ik had 28 augustus een broek besteld, pas aangekomen op 6 november...3 maanden later! Heb voor de broek extra snelle levering betaald maar uiteindelijk heb ik 3 maanden moeten wachten. Geprobeerd cont... Näytä lisää
Het geleverde product was helemaal prima. Er stond een levertijd van 2/3 dagen, uiteindelijk werd dit bijna 4 weken zonder enkel bericht. Op mails, apps en Social media vragen kwam geen enkele reactie... Näytä lisää
Ze zeggen ja 5 tot 15 werkdagen verzending maar ben nu 15 dagen verder en helemaal niks binnen en helemaal geen info over waar me paketje is. 2 weken wachten op iets echt t laaste wat k verwachten. K... Näytä lisää
De bezorging was snel, dat moet ik toegeven. Maar verder houdt het daar wel op. Op hun website staat ergens verstopt in de kleine lettertjes dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen wor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
YouthKid The plug!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Deze website is niet betrouwbaar.
Bedrijf regeert niet op vragen omtrent je bestelling
18-7 besteld. 28-7 nog geen verzendgegevens
Klantenservice reageert niet. Mijn advies niets bestellen op deze site. Deze website is louche en niet betrouwbaar naar mijn mening.
Vind het best grappig dat jullie zelfs…
Vind het best grappig dat jullie zelfs durven vragen om mijn mening een maand en half na mijn bestelling die nooit is bezorgd geweest terwijl er een priorzending van 1 dag is betaald geweest. Deze website is louche en niet betrouwbaar. Bespaar jezelf de moeite om hier te bestellen.
Xl voelt als M/L
Mooi ontwerp maar heb een XL besteld wat ik altijd draag maar nu lijkt het alsof ik een M/L draagt weinig beweging kan ik maken anders gaat het scheuren
nooit meer bestellen!!!!
Ik bestelde iets, kreeg na 2 weken nog geen mail waarom er vertraging was. pas na mailen, appen en alles geprobeerd te hebben, heb ik mn bestelling gekregen na 4 weken, omdat het een pre order bleek te zijn......... wat nergens vermeldt stond. ze communiceren ontzettend slecht.
Reageren niet op retourverzoek per e-mail
Ik heb drie e-mails gestuurd in een tijdsbestek van 2 weken om een product te retourneren. Ik krijg geen reactie van de klantenservice.
Erst wartet man ewig auf seine…
Erst wartet man ewig auf seine Lieferung, dann kann man sie nicht mehr zurückschicken, weil es sich um Schlussverkaufartikel handelt. 220 Euro verloren. Das war die 1. und letzte Bestellung bei dieser Marke. Man sollte sich vielleicht doch nicht immer von TikTok, Instagram etc. „influencen“ lassen, sondern den guten, alten, bekannten Marken vertrauen.
Keiner antwortet auf Nachrichten
Keiner antwortet auf Nachrichten. Umtauschen wird ignoriert. Betrüger!!!
Geen enkele reactie op mails
Geen enkele reactie op mails, zeker 3 weken op de jeans moeten wachten.
Jeans was wel in orde.
Verschrikkelijk KOOP HIER NOOIT !
Verschrikkelijk KOOP HIER NOOIT !
Geen antwoord NIKS !
Waardeloos , en tot nu toe geen geld terug
Slechte service lange wachttijd
Slechte service lange wachttijd. Je weet niet waar je aan toe bent.
NIEMALS hier kaufen!!!
Man könnte schon sagen Betrüger.
Ich habe eine Jacke gekauft. Keine Versandbestätigung auf Nachfrage, Jacke kam aber an. Nun möchte ich sie umtauschen und niemand vom nicht vorhandenen Kundendienst meldet sich seit Wochen. Damit die Rückgabefrist abläuft. Ihr seit richtiger Schmutz mit Euren Billigjacken aus China mit dem merkwürdigen Schnittmuster. NIEMALS hier kaufen bei ofgfashion! NIEMALS!!!
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Grote bestelling gedaan wat vervolgens weken duurde tot het binnenkwam, e-mails gestuurd waar tot op de dag van vandaag geen reactie op is gegeven.
Mijn pakket is binnengekomen.
Aantal items te klein maar je kan alleen per e-mail een retour aanmelden. Alleen als het bedrijf nooit reageert gaat dat dus niet. En dan op het retourbeleid zetten dat als je het pakket retour stuurt zonder per e-mail een retour aan te melden hij niet verwerkt zal worden.
Oftewel heb mijn geld weggegooid. Daar gaan honderden euro’s.
NOOIT hier bestellen!
Mail gestuurd voor een retour nooit…
Mail gestuurd voor een retour nooit reactie op terug gekregen klanteservice is niet het beste!
Ik had een windbreaker en een broek…
Ik had een windbreaker en een broek besteld maar de broek is nog steeds niet binnen na 2 weken heb geprobeerd contact op te nemen maar geen reactie
Snel geleverd en top kwaliteit!!!
Product na 2 weken nog altijd niet…
Product na 2 weken nog altijd niet ontvangen. En ook geen update over de status van levering. Bij poging tot contact geen reactie. (Terwijl er aangegeven wordt dat er uiterlijk binnen 48 uur reactie gegeven wordt.
ik heb 2 jassen retour gestuurd voor…
ik heb 2 jassen retour gestuurd voor een grotere maat maar krijg geen reactie meer
Broek laat ontvangen
Jas en broek besteld. Jas is aangekomen en de broek niet. Aantal keer een mail gestuurd maar geen reactie. Slechte zaak, na melding op Paypall kwam de broek in no time binnen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.