Wij, niet meer zo heel jong, moesten een keuken uitzoeken voor in het in aanbouw zijnde appartement. Door de bouwer waren we gewezen op Nuva keukens in Tilburg. Een beetje gespannen waren we wel want... Näytä lisää
We hebben een prettig gesprek gehad met de keukenmedewerkster (Inge Zeebregts). Ze luisterde eerst en goed naar onze mening over de reeds gepresenteerde basiskeuken en naar onze wensen! Steeds reageer... Näytä lisää
Wat een fijne winkel.. we werden zeer vriendelijk ontvangen en onder het genot van een cappuccino geduldig geholpen door verkoper Alex.. we zijn echt de hele dag bezig geweest voor we alles hadden wa... Näytä lisää
In Someren zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan door Pieter Bottenberg. Hij nam alle tijd om ons rustig door het koopproces te begeleiden. Reden om een keuken ergens te kopen is niet alleen de pr... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Een goed verkoop team en hij komt zijn…
Een goed verkoop team en hij komt zijn afspraken na en wij hebben een mooie keuken
Kwaliteit, transparantie en klantgericht!
Afgelopen weekend hebben wij na ons derde gesprek met Albert van Nuva Keukens in Deurne onze keuken gekocht.
Tijdens ons eerste gesprek kregen wij meteen het gevoel dat er klantgericht gekeken word en Nuva echt de tijd neemt voor haar klanten. Geen commerciele verkooppraatjes, maar echt aandacht en transparantie richting de klant. Dit werd door ons als meteen prettig ervaren.
Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de offerte besproken en hebben we enkele aanvullende wensen laten toevoegen. Wederom voelde wij geen druk.
Bij onze laatste afspraak hebben we de laatste wijzigingen doorgevoerd en zijn we zeer tevreden tot een mooie overeenkomst gekomen.
4,5 op schaal van 5.
4,5 op schaal van 5.
3 weken geleden is onze keuken, gekocht bij Nuva keukens, geplaatst. Het resultaat mag er zijn! Het ziet er prachtig uit!
We zijn door de heer Sanders goed geholpen.
Fijne ervaring
Fijn telefonisch contact vooraf. Behulpzaam met het zoeken van de originele order. Meneer Berry heeft ons geholpen met het aanvullen van de keuken, we zijn er heel blij mee. Goede tips en hij denkt mee.
Dikke aanrader!
vriendelijk, ervaren en deskundig advies.
Vandaag een keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Geholpen door Maurice, vriendelijk, ervaren en deskundig advies. Er wordt ruim de tijd genomen. Voorbeelden aanwezig in de showroom en voldoende keuze in kleur en materiaal. Nuva is bekend met het nieuwbouwproject, het is te merken dat ze zich hierin hebben verdiept. Het voelde vertrouwd hier een keuken aan te schaffen. Vooralsnog erg tevreden, hopende op een fijne samenwerking met een natuurlijk gedegen en mooi eindresultaat! Wij kijken uit naar de definitieve uitwerking!
Wij zijn vandaag bij Nuva Tilburg…
Wij zijn vandaag bij Nuva Tilburg geweest en zijn fantastisch geholpen door Berry die echt verstand van zaken heeft en heel goed met ons meedacht . Mede door zijn inzet, kennis , het meedenken en goede tips hebben wij een fantastische keuken gekocht. Echt een aanrader Nuva Tilburg !! Bedankt Berry!
Keuken gekocht in heerlen
Keuken gekocht in heerlen. Geholpen door Maurice. Meedenkend en niet opdringerig. Gaf veel vertrouwen voor de oplevering in de nieuwbouw over een jaar.
Vrijdag een keuken gekocht bij Nuva…
Vrijdag een keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Heel goed geholpen door René. We hebben samen een prachtige keuken uitgezocht. Mijn ouders hebben zes jaar geleden ook bij Nuva hun keuken gekocht en zijn nog altijd dik tevreden.
Keuken gekocht bij Nuva Bergeijk
Gisteren mooie nieuwe keuken gekocht bij Nuva in Bergeijk. Heel fijn geholpen door Jan Sanders. Jan gaf een goed en eerlijk advies. Helemaal tevreden mee. Ad en Carien Antonius
Goed en niet opdringerig advies…
Goed en vooral niet opdringerig advies gekregen. Wat wij wensten was uitvoerbaar. Keuken besteld om in de zomer te laten leveren. We kijken er enorm naar uit.
Wij zijn geholpen door Berry Kessels
Wij zijn geholpen door Berry Kessels. Heel vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden met de aankoop.
