj wrócimy jeszcze ;)

17. tammikuuta 2026

Dzięki Szymon❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin