Mine ALLERBEDSTE ANBEFALINGER. Jeg er simpelthen så overrasket over, hvor gode produkterne er. Det er de bedste jeg nogensinde har prøvet. Kan se tydelig bedring af min hud allerede efte... Näytä lisää

Har været til Nuaglow pop-up shop i Aarhus lørdag d 06.06.26. Kom hjem med k- beauty produkter, hvor det ene serums låg sad skrå på, så væsken flød uden om flasken 🫤 Kæmpe skuffelse herfra, da jeg el... Näytä lisää

Virkelig gode K-beauty produkter! Ville give 10 stjerner men trustpilot tillader kun 5 desværre. Super hurtig levering og pakken var flot pakket ind. Der fulgte en lille personlig besked med samt en... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Vi er en dansk webshop med passion for K-beauty. Vores produkter importeres direkte fra Seoul, Sydkorea, hvor skønhedstraditioner møder innovation. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, effektivitet og de nyeste trends inden for hudpleje. Hos os finder du kun originale og populære K-beauty produkter, som vi selv står inde for. Vi brænder for at give vores kunder en tryg og inspirerende shoppingoplevelse – med fokus på god service, hurtig levering og produkter, der gør en forskel for din hud.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i…

Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i Aarhus, og blev mødt af et super venligt og imødekommende team, der var klar til at hjælpe med at finde de perfekte produkter til min hudtype. De tog sig tid til at forklare hver enkelt ingrediens og hvordan de forskellige produkter kunne gavne min hud.

Jeg fik en 5-trins rutine med hjem, og min hud har allerede taget rigtig godt imod den. Jeg er især glad for Medicubes Zero Pore Pads og Madagascar Centella Ampoule fra Skin1004 – min hud føles så meget blødere, og jeg har allerede set en synlig forbedring efter kun få dages brug! 😍 De koreanske hudplejeprodukter, jeg købte, er ikke kun effektive, men også virkelig lækre at bruge, og det gør hele rutinen til en luksuriøs oplevelse. Jeg glæder mig helt til at lave skincare nu 🥰

Jeg glæder mig allerede til at prøve flere produkter fra Nuaglow. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Hej Helena,
Hvor bliver vi bare glade af at læse din oplevelse. Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget for os 🌸 Vi er så glade for, at produkterne allerede giver dig resultater, og vi glæder os til at hjælpe dig med endnu mere glow fremover 💖

Hilsen Nuaglow

Jeg prøvede deres koreanske…

Jeg prøvede deres koreanske hudprodukter i deres pop-up, og jeg er virkelig imponeret! 🌸 Min hud føles frisk og glødende, og kvaliteten er helt i top. Nu glæder jeg mig bare til, at deres webshop åbner, så jeg kan købe mere – det bliver helt sikkert et fast sted at handle for mig!

Hej Maria,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør os så glade at høre – vi glæder os til at byde dig velkommen i webshoppen! 💖
Hilsen Nuaglow

Super fedt sted at shoppe

Super fedt sted at shoppe - mødte personalet til deres pop-up shop i Aarhus, og fik hjælp af den sødeste medarbejder. Produkterne hun anbefalede til min hudtype har virkelig hjulpet! Vil 100% anbefale

Hej Sumaya,
Hvor er det fantastisk at høre ✨ Tusind tak for de søde ord – det betyder meget for os! 💖
Hilsen Nuaglow

Jeg har aldrig været store forbruger af…

Jeg har aldrig været store forbruger af cremer eller lign.
Men konen sagde jeg skal skulle prøve NuaGlow fordi det skulle være så godt.
Jeg var forbi Popup shoppen og jeg må bøje mig, mega lækre produkter, efterlader ikke min hud fedtet og bare hele følelsen af produktet er i top.
Helt sikkert ikke de sidste produkter jeg køber fra NuaGlow.

29. elokuuta 2025

Hej Kenneth,
Dejligt, at du var forbi vores pop-up shop i Aarhus – og hvor er det skønt at høre, at du er glad for dine produkter 😍

Lækre hudplejeprodukter

Super lækre produkter, de lever i høj grad op til det forventede. Der var hurtig levering. Nuaglow får min varmeste anbefaling.

30. elokuuta 2025

Hej Bianca,
Tusind tak for din fine anmeldelse 💕