Obbink is Obbink van vroeger niet meer ik denk dat er teveel personeel is en er geen goede communicatie is mijn revaring was niet prettig
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Obbink is een regionale specialist op het gebied van consumenten elektronica. Obbink is opgericht in 1934 door Gerrit Obbink, in Winterswijk. Sinds de oprichting is het motto "service" oftewel de klant mag bij Obbink meer verwachten. Sterker nog de service van Obbink mag gerust uniek genoemd worden. Met onze eigen technische dienst staan wij ook klaar voor reparaties aan nieuwe en oude apparaten. Bij Obbink ben je zeker van: ✓Gratis verzending vanaf 20,- ✓Eigen technische dienst ✓8 echte winkels ✓Deskundig advies ✓80.000 producten uit voorraad leverbaar.
Koningslinde 3, 7131 MP, Lichtenvoorde, Hollanti
- 0544 - 394878
- webshop@obbink.nl
- obbink.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Obbink is Obbink van vroeger niet meer
Obbink is Obbink van vroeger niet meer
ik denk dat er teveel personeel is en er geen goede communicatie is
mijn revaring was niet prettig
Echt top service
Echt top service. Afgelopen week een koelkast besteld en ingepland voor donderdag. Helaas besloot de oude koelkast ermee op te houden dit weekend. Grote stress met een groot gezin. Maandagochtend gebeld en de bezorging stopt de levering er even snel tussen. Ze komen gelijk! Bedankt voor deze service.
Wasmachine en droger constant kuren binnen 1.5 jaar
Een splinternieuwe wasmachine en droger gekocht van Bosch 1.5 jaar geleden. Met beide apparaten enorm veel kuren. In de winkel werd vermeld kán ook via app bediend worden, niet dat het verplicht was. Dat is het dus wel. Nu de droger al 2 weken kwijt voor reparatie en weer zelf moeten bellen wanneer we het terug kunnen verwachten. Al met al enorm slechte service dus! Laatste keer dat wij hier iets kopen.
Voor een 2.5 jaar oude Bosch Wasdroger…
Voor een 2.5 jaar oude Bosch Wasdroger met een kapotte printplaat wilde Obbink toch een gedeeltelijke bijbetaling ondanks de wettelijke garantie. Men was onverbiddelijk ondanks de publicaties van de ACM en de consumentenbond.
Een heel teleurstellende ervaring.
Ontzettend vriendelijk personeel
Ontzettend vriendelijk personeel, wat erg goed adviseert. Kan ze bij iedereen aanraden, wat een fijne winkel!
Bedrijf laat je in de steek als er…
Bedrijf laat je in de steek als er problemen zijn . Samsung wasmachine binnen de verlengde garantie (geregistreerd) raakt defect. Monteur komt langs en meld dat trommel en kuip vernieuwd moet worden. Maar omdat ik niet het juiste document kan tonen ondanks dat ze kunnen zien dat machine is geregistreerd. Willen zij niet repareren. Ik heb zelf lagers vervangen (€20,00) en machine werkt weer super. Het probleem was dat de waterkeerring lek was en daardoor water in het eerste lager terecht was gekomen. Voortaan is Obbink no go. Ondanks dat ik er naar streef om lokaal te kopen.
Obbink wil zich niet houden aan consumentenrecht
J. Obbink weigert zich te houden aan het consumentenrecht. Ik deed een beroep op non-conformiteit toen mijn multicooker binnen twee jaar defect raakte en niet herstelbaar bleek. Wettelijk gezien (art. 7:22 en 6:271 BW) heb ik dan recht op ontbinding en terugbetaling in geld. Obbink erkende het defect als garantiegeval, maar weigert terugbetaling en biedt alleen uiteindelijk een cadeaubon aan, wat juridisch onvoldoende is.
Ik heb herhaaldelijk uitgelegd dat ik vervanging weiger op gerechtvaardigde gronden vanwege het verlies van vertrouwen in dit high pressure-apparaat. Toch bleven ze discussiëren in plaats van een oplossing te bieden. Vervolgens gaven ze aan niet vrijwillig ter zitting te willen verschijnen, waardoor ik nu een deurwaarder moet inschakelen om überhaupt mijn recht te kunnen halen.
Dit alles heeft een zware impact op mij en mijn gezin. Ik moet de kosten van een deurwaarder en juridische procedure betalen uit mijn boodschappenbudget, terwijl ik het hard nodig heb voor mijn gezin en het bedrag van het product heb ik nodig voor o.a. pannen. Het product was essentieel in mijn huishouden en nu ik daar geen vertrouwen meer in heb, is er iets anders nodig. De houding van Obbink geeft mij veel stress. Ik voel me niet serieus genomen als klant en raad op basis van deze ervaring niemand aan hier nog iets te kopen.
