Vanaf het begin tot het einde een prima en goed contact. Duidelijk verhaal en bijbehorend advies. Geen lange wachttijd, ook heel prettig. Al met al een goede keus! Mogelijk binnenkort weer met hun in... Näytä lisää
Onze laadpaal hebben we gekocht en laten installeren door NZU. Het hele voortraject verliep makkelijk en soepel. Afspraken werden snel gemaakt en prima nagekomen. De offerte was duidelijk en compleet.... Näytä lisää
De terugkoppeling vanaf offerte t/m installatie was heel goed. De snellader was scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De installateur was vriendelijk en bekwaam en heeft de snellader keurig geplaat... Näytä lisää
We zijn supertevreden over het traject van communicatie en plaatsing van de laadpaal door NZU. We hebben vertrouwen in de formule van NZU en het team. Vooral de uitleg dat met de koop het servicepak... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De aarde is aan het opwarmen, dus hoogste tijd om daar samen iets aan te doen. Zonnepanelen kunnen ons daarbij een goed eindje mee op weg helpen. Met zonnepanelen op uw dak draagt u niet alleen bij aan een schonere wereld, maar helpt u ook uw eigen portemonnee. Een geweldig concept! Daarom vinden wij dat zonne-energie toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Op deze manier kunnen alle daken in Nederland omgetoverd worden tot groene- energiefabriekjes en gaan wij met z’n allen alsnog een zonnige toekomst tegemoet.
Ceresstraat 13, 4811CA, Breda, Hollanti
- 085 130 5860.
- info@nzu.nl
- nzu.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Prima service
Prima service. Goed advies, makkelijke communicatie, snelle service, alles verliep soepel. En de zonnepanelen draaien probleemloos!
Duidelijke offerte en een keurige…
Duidelijke offerte en een keurige montage. Super tevreden!
Goede communicatie
Goede communicatie en plaatsing van onze Airco. Super tevreden. Zeer professionele monteurs.
Na vele mails met herinneringen belt de…
Na vele mails met herinneringen belt de verkoper te laat. Ondanks dat mijn uitleg duidelijk was bleek het niet mogelijk te zijn. De communicatie is over het algemeen moeizaam met dit bedrijf, mijn advies is om verder te kijken en niet met dit bedrijf zaken te doen.

Vastaus yritykseltä NZU
Heel goede service
Heel goede service. Na lekkage 2 kastjes stuk. Binnen 2 dagen vervangen.
Echte aanbeveling!
Ik kreeg de tip van mijn achterbuurman en moet zeggen, het was inderdaad een hele prettige ervaring. De verkoop was goed en doortastend, maar niet vervelend. Omdat ik de panelen op de schuur wilden en daar bitumen op ligt hebben we een schouw voorwaardelijk gemaakt en daar gingen ze in mee. Coolblue, een prima club doorgaans, wilde daar niet op installeren bijvoorbeeld. Bij de schouw hebben we hele nuttige tips gehad die de offerte nog beter maakten en waardoor we nog een extra paneel netjes kwijt konden! Dezelfde jongens (Hasib; echt een top-expert, maar ook de mannen die met hem mee waren!) kwamen uiteindelijk ook leggen. Alles is bijzonder netjes afgewerkt en zelfs een door mij ooit wat minder professioneel gelegde kabel hebben ze nog even netjes afgewerkt. Betalen doe je pas als je 100% tevreden bent en de factuur kwam zelfs pas 3 dagen na de installatie, dus niks opdringerigs. Echt goede service. Ik beveel ze met veel plezier aan!
Voor ons een enorme teleurstelling!
Na de goede reviews op de eigen website van NZU (!) te hebben gelezen hebben wij ook contact opgenomen met het bedrijf. U begrijpt natuurlijk dat dit allemaal vlekkeloos verliep. Aardige sympathieke mensen die telefonisch van alles beloofden. Helaas, dit liep even anders. Toen de offerte akkoord was bevonden en wij nadrukkelijk voor de 2e keer om een schouw (thuisbezoek) hadden gevraagd omdat wij nog vragen hadden werd een datum gepland. Ook dat liep anders.
Helaas door zieke werknemers werd deze afspraak een avond van tevoren geannuleerd. Een maand later hetzelfde verhaal, ook pas op de avond voor de 2e afspraak wederom geannuleerd. Een werknemer had zich geblesseerd met voetbal. Dat was interessant! Dus 2 dgn (privé) volledig in het honderd gelopen. Excuus, ja dat kon er nog wel af.
Ondanks dat we ook nadrukkelijk hadden gevraagd om mensen te sturen waar ik mee kon communiceren (liefst in het Nederlands) werden er toch drie cowboys gestuurd waar ik absoluut niet mee kon communiceren. En ik kan u verzekeren dat dit niet aan ons lag!
Ook begrepen ze niet hoe ze m'n dakgoot e.d. heel moesten laten. Ik zeg het netjes: rauwdauwers!
Op een gegeven moment zagen ze er zelf geen gat meer in en zijn ze tot grote opluchting van ons vertrokken. Dit was voor ons de druppel. Maar de volgende dag werden wij al gebeld door het bedrijf met de mededeling dat ze de het niet meer zagen zitten. Ze wilden het "contract" beëindigen.
Ik weet niet of wij alle shit over ons gekregen hebben maar voor ons heeft dit bedrijf een bijzonder nare bijsmaak. Wij adviseren dit bedrijf dan ook niet aan!

Vastaus yritykseltä NZU
Vriendelijk en toegankelijk bedrijf met kennis van zaken
Deze mensen zijn zeer vriendelijk en toegankelijk. Ze denken positief met je mee en beantwoorden alle vragen die je hebt tot je voldoening. Vandaag komen ze onze zonnepanelen plaatsen. Er was een probleem met zieken in het team, wat ze intern opgelost hebben door twee teams samen te voegen om alsnog ons van zonnepanelen te kunnen voorzien. Ze doen dus echt wel een stapje extra voor je als klant. De rest van de review volgt als ze de panelen gelegd en aangesloten hebben.
Panelen liggen op onze daken en zien er goed uit. Jongens waren vriendelijk en beleefd en hadden een pittig dagje maar werkte snel en netjes. En het was ook nog eens niet bepaald koud. Omdat ze zieken hadden hebben ze twee teams gecombineerd zodat alle klussen voor die dag alsnog gedaan werden. Maar goed ze zien er geweldig uit. Ik raad de NZU zeker aan.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.