Nutriment Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg har kun oplevet af få kød og godbidder til min hund af god kvalitet. Min hund tåler ikke høj fedtprocent og blandingsprodukter, så jeg er rigtig glad for muligheden for at købe rent muskelkød m... Näytä lisää

Jeg er meget tilfreds. Jeg har to ældre franske bulldogs på 11 og 12 år, som har allergi. Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekød. Jeg koger det med grøntsager og ris, og siden da er probl... Näytä lisää

Meget hurtig levering. Selvom denne Barf er lidt dyrere end det vi er vant til at købe, er det bare rene råvarer, som min hund elsker (i hvert fald det meste😬) men hun er også lidt speciel mht mad. D... Näytä lisää

Levering gik hurtigt og varerne var fint pakket. Jeg købte en prøvepakke i håb om at finde en variant min forkælede og kræsne cocker kan lide. Vi har prøvet et par varianter som desværre ikke er falde... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Happy with petpro's customer service

Happy with petpro and last time they also proved their customer service worthy. They use Bring to deliver and when the delivery was not sent on the correct day (brings fault), Karina fra petpro called to resolve the issue. Really appreciated from me and my 🐶.

30. syyskuuta 2023

Supergod service og oplevelse

God service og hurtig levering. Min hund elsker maden den fik, handler helt afgjort der igen :)
Bestilte mad i små stykker til min Shih Tzu som desværre har mistet en del af sine tænder pga paradentose og valgte og prøve deres Purus Okse Menu- Nuggets. Det var et rigtig godt valg.

29. syyskuuta 2023

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Vil anbefale at være hjemme inden for en nogenlunde overskuelig periode fra varerne er leveret. Flamingokasser kan jo kun holde varer frosne i en vis tid. Kan varmt anbefale PetPro.dk

25. syyskuuta 2023

Fin service

Fin service, hurtig levering. Dog bestilte jeg et forkert produkt til min lille mini gravhund. Det var min egen skyld, stykkerne var for store og hårde til hendes lille mund. Vh Gurli

23. syyskuuta 2023

Nemt og hurtigt.

PetPro har et godt udvalg af kvalitetsprodukter, hurtig levering og en rigtig fin kundeservice.

Og så er det altid hyggeligt med et personligt kort 🙂

Derfor er det også nemt at give 5/5.

4. syyskuuta 2023

Fantastisk sted at handle foder

Super fin hjemmeside, super produkter og super priser….en helt igennem god og dejlig oplevelse. Hurtig levering og ikke mindst god info om produkterne og en sød og kærlig håndskreven hilsen i pakken 👍🤩👏🏼

21. elokuuta 2023

BEDSTE SERVICE SAMT EKSPERTISE !

Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den bedste tip- top service med forståelse, omsorg, venlighed, indsigt, forklaring samt ekspertise ! Og Kiki elsker simpelthen det lækre nye vådfoder - det er et hit ! Jeg vil helt bestemt handle hos PETPRO igen, når nye varer skal bestilles ! Alt går bare lettere, når kundeservice er i top ! Venligst Jane Hede Maibom

31. elokuuta 2023

Healthy products with best service

Absolutely great products - healthy, natural and our dog loves them. As the owner I feel I do the best for my dog’s wellbeing. Super smooth and fast delivery with a personal touch (loved the hand written note and address to Freya, our dog).

10. elokuuta 2023