Yritys on vastannut
Prima advies n.a.v. onze wensen voor de aankoop van een nieuwe Philips Oled Abnilight 65 inch tv, een Sonos Arc Ultra soundbar, een Sonos sub mini, ophangbeugels voor tv/soundbar, kabelgoot en kl... Näytä lisää
Altijd vriendelijk en behulpzaam! Gisteren TV gehaald en hulp gehad bij installatie. Echte toppers daar!
Vlotte en goede levering van slimme deurbel tapo d235. Dag erna in huis en goed verpakt. Deurbel werkt goed. Ook de prijs was prima ten opzichte van andere leveranciers.
Yrityksen kirjoittama
BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.
Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.
Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!
Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.
Koningslinde 17, 7131 MP, Lichtenvoorde, Hollanti
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Deurbel werkt goed.
Ook de prijs was prima ten opzichte van andere leveranciers.

Vastaus yritykseltä BoXXer
LET OP: Dit is specifiek een review over Boxxer Tilburg, dit is een franchise locatie!
Dit bedrijf weigert mijn recht op gratis reparatie of vervanging volgens wettelijke garantie.
Mijn advies voor iedereen die iets in Nederland wil kopen is om dit altijd te doen bij een winkel of webwinkel die aangesloten is op een geschillencommissie zoals Thuiswinkel waarborg.
Boxxer Tilburg (valt onder SmartWitgoed B.V.) is een franchise locatie die niet valt onder de Boxxer webwinkel die WEL aangesloten zijn bij een geschillencommisie.
Indien u problemen heeft met uw apparaat na de fabrieksgarantie zal de eigenaar ongegronde informatie blijven herhalen.

Vastaus yritykseltä BoXXer
Een half jaar geleden heb ik bij de BoXXer een koffiemachine gekocht. Nu bleef plots een rood lampje (ontkalking) branden en moest ik een beroep doen op hun ervaringen. De machine gisteren gebracht en gelukkig was het probleem heel snel verholpen. Team van de BoXXer te Echt bedankt dat ik vandaag weer een lekker bakje koffie kan drinken. Nog belangrijker: jullie hebben weer gedaan waarvoor jullie staan en dat is ook de service daadwerkelijk aan de klant geven!
Goed en vertrouwd adres, dus tot de volgende keer!
Piet Schmitz.

Vastaus yritykseltä BoXXer
Verleden week tv besteld,Nu begrijp ik de weersomstandigheden van afgelopen week.Maar na aantal keren bellen werd er gezegd wordt vandaag geleverd dat was afgelopen Donderdag. Nog steeds niet binnen elke keer mail word bezorgd nu tot op heden weer mail dat het later wordt vandaag!!!Ben benieuwd. Andre Korevaar

Vastaus yritykseltä BoXXer
Een laptop gekocht en laten installeren (niet gratis) stond mijn mail er niet op heb dit gemeld en zou terug gebeld worden werd niet gedaan uiteindelijk heeft mijn werk het in orde gemaakt.
Mijn man heeft 8 weken terug een laptop gekocht moest ook worden geïnstalleerd nooit meer wat van gehoord hij koopt nu ergens anders een laptop.Ik meldde dit vorige week en ik zou weer een pakket erop zetten ik zou worden terug gebeld worden nou je raad het wel niks meer gehoord.Ik koop er niks meer. Ik dacht ik koop in Krommenie en niet ergens anders om de winkels in stand te houden.Nou deze zaak missen we niet in ons dorp helaas.

Vastaus yritykseltä BoXXer
Een rommelige winkel . de eigenaar is ja onbeschoft.Koelkast gekocht via zaan pas.Ja water ,enz .Antwoord van deze man ach je hebt het toch van gemeente. Vraagt overal geld voor .Om het te brengen tot uitpakken. Als u een wasmachine nodig heeft ga naar wandelweg Wormerveer. Tv ga naar Castricum. Advies koop hier niets ,.Succes met je prachtige service..Neem nog wel contact op met gemeenten. .Kan nu juridisch verder maar wil niets meer te maken hebben met deze winkel .

