Delivers fast, but the baby mattress does not fit. The website states it is 120 x 60, however the mattress is a few centimeters shorter and does not fit properly in the cot.. Reached out to the com... Näytä lisää
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Näytä lisää
Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Näytä lisää
For et par uger siden købte vi en autostol indsats til vores ældste søn’s autostol. Vi synes autostolen skulle have lidt ekstra polstring og vi ville gerne have en indsats som kunne regulere varmen op... Näytä lisää
Øresundsvej 10c , 9990, Skagen, Tanska
- +45 53 78 23 24
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 30 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Dejlig pude til strik og hækling
Den bedste støtte til lænden/ryggen
Den bedste støtte til lænden/ryggen, man kan ønske sig
Hurtig levering g
Mattress too short, customer service doesn't respond
Reached out to the company but the customer service does not respond.
Should have ordered somewhere else.. unfortunately not the service and product quality as expected.
Dejlig pude til støtte i ryggen
Dejlig pude til støtte i ryggen. Dejlug hurtig levering.
Hurtig service
Alt fungerer
Babydyne støver helt vildt!
Jeg har tidligere haft en kapok-babydyne fra Nsleep og været helt vildt glad for den. Den holdt i mange år og blev først smidt ud efter 4 år i kælderen, da jeg forsøgte at vaske den.
Da jeg blev gravid igen, købte jeg derfor én magen til, men den er helt til rotterne. Dynen støver, så hver gang jeg skal skifte sengebetræk ligger der en hel bunke støv indeni. Så meget så selvom jeg ryster det og vasker betrækket er det stadig støvet. Og dynen bliver ved og ved med at støve. Efter at have været i kontakt med kundeservice fik jeg så det råd at tørretumble dynen og prøvede det. Tørretumbleren gav op efter 5 min, så var fnugfilteret fyldt med hvidt støv. Og dynen endnu mere slunken. Dernæst fik jeg en besked fra Kundeservice om at de desværre ikke kunne hjælpe mere. Hårdt presset tilbød de så at jeg kunne sende dynen tilbage til undersøgelse - og så kan min baby jo sove uden dyne så længe?! Efter endnu en runde fik jeg så tilbuddet om en ny dyne mod at sende den gamle retur.
Åbenbart er problemet med støv helt ukendt for dem. Og man skal godt nok presse på for at de overhovedet interesserer sig for at se på hvad der er galt. Jeg har købt en helt anden dyne, orker ikke mere og tør ikke tænke på hvor meget støv der er endt i vores luftveje.
An the oscar goes to ……. 🏆
Lændepuden er intet mere end fremragende. Bum 👍
Skal d..d. bestille en mere !!!
Overskueligt og hurtig levering
Jeg er virkelig glad for denne pude
Jeg er virkelig glad for denne pude. Jeg bruger den til min ryg, og den giver rigtig god støtte og aflastning, især når jeg sidder i længere tid. Den hjælper med at mindske spændinger og gør det mere behageligt i hverdagen. Kvaliteten føles god, og den holder formen fint. Kan klart anbefales.
Super fint produkter rigtig glad for…
Super fint produkter rigtig glad for min pude.
Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med…
Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med at jeg ikke sveder om natten, jeg købte også sengetøj, men har desværre ikke haft nogen virkning. Måske det er fordi jeg er i overgangsalder og det er noget andet. Kommunikationen har været rigtig fin, jeg har fået svar på mine mail, men sveder desværre ikke mindre.
Super
Super dejlig søvn med en super dyne, vågner ikke badet i sved mere om natten -WARW - sårn’ en skulle jeg have haft for mange år siden!!!
Hovedpude
Meget dejlig hovedpude. Holder faconen. Mærker ikke sved.
Har intet at udsætte på Nsleep fra start til slut
Har intet at udsætte på Nsleep - hjemmesiden er overskuelig og det var nemt at finde det jeg ledte efter samt bestille.
Min lændepude er super uanset hvor jeg sidder. Og det bedste er, at den også er god til nakken
Varen som forventet, efter hurtig ekspedition
Hurtigt svar om accept af købet, hurtig ekspedition og ingen problemer med levering.