Super service og hurtig ekspedition. Købte godbidder til hunden til fordelagtig priser - dejligt! Skrev en note ifm. med ordren og fik høflig og detaljeret tilbagemelding herpå samme dag, som pakken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ingen problemer, købte 10 kg barf blev leverer i god frostembalage, alt gik som forventet.
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg ville prøve hestefedt med hvidløg til mine fire hunde herhjemme, pakken kom hurtigt. Der var desværre en skade på pakken, som var fragt firmaet skyld, det hjalp thep... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi oplever altid god service og vejledning i forhold til vores hund. Vi har nu været faste kunder herhjemme siden 2022. Vi har prøvet alt fra slow-feeder, vådfodder, snacks og hundefoder samt mege... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er en lille virksomhed i Sønderjylland som brænder for at give kvalitets produkter til alle hunde i hele Danmark. Ideen startede da vi fik vores egen hund Balto. Vi elsker at forkæle ham med lækre produkter og kvalitetsvarer. Vi fik derfor ideen om at starte egen virksomhed op, og et mål om at kunne være med til at forkæle så mange skønne hunde som muligt. Lige nu bliver webshoppen drevet som et bi-erhverv hvor vi begge har et fastarbejde ved siden af. Vores mål og ønske er, at kunne gå ind i ThePets på fuldtid.
Gammel Tøndervej 25a, 6534, Agerskov, Tanska
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtigt godt produkt og god information ved forsendelse
Hurtig levering. Bestilte onsdag aften og modtog pakken fredag formiddag.😊👍 Første gang jeg bestiller fra denne Shop, men ikke sidste.😊
Nu efterspørger I selv en anmeldelse. Produktet fejler ingen ting, men det gør derimod oplevelsen.
Jeg bestiller 6 pakker barf, men får kun leveret 3. Dette er på trods, at jeg ikke bliver oplyst dette ved købet.
Herefter må jeg selv række ud, for at hører ind til, hvad årsagen til dette er.
Svaret er, at der ikke er nok på lager, men forventes på lager ugen efter, hvorefter at det vil blive eftersendt.
Der ender dog med at gå 2-3 uger uden at jeg modtager de resterende 3 poser, hvorfor jeg igen må rykke.
Jeg modtager intet svar på min henvendelse, men dog pakken et par dage efter.
Mon ikke at den var blevet glemt?
Barf var halvt frosset, halvt optøet trods tilkøb af frost levering. Men ellers var købsoplevelsen fin. Godt udvalg til fair priser.
Ja,det var da dejligt at få sin pakke,og det gik så hurtig.Og den lå udenfor døren da man vågnede.Det ser ud til,at det er et reelt firma.Køber nok noget igen engang.
vi bestilte mush (frost) tirsdag, og torsdag formiddag kom gls-manden med maden, stadig ca 90% frossen på trods af termokassen var gået i stykker. vi fik oveni købet en lille snack til os selv 🥰
Rigtig god mad, når det endeligt blev sendt blev det leveret super hurtigt. Kundeservice svarer ikke altid og der er ikke et tlf nr man kan ringe til hvilket er lidt øv. Jeg bestilte noget mad til min vufling, men selvom det stod som de havde det var det ikke på lager. De gav information om dette lidt sent og svarede ikke da jeg kontaktede dem. Ellers super fint

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Altid hurtig levering, og super god service. 💪🏼 kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Thepets har et rigtig godt udvalg af produkter. Synes min hund også😀🐶

Generelt tilfreds. Hurtig leveringstid
Men …. jeg synes det er til grin, at I vedlæggee en micro pose vingummibamser som tak.
Når man køber for over 1000 kr pr gang !
Vedlæg dog en pose guf til hunden, det vil sikkert generere mersalg ved næste ordre !!!

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Deres laks tør kost er alt for stærkt for begge mine hunde. Begge af (forskellige) rase fik dirra (tynd) mave. Hver gang vi prøvede at gå over til det. Deres oksekød fungere fint

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Hurtig levering. Og da der var udfordringer med leverandør handlede de hurtigt på det

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Fin service og lækkert foder til mine hunde.

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Nemt at finde rundt, for at bestille, kom indenfor en ok tid. Handler bestemt igen

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Godt og lækkert hundemad og forsendelse er virkelig hurtig. Er super tilfreds!

Vastaus yritykseltä ThePets.dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.