Vastaus yritykseltä BoXXer
Onze philips oled tv kon volgens philips niet meer gemaakt worden,was pas 6 jaar. Met boxxer gemaild waar we het toestel ook hadden gekocht ook deze konden de philips niet repareren we hebben een andere tv uitgezocht en is netjes met korting geleverd
Verschrikkelijk om te moeten liegen en daarna de prijs verhogen ik koop hier nooit meer
Top Product met een eerlijke Prijs en dan nog snel geleverd!
Goed geholpen en ga zeker weer terug naar Boxxer Almelo
Jbl partybox 720 hier besteld en na 2 dagen al geleverd. Uitstekende webshop!!
Snelle bezorging, maar teleurstellende retourprocedure
De bezorging bij Boxxer was supersnel; ik bestelde vandaag en had het de volgende dag al in huis.
Helaas was mijn retourervaring slecht. Ik kocht een Eufy robotstofzuiger die normaal €900 kostte, maar in de aanbieding was voor €600. Na twee weken gebruik heb ik hem teruggestuurd omdat hij niet goed werkte, maar kreeg mijn geld niet terug vanwege gebruikssporen.
Het is frustrerend dat je een product niet kunt testen zonder dat dit je retourrecht beïnvloedt. De stofzuiger schuurde bovendien over mijn tegels, wat zorgde voor bangheid voor beschadigingen.
Al met al ben ik teleurgesteld in Boxxer en ga ik hier nooit meer iets bestellen.
Ik heb ongeveer 2 jaar en 2 maanden geleden een laptop aangeschaft van bijna €2000.- die stopte er spontaan mee, vervolgends direct contact opgenomen met de klantenservice. Zij hadden mij kosteloos een retourlabel gestuurd en zouden de laptop opsturen naar de fabrikant ter reparatie, uiteindelijk moest de mainboard vervangen worden met een prijskaartje van €1100 euro. Boxxer had het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat de laptop onder coulance werd gerepareerd geheel kostenvrij en binnen 3 weken had ik me laptop weer terug waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben dus ik wil met name Bas & Boxxer bedanken voor de topservice en als ik ooit weer een soortgelijke aankoop ga doen dan weet ik wel bij wie:) Dus zeker een aanradar 10/10!!
Snel en goed geholpen door Job van Boxxer klantenservice! Betrouwbare partij en oplossingsgericht meedenkend.
Zeer teleurstellende service van Boxxer Krommenie
Wij hebben in oktober 2024 een wasmachine bij Boxxer Krommenie gekocht. Nu, nog geen jaar later, is het apparaat al kapot. Tot onze grote verbazing neemt Boxxer geen enkele verantwoordelijkheid — zij verwijzen simpelweg naar het merk en laten je het verder zelf uitzoeken.
We zitten inmiddels ruim drie weken zonder wasmachine, met een gezin van zes personen. Alles moesten we zelf regelen: bellen, mailen, afspraken maken… zelfs een hele vrijdagochtend in de winkel gestaan om samen met hen contact te krijgen met de fabrikant. Toch geen enkele vorm van tegemoetkoming of hulp gekregen.
Bas van Boxxer heeft op geen enkel moment laten merken dat klanttevredenheid of nazorg belangrijk is. Zodra het product verkocht is, lijkt het alsof je er alleen voor staat.
Kortom:
Goede verkoop, maar slechte service zodra er iets misgaat.
Geen verantwoordelijkheid voor defecten, zelfs niet binnen een jaar.
Geen hulp of compensatie, ondanks herhaald contact.
Wij zullen hier niet meer terugkomen en raden Boxxer Krommenie beslist niet aan als je op zoek bent naar betrouwbare service na aankoop.
Koop lokaal is ons motto, blij dat we nog een fysieke winkel hebben in Doetinchem. We hadden een TV besteld. Nadat deze was opgehangen en geïnstalleerd, bleek er een streep door het beeld te lopen. In de winkel zeiden ze dat wij het gedaan hadden. De TV is opgestuurd, zou 4 weken duren en na 1 week al werd bevestigd dat wij het gedaan zouden hebben. Goh wat een verrassing. Een grote teleurstelling en een slechte service voor Boxxer Doetinchem!
Zeer vriendelijke en hulpzame medewerkers en een zeer snelle levering ook naar het buitenland
Super geholpen door 2 zeer vriendelijke mannen. 🌞
Per abuis had ik een bestelling geplaatst. Mijn verzoek om deze te annuleren werd binnen een paar uur beantwoord en nog dezelfde dag ontving ik de restitutie. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen! Met speciale dank aan Bas.
BoXXer Tilburg biedt een uitstekende winkelervaring met:
• Riante winkeloppervlakte en overzichtelijke presentatie.
• Vriendelijk, deskundig personeel zowel in de winkel als bij thuisbezorging/ installatie.
• Scherpe prijzen en een modern, klantgericht retour- en bezorgsysteem.
• Goede zichtbaarheid & bereikbaarheid, met gratis parkeerplek en ruime openingstijden.
Als je op zoek bent naar kwalitatief elektronica- en witgoedadvies in Tilburg, is deze winkel zeker een aanrader.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.