Saanut 3/5 tähteä

Het geleverde product was helemaal prima. Er stond een levertijd van 2/3 dagen, uiteindelijk werd dit bijna 4 weken zonder enkel bericht. Op mails, apps en Social media vragen kwam geen enkele reactie... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ze zeggen ja 5 tot 15 werkdagen verzending maar ben nu 15 dagen verder en helemaal niks binnen en helemaal geen info over waar me paketje is. 2 weken wachten op iets echt t laaste wat k verwachten. K... Näytä lisää

1. Vaateliike

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Slechtste fashion store online!

ik had 28 augustus een broek besteld, pas aangekomen op 6 november...3 maanden later! Heb voor de broek extra snelle levering betaald maar uiteindelijk heb ik 3 maanden moeten wachten. Geprobeerd contact met ze op te nemen maar ze antwoorden niet op emails of sociale media. Slechtste fashion store online!

6. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte service, onprofessioneel en niet klantvriendelijk

De bezorging was snel, dat moet ik toegeven. Maar verder houdt het daar wel op. Op hun website staat ergens verstopt in de kleine lettertjes dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen worden — dit is misleidend en niet in lijn met de wettelijke regels voor online aankopen.
Toen ik probeerde een artikel te ruilen, kreeg ik simpelweg geen reactie. Meerdere e-mails gestuurd, maar daar wordt zelden of nooit op gereageerd. Dit voelt totaal niet professioneel en zeker niet klantgericht.
De prijzen zijn op zich redelijk, maar de slechte service maakt dat het echt geen aanrader is. Ik koop hier niet meer.

26. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wat een slecht bedrijf!!!

Het is dat ik een ster moet geven, want absoluut geen ster waardig. Mijn zoon heeft een artikel besteld, een ander artikel ontvangen en vanaf het moment van ontvangen zijn we al in de weer via de mail om het artikel te retourneren en ons geld terug te krijgen. Gemiddelde reactietijd is 4 weken, worden aan de lijn gehouden door eerst foto's te moeten sturen maar vervolgens gebeurd er gewoon niks! Wat een waardeloos bedrijf en medewerkers. Accepteer gewoon dat jullie een fout hebben gemaakt en hersteld dit!

1. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Heb erg lang moeten wachten

Heb erg lang moeten wachten, Op mijn pakket heb vervolgens zijn nummer gevonden en heb hem mederkeren geapt. vervolgens komt de broek binnen slechte kwaliteit + hij was teklein+ het was niet de broek ik die heb besteld. heb gevraagd om mij geld terug te krijgen was geen optie. ik raad aan om hier zeker niet te bestellen

16. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al ruim een maand op mijn…

Ik wacht al ruim een maand op mijn broek maar nog steeds niet binnen. Krijg geen reactie waar mijn broek blijft.
Waardeloos bedrijf en ik raad niemand aan hier iets te kopen.
Wat een amateurs!

24. elokuuta 2025

Onjuiste producten

Nog steeds in behandeling over een bestelling waarbij ik een zwarte windbreaker kocht, nu krijg ik compleet de verkeerde bestelling, een zwart trainingspak. Mailtjes gestuurd eerst antwoord tot de tijd nog steeds niks gehoord. Ik verwacht dat jullie dit netjes kunnen afhandelen!

Oplichters!

Ik heb een windbreaker besteld echter kreeg ik wat heel anders binnen, klantenservice reageerd totaal niet. Bijzonder slechte service.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 31 juli een broek besteld (6…

Ik heb 31 juli een broek besteld (6 augustus) nog steeds niet binnen probeer al 4 dagen contact op te nemen met het bedrijf geen reactie niks!!!! Geld weg zag er als een betrouwbare site uit ook toen er stond van trustpilot 5 sterren reviews op de site een groote scam . Geen track en trace code gekregen niks alleen maar dat ik betaald heb.

7. elokuuta 2025

Scam!

24 juli een windbreaker besteld nog steeds niet binnen (6 augustugs). Heb het bedrijf 4 keer gemaild geprobeerd te benaderen over een update over mijn bestelling geen reactie gekregen. Eerste instantie dacht ik ik support een upcomming brand en zag er goed uit maar nu hoop ik dat dit bedrijf flink wordt bestraft later. Vuile oplichters niet te vertrouwen!!

Oplichting

Oplichting. Je kan het niet meer retourneren. Ze reageren nergens meer op. Geld = kwijt.

1. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin