Markowy towar dobrej jakości po bardzo konkurencyjnej cenie - w Polsce ceny są zdecydowanie wyższe. Szybka dostawa, solidne opakowanie. Jedyna wada zakupów w Obelink to koszt wysyłki- np. nie ma opcji... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dokonałam zakupu kuchenki Gimeg 3-palnikowej. Po kontakcie ze specjalistą od montażu pojawiły się wątpliwości czy uda się bezpiecznie zamontować kuchenkę, w zgodzie z polskimi uwarunkowaniami w zakres... Näytä lisää
Wszystko działa bardzo dobrze. Od zamówienia do odebrania przesyłki. Samo użytkowanie też jest przyjemnością. Myślę, że jest to dobry stosunek ceny do jakości. Jeżeli miałbym coś doradzić, to filmik i... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Lugano 6 plus
Namiot świetnie wykonany, łatwy w rozstawieniu.Jestem mega zadowolony.
Odbierz towar sam :)
Jeżeli chcesz kupić na firmę bez VAT (WNT) musisz odebrać sobie towar sam osobiście w Holandii. Słabe :)
Obelink stanął na wysokości zadania…
Obelink stanął na wysokości zadania jako sprzedawca, uznał pozytywnie reklamację towaru wraz z zamianą na inny, bardzo dobre, indywidualne podejście do klienta. Szczególne podziękowania dla Pani Edyty z działu obsługi klienta - bardzo rzetelna i kompetenta osoba na tym stanowisku. Na pewno następne zakupy zrobię w Obelink , tak trzymać !!!
Pełny profesjonalizm w obsłudze
Pełny profesjonalizm w obsłudze, dbałość o bardzo szeroki asortyment, fair ceny. Dostawa błyskawiczna.
100% zadowolenia !
Wszystko zgodnie z opisem na stronie, rzeczy jakie kupiłem dają 100% zadowolenia.
Wszystko super.
Wszystko super. Grill przyszedł szybko , jutro próba, cena zajebista, czyli bardzo dobra i szybka obsługa
Krótko zwięźle i na temat oraz szybka…
Krótko zwięźle i na temat oraz szybka obsługa i dostawa 💪
Zadaszenie z łukiem bardzo fajna sprawa
Ta firma dla turystów kempingowych ma rewelacyjne sprzęty
Krzesła składane turystyczne.
Kupiony towar dobrej jakości w rozsądnej cenie. Dobrze wykonane i wytrzymałe.Przesyłka dobrze zapakowana i dotarła na czas.Polecam.
Zgodna z opis
Zgodna z opis, siłownik jest ok i mocno trzyma… 👍
polecam wszystko ok
Bardzo dobra obsługa.szybka wysyłka…
Bardzo dobra obsługa.szybka wysyłka towar zgodny z opisem.jesli chodzi o produkty bo zakupiliśmy ich kilka i zamierzamy kupić kolejne ,na pierwszy rzut oka bardzo dobre.jesli chodzi o użytkowanie zobaczymy później bo dopiero zaczynamy je testować.😉😃 pozdrawiam obelink.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem
Bez kłopotu i szybko przyszko
Zamówienie zgodne z opisem
Zamówienie zgodne z opisem, szybko i sprawnie. Dzięki.
Robią tak jak należy ,łatwość wyboru…
Robią tak jak należy ,łatwość wyboru towaru na stronie ,wszechstronnośc towarów i szybka dostawa , do Polski w 3 dni ,jesteśmy zadowoleni .
Szybka wysyłka i super oferta
Jakość obsługi na 5+ szybkość…
Jakość obsługi na 5+ szybkość realizacji. Wybór asortymentu oraz jego jakość super
Szybka dostawa stół bardzo stabilny…
Szybka dostawa stół bardzo stabilny towar zgodny z opisem. Polecam
Trustpilot-kokemus