Nuni Copenhagen ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Har købt en lækker stor og farverig taske som jeg pt bruger som alternativ sportstaske der kan være utroligt meget i den. Elsker de flotte farver🤩

Jeg er meget tilfreds med mine smykker. Farverne er smukke, designet er elegant, og kvaliteten er rigtig god. Kundeservicen fortjener også stor ros. En halskæde, jeg modtog, var en smule deform, me... Näytä lisää

Virkelig god kunde oplevelse/ rejse fra start til slut. Der bliver svaret hurtigt på mails. Bestillingen er nem og effektiv. Smykkerne lever op til foto, og pris. Bestemt et sikkert og godt sted at ha... Näytä lisää

Smykker med charme og kant. Vild med Nunis smykker. De har ynde, humor og elegance. Ofte på samme tid. Det er for eksempel øreringe med glitrende støvler, shiny fisk eller hoops med de smukkes... Näytä lisää

1. Koruseppä
  2. ja myös
  3. Koruliike
  4. Korusuunnittelija

Nuni er et dansk smykkefirma, som designer unikke, farverige og legende smykker. Smykkerne bliver designet i Nunis sprudlende lokaler i Roskilde, hvor der er plads til store armbevægelser og uendelige kreative ideer. Alle smykkerne fremstilles i kombination af forgyldt sterlingsølv og farverige perler og halvædelsten. Nuni startede i 2017 med at finde sit dna og finpudse brandet, hvorefter de i 2019 blev lanceret. Nunis fundament består af et stærkt samarbejde mellem ægteparret Maria Fodeh og Kenny Christensen, som altid har haft kreativitet og en rigtig stærk drivkraft tilfælles samt mere end 25 års erfaring fra branchen. Nunis mission har fra start været at bringe farver ind i smykkeverdenen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nuni har ville modernisere forbrugernes syn på, hvilke udtryk sølv- og guldsmykker kan have ved bl.a. at blande japanske perler, halvædelsten og farvede ferskvandsperler ind, for at give det et mere friskt og legende udtryk. Designprocessen sker ud fra et princip om at skabe unikke og legende smykker, som hellere er maksimalistiske end minimalistiske, hvilket de har rig mulighed for med deres skattekiste af alt fra nye til 25 år gamle perler, fraklip som kan omsmeltes, gamle designs kombineret med nye og meget mere. Nunis vision er at sælge sine unikke smykker til kvinder i hele verden, men med stærke rødder i Marias og Kennys trendskabende designproces i hjertet af Roskilde. Dansk Design - Håndlavet - Sterling Sølv

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

93 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

❤️Nuni”s univers er så smukt og noget…

❤️Nuni”s univers er så smukt og noget helt særligt. Købte det smukkeste perle armbånd med bl.a. koral og guldfarvede perler.. Smukt, smukt.. Det har prydet min arm siden.. God og hurtig service 🥰

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Waoo tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os at høre:-)

Flotte smykker som lever op til hvad…

Flotte smykker som lever op til hvad man ser på billederne, virkelig fint. Vi har af uforklarlige årsager haft et uheld med en halskæde, og her er der blevet taget meget godt hånd om det og hjulpet med en god løsning. Mange tak

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Tusind tak, det glæder os meget at høre. VI lever af vores kunder så intet er bedre end glade kunder:-)

Flot jakke som jeg er meget glad for

Tak for tilbagemeldingen og især for at tage det alvorligt, og ændre beskrivelsen fremadrettet. Det er i sig selv 5 stjerner værd, som I hermed får.
Jeg er glad for min jakke, og beholder den jeg har. Men tak for tilbud om anden læsning.

Tidligere anmeldelse:
Flot jakke som jeg er meget glad for - men at skrive, at den er håndbroderet, er en tilsnigelse. Den er ret tydeligt broderet med maskine…
Denne anmeldelse får derfor “kun” 3 stjerner, fordi jeg sætter pris på ærlighed -
og derfor ikke kan give fuld plade, når der deklareres forkert. Beklager.

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er glad for din flotte jakke. Vi er selvfølgelig kede af at vi ikke kunne få 5 stjerner fra dig. Vi har fra leverandøren fået fortalt at de kaldes håndbroderet når de laves uden automatiske broderingsmaskiner. Dvs. de broderes på specielle symaskiner der skal føres i hånden og du skal selv udføre broderierne. Når der ikke bruges nogen form for symaskine så kalder de det for broderet i hånden. Hvilket nok er det du tænker på og som vi også selv normalt ville kalde håndborderet. Vi får en del af disse jakker på lager snart, så er du meget velkommen til at bytte din jakke til en af dem, de er lidt dyrere men vi finder en løsning. Vi vil jo gerne have en glad kunde og meget gerne 5 stjerner😊
Vi ændrer vores beskrivelse fremadrettet så der forhåbentlig ikke er tvivl.
God dag 😊

Vældig god oplevelse at handle på…

Vældig god oplevelse at handle på hjemmesiden ,som er meget informativ om produkterne. Leveringen var som den bør være.

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Det glæder os at høre, tusind tak:-)

Helt særligt og fint!

Et så fint produkt, er vild med min jakke! Hurtig levering, og overskuelig hjemmeside.

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Dejligt at høre, Tusind tak for din fine anmeldelse:-)

Jeg er meget tilfreds med mine smykker

Kundeservicen fortjener også stor ros. En halskæde, jeg modtog, var en smule deform, men den blev hurtigt erstattet med en lidt dyrere model – helt uden ekstra omkostninger. Det viser en fantastisk service og omtanke for kunderne. Jeg får ofte komplimenter fra mine venner, når jeg bærer smykkerne. Jeg kan varmt anbefale Nuni Copenhagen

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os at vi fandt en god løsning:-)

Smykker med charme og kant

Smykker med charme og kant.

Vild med Nunis smykker. De har ynde, humor og elegance. Ofte på samme tid. Det er for eksempel øreringe med glitrende støvler, shiny fisk eller hoops med de smukkeste perler. Der er kæder med fisk i forskellige sten og et re-cycled afsæt.

Butikken i Roskilde C. er en oplevelse. Skøn farverig butik med smukke jakker, tasker, smykker og everything in between. Tænk indisk, farverigt og stærkt. Betjeningen er varm, inspirerende og dedikeret. Jeg er fan.

19. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Waooo tusind tak for den fantastiske og dejlige anmeldelse. Det glæder os at høre og giver os masser af energi til at gøre det endnu bedre, tak:-)

Vastaus yritykseltä Nuni Copenhagen ApS

Mange tak, det er vi glade for at høre, vi elsker dog 5 stjerner og vil gerne høre hvad vi kunne have gjort bedre for at få den sidste stjerne?😀