Delivers fast, but the baby mattress does not fit. The website states it is 120 x 60, however the mattress is a few centimeters shorter and does not fit properly in the cot.. Reached out to the com... Näytä lisää
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Näytä lisää
Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Näytä lisää
For et par uger siden købte vi en autostol indsats til vores ældste søn’s autostol. Vi synes autostolen skulle have lidt ekstra polstring og vi ville gerne have en indsats som kunne regulere varmen op... Näytä lisää
Øresundsvej 10c , 9990, Skagen, Tanska
- +45 53 78 23 24
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 30 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg har testet lændepuden i nogle uger
Jeg har testet lændepuden i nogle uger. Den har ligget fast i min sofa.
Jeg har haft andre lændepuder, men denne har en størrelse hvor støtten er på en større del af min ryg.
Jeg kan klart anbefale den, hvis du mangler støtte i din ryg.
En masse problemer med at modtage mit…
En masse problemer med at modtage mit produkt. Da det så kom frem, var det ikke intakt.

Vastaus yritykseltä Nsleep
Hurtig fragt og så køler de som…
Hurtig fragt og så køler de som beskrevet 🙏🏼 dog synes jeg ikke de er vand afvisende, men det gør heller ikke mig noget, jeg skulle bare have noget der var kølende 👌🏼
Altid god service når vi handler ved…
Altid god service når vi handler ved dem. De bedste dyner vi har haft til dato. Hav god tid hvis du ringer og det Ole der tager røret han er festlig og ikke til og slippe fra igen 😎 de bedste anbefalinger her fra.
Dejlig hurtig ekspedition
Bestilte 1 august og kunne hente pakken 3 august i pakkeshop så rigtig dejligt med hurtig ekspedition
Jeg bestilte en juniordyne til mit…
Jeg bestilte en juniordyne til mit barnebarn, men blev i tvivl om den kunne nå at komme frem til dagen hvor jeg skulle give den som gave. Jeg kontaktede derfor firmaet, som fortalte, at de havde modtaget ordren og ville sende den straks. Jeg modtag den lækre dybe dagen efter. God service👏
Hurtig leverining, dog har produkt nogle mangler
Hurtig levering og fin indpakning. Produkt lugtede dog kraftigt og måtte luftes i mange dage, inden jeg selv synes det var behageligt for baby at sove i. Der danner sig også hurtigt en fordybning hvor hovedet ligger og jeg må banke madrassen flere gange dagligt. Lidt bøvlet. Men baby sover heldigvis godt.
Virkelig god service
Virkelig god service.
Vi skulle bestille en rullemadras i special mål, og de var hurtige til at hjælpe og fik det passet ind i produktionen sådan at vi kunne få den leveret hurtigt.
Produkterne er købt til et barn med allergi, og det har gjort en stor forskel på det.
Vi modtager en bestilt vare og opdager…
Vi modtager en bestilt vare og opdager at den ikke passer og ringer derfor til firmaet hvor vi fået den besked at det er en fejl fra systuen og at vi kan returnere varen og de vil sende en ny og returnere pengene og vi betaler for den nye vare og 62 kr for at returnere den vare som systuen havde lavet fejl på, trods flere henvendelser vil de ikke betale for retunering af den vare der var fejl på, det er godt nok under lavmålet, men kan de blive rige af de 62 kr så kan vi ikke blive fattige.
Mvh johnny Hansson

Ikke en god købsoplevelse
Jeg modtog min pakke, hvor et af de bestilte varer manglede. Det bliver eftersendt, men er våd ved modtagelse, da det ikke har været pakken ordentligt og er blevet sendt i regnvejr. Får tilbud om en ny vare - men først når de har fået den våde vare retur. Det kan jeg ikke vente på, da processen efterhånden har været lang. Jeg må derfor handle et andet sted. Svartiden på mail er OK, men servicen kunne være bedre.

Vastaus yritykseltä Nsleep
Super god vejledning som endte med et…
Super god vejledning som endte med et køb
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt - er nu allerede efter få dage rigtig glad for min(e) puder….!
Kan godt lide indpakningen omkring puden…!
Super lækkert produkt
Super lækkert produkt og hurtigt langt ud til at jeg kunne hente det som jeg havde bedt om😃
De sidste baby sove ting skal bestemt også købes her!
Gode dyner og super service
Rigtig gode dyner - vi har nu både kapok dyner hjemme og i sommerhuset. Til stor overraskelse for hele familien er de virkelig gode at sove med (fra én som altid kun har ville have dundyne).
NSleep har rigtig god service og super hurtigt levering.
En dejlig pude
En dejlig pude. God information om hvad kapok er og hvordan vi holder vores produkt vedlige.