Wij zijn recent geholpen door Nick…
Wij zijn recent geholpen door Nick Dorenberg bij Nuva keukens in Heerlen.
Tijdens ons eerste gesprek kregen wij meteen het gevoel dat er klantgericht gekeken werd en geen verkooppraatjes. Dit werd door ons als meteen prettig ervaren. Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de offerte besproken.
Wederom voelde wij geen druk.
Wij zijn met een mooie koopovereenkomst naar huis gegaan. Wij kijken nu al uit naar het eindresultaat!!
Een echte AANRADER!!
Onze adviseur Jan heeft ons echt goed geholpen met een nieuwe keuken uit te zoeken.
Voor ons was dit nieuw dus helemaal geen verstand van keukens en de dingen die erbij komen kijken.
Hij nam echt de tijd en beantwoordde al onze vragen duidelijk. We hebben nu dus een keuken van NUVA besteld!!
NUVA was de eerste zaak waar we gingen kijken maar waren meteen verkocht.
Ik kan het iedereen aanraden om bij Nuva te gaan kijken!!
Familie nolle
Onze adviseur
Onze adviseur, Jos, was zeer ervaren en luisterde goed naar onze wensen.
Had handige en goed aanvullende tips. Zeer kundig, snel en prettig geholpen.
Dankbaar
In de garantieperiode ging onze inductiekookplaat stuk. Het is dan oktober 2024. Na een moeilijk traject met de servicedienst van Bauknecht heeft Nuva ervoor gezorgd dat we vandaag gratis een nieuwe Bauknecht kookplaat kregen.
Tijdens de feestdagen was het defect nog steeds niet door Bauknecht opgelost en bracht Nuva ons een mobiele inductieplaat ter leen, zodat we toch zelf het kerstdiner konden koken.
Bij levering van de nieuwe kookplaat (vandaag) bleek helaas de nis in het aanrechtblad te klein. Per direct werd een monteur gebeld en ingevlogen om het composietblad ter plekke aan te passen. Aan het einde van de dag was alles klaar en netjes.
Wat een mooie service en wat zijn we blij dat een einde komt aan een maandenlang haperende kookplaat. Chapeaux Nuva.
Empatische hulp
We zijn op een empatische manier geholpen in de Tilburgse showroom door Marjolein die duidelijk en geduldig de verschillende mogelijkheden met ons heeft doorlopen. Zo heb ik nu een mooie keuken in mijn bouwproject. :)
Nuva is zeker weten een aanrader!
Mooie showroom, verschillende stijlen keukens, goede prijs-kwaliteit verhouding en geen opdringerige verkopers. Men neemt zich alle tijd en er wordt vooral serieus en praktisch meegedacht… heel fijn! vandaag onze derde keuken gekocht bij Nuva. Ook als de keuken staat is er een goede service. Nuva is zeker weten een aanrader!
@Ed… dank je wel voor alle hulp en service!
NUVA Keukens zeker een aanrader!
Wij zijn ontzettend blij met de keuken die we bij NUVA Keukens hebben gekocht! Onze verkoopadviseur Stefan heeft ons van begin tot eind goed geholpen. Zijn communicatie was heel laagdrempelig en vriendelijk, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. Hij heeft veel tijd voor ons uitgetrokken en ons geholpen met veel praktische en deskundige adviezen. Hij dacht met ons mee en zorgde ervoor dat we een keuken hebben kunnen samenstellen die perfect aan onze wensen voldoet. Wij kunnen NUVA Keukens en Stefan absoluut aanraden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Wij hebben zojuist een keuken gekocht…
Wij hebben zojuist een keuken gekocht bij Nuva in Heerlen voor ons nog te bouwen appartement.
In de aanloop naar deze aankoop hebben we veel andere keukenzaken bezocht maar uiteindelijk gekozen voor Nuva. De verkoper (Ed) had heel veel ervaring en kennis en dat gaf ons meteen rust en vertrouwen.
Op al mijn getailleerde vragen kregen we meteen een degelijk antwoord.
De sfeer onderling was prettig en nooit "pushy".
Nu nog even wachten tot de bouw klaar is en de keuken geplaatst kan worden!
Richard Dirix
Nuva keukens voor een perfect advies.
We hebben zeer goed advies gekregen van Berry. Hij luistert goed en denkt met je mee en weet je wensen naar een zeer mooi concept te vertalen. Als een bepaalde oplossing beter is voor je geeft hij dit aan. Berry heeft alle tijd voor je en houdt van open en duidelijk communiceren. Wij zijn hem dankbaar voor het ontwerp van de keuken die straks in ons nieuwe huis komt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.