En wat is het verschil dan nog voor Obbink tussen een cadeaubon en het geld in deze situatie van dezelfde waarde. Het voelt alsof ze mij pesten wegens de discussies en juridische ontkenning. Helemaal omdat op dag 1 allang een toezegging was gedaan in Eibergen. Het is gewoon mijn consumentenrecht.
Het product vertoont binnen 2 jaar een defect dat niet herstelbaar is;
-Het defect is door u erkend als gebrekkig binnen de garantieperiode en niet herstelbaar;
- Ik weiger vervanging op gegronde gronden;
vertrouwen in product verloren wegens de veiligheid van het product. Uitleg gegeven.
- Daarmee ontstaat het recht op ontbinding (art. 7:22 lid 1 sub c BW);
- U bent bij ontbinding verplicht tot volledige terugbetaling in geld (art. 6:271 BW); ik hoef een cadeaubon niet te accepteren.
Ook weigeren mijn eigendom terug te geven en kan het NVWA geen onderzoek doen naar de veiligheid van het product wat maakt dat andere mogelijk gevaar lopen met dit product.
Toevallig zijn er nu terugroepacties van het merk op een ander type. Ze hebben gelogen dat ze het apparaat naar de fabrikant hebben verzonden voor controle want de fabrikant heeft geen punten in Nederland ze hebben een eigen technische dienst maar weigeren een rapport te geven over de defecten behalve dat het niet te repareren is i.v.m. onderdelen.
Na de eerste toezegging hebben ze daarna gezegd als ik kon aantonen dat het gebrek al van het begin was ze het zouden heroverwegen en het geld terug zouden geven maar dat hebben ze niet gedaan.
De ACM geeft aan dat er sprake is van non-conformiteit en ik zal dus juridische stappen moeten ondernemen en het voordragen aan de officier van justitie dat ze mijn apparaat verduisteren. Ook moet er iets gebeuren met het feit Obbink een overheidscontrole op product veiligheid belet door mijn eigendom niet terug te geven.
Ik heb er ontzettend last van en het raakt mij diep.
Wat n slechte service!!
Wat n slechte service! Afspraak gepland voor n kapotte airco. Week wachten voor ze kunnen komen en dan gaan ze ook nog naar n compleet ander adres!! Wij de hele middag wachten maar niemand.. net voor 17.00 uur gebeld waar ze bleven krijgt het nieuwe systeem de schuld en vervolgens moet ik erg blij zijn dat ze 2 dagen later nog n gaatje hebben kunnen vinden om te komen. Met deze warmte valt nauwelijks te werken en dan werk je ook nog met vocht, warmte en dieren. Heel slecht!!
Inmiddels al 25 minuten telefonisch aan…
Inmiddels al 25 minuten telefonisch aan het wachten om iemand te spreken. Waarbij ik inmiddels al een 20 minuten de eerstwachtende ben. Laatst ook al gebeld, toen een bericht achter gelaten om teruggebeld te worden wat niet is gebeurd.... Hopelijk wordt mijn tablet ondertussen wel gewoon gemaakt want die ben ik ook al zo'n 4 a 5 weken kwijt, terwijl er 3 weken was aangegeven.
Voor 1700 euro een wasmachine en droger…
Voor 1700 euro een wasmachine en droger besteld, zou geleverd worden en de factuur direct betaald.
Dat ging allemaal prima, maar 3 weken later komt er een aanmaning dat er nog €9.99 openstaat voor gebruikte onderdelen.
Dit is nooit gecommuniceerd, en aan de telefoon kom je ook niet verder dan de standaard antwoorden.
Volgende keer gaan we wel naar een ander bedrijf.
Update: 4 juli gebeld door Obbink over deze review. Na het tweede minachtige gniffeltje heb ik maar opgehangen. Ze zijn het er niet mee eens en vinden het heel normaal. Dat zal best, ik heb daar een andere mening over. Inmiddels is de review van 2 sterren naar 1 ster gegaan en is hun nummer geblokkeerd.
topservice
Van de week een aankoop gedaan bij Obbink, super geholpen, goed advies zelfs de tip dat mijn keuze deze week in de actie zou zijn. Toen echter bleek dat een concurrent toch nog onder deze prijs was gaan zitten is dit heel correct gecompenseerd met een tegoedbon. Uitsteken service, mij zie je zeker terug!

Vastaus yritykseltä Obbink
Vandaag de monteurs gehad het waren…
Vandaag de monteurs gehad het waren vakmensen blij er mee

Super service!
Vandaag besteld, vandaag geleverd en meteen geïnstalleerd. Snelle en betrouwbare service, ik ben zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Obbink
Beperkte kennis, gebrekkige onderlinge communicatie
We gingen voor lokale winkel, waar we eerder ook wel wat gekocht hebben (toen nog Leneman). Ze wisten niet of ze het konden monteren, dus monteur langs gestuurd. Vervolgens vele belletjes/miscommunicatie tussen de twee locaties, ze weten van elkaar niet wie wat doet. wat mij veel tijd en energie heeft gekost. Conclusie dat zij het niet konden maken ( had ook gelijk gezegd kunnen worden dat dit buiten hun vakgebied ligt) maar wel factuur sturen. Zou teruggebeld worden, nooit gebeurt.
Niet netjes, voor ons geen Obbink meer.
Kennis wel van televisies, maar dan houdt het ook op.

Vastaus yritykseltä Obbink
Een paar dagen voor de Kerst een nieuwe koelvrieskast.
Een paar dagen voor de Kerst gaf onze oude koelvrieskast het op. Dus ben ik snel naar Obbink bij ons in Ruurlo gegaan. Daar ben ik uitstekend geholpen/geadviseerd door Kasper en heb ik een nieuwe koelvrieskast gekocht. (Mooie zwarte!) En deze kast is de volgende dag bij ons thuis bezorgd. Heel fijn dat dat zo snel kon worden geregeld en wij dus de kast nog voor de Kerst in huis hadden. Super!!

Stofzuiger gekocht
Stofzuiger gekocht met black Friday korting.
Kreeg goede uitleg en nuttige tips.
Stofzuiger werkt uitstekend

Toetsendisplay wasmachine kapot
Toetsendisplay wasmachine kapot. Monteur geweest en printplaat vervangen(Bij mijn afwezigheid met toestemming)
Bij thuiskomst geprobeerd en display piept en knippert nog steeds hetzelfde en wasmachine doet het nog niet.
Telefonisch contact met klantenservice. Op mijn vraag of monteur wel gecontroleerd heeft na vervangen kreeg ik het antwoord ja natuurlijk. Maar dan had hij meteen kunnen zien dat het probleem niet verholpen was.
Dit alles was op Donderdag(ondertussen al meer dan week zonder wasmachine)
Dame klantenservice zegt..plan ik monteur opnieuw voor U in. Volgende week Woensdag bent U weer aan de beurt!?!?
Ik ben van het winkelen bij de plaatselijke ondernemer maar hier zien ze mij echt niet meer.!!
Obbink
Alle medewerkers zijn even professioneel en aardig en staan altijd voor je klaar!

Vastaus yritykseltä Obbink
Wat een slechte ervaring had er veel…
Wat een slechte ervaring had er veel meer van verwacht Ongemotiveerde medewerker Wij gaan daar niets uitgeven .

slechte service…
Het advies en de hulp die ik in de winkel kreeg was super.
Maar toen de bezorger met een steekwagen mijn combi oven magnetron bracht en midden in de keuken zette en ik vroeg kun je me even helpen op dit kastje te zetten zei hij nee dat is installatie ik zei alleen kan ik dit niet .
Dan moest ik volgende week maar bellen of er iemand was die mij even kon helpen.
Dus een grote doos midden in de keuken en ik kon nergens meer bij. In de tijd dat hij mij dat verhaal vertelde had hij ook even een handje kunnen helpen een minuut werk . Maar ik ben klaar als dit service is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.