Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Näytä lisää
Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.
Hollanti
- novaswinkel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Inmiddels 4 maanden terug dat ik een…
Inmiddels 4 maanden terug dat ik een retour heb gestuurd naar China. Vele mails later maar geen enkele oplossing. 75 euro armer en een teleurstelling rijker.
Ik ga een melding doen bij de acm. Dit bedrijf moet gestopt worden.
Geen contact te krijgen met Modeboss.nl
Heb een bestelling geplaatst bij modeboss.nl.
Echter ben 1,5 week verder en krijg geen contact. Telefoonnummers lijken niet juist en email komt niet aan.
Bestelling #1085. Gaat om een HeatHugger - Verwarmde Hoodie Unisex.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Dit bedrijf is net zo malafide als de…
Dit bedrijf is net zo malafide als de volgende bedrijven. Enig onderzoek leert dat ze gelieerd zijn:
- Modeboss
- Ellismore
- Annalea
- Novaswinkel
Doe vooral aangifte en maak melding bij de ACM!

Retourneren is drama
Retour moet naar China (kosten: minimaal 25 euro). Dit heb ik binnen de gestelde termijn van 30 dagen gedaan. Mijn pakket raakte buiten mijn schuld om bij de douane kwijt. Maanden later is het pakket teruggevonden. Ik kreeg de opdracht van Novaswinkel om het opnieuw naar China te retourneren. Ditmaal kwam het pakket wel aan in China. Vervolgens kreeg ik reactie van Novaswinkel dat mijn pakket niet binnen het retourtermijn is verzonden... Ze weigeren mij geld terug te geven. Zeer incorrect. Pas op met deze webshop!!

Matig artikel
Schoenen zijn niet zoals afgebeeld, matige kwaliteit.

Besodemieterd
Ik herken mijn verhaal in alle andere gedeelde verhalen hier. Ik heb niet veel geld, dus besloot 3 paar schoenen te bestellen met het idee dat ik dan 1 paar zou houden en de rest retour zou sturen. Ik besloot de schoenen naar het adres in Cuick te sturen, heb dit ook met Novaswinkel gecommuniceerd. Dan konden ze de schoenen eens met eigen ogen aanschouwen. Track en trace geeft aan dat pakket is afgeleverd op betreffende adres. Er wordt nu door Novas gezegd dat er geen schoenen ontvangen zijn. Ik heb geen schoenen meer en bij Klarna staat factuur open van €82! Ik heb contact opgenomen met het Juridisch loket. Jurist geeft aan dat ik nog een laatste poging kan doen met Novas tot een goede oplossing voor mij te komen. Zo niet, dan vraag ik een civiele toevoeging aan en zal ik advocaat inschakelen. Hierbij niet alleen mezelf, maar alle gedupeerden in betrekken. Ik kijk uit naar reactie van Novaswinkel. Blijft deze uit en wordt er niet tot een oplossing gekomen dan zie ik mij genoodzaakt om een advocaat in te zetten.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Novas winkel verdient 5 sterren voor…
Novas winkel verdient 5 sterren voor manipulatie !!!
ik denk dat de douane in China overwerkt voor al de pakketen die nooit aankomen

Dit berdijf zijn oplichters
Dit berdijf zijn oplichters. Voordat ik een broek bestelde gevraagd of de opgegeven lengte de binnenbeenlengte of de broeklengte was. Het antwoord was: binnebeen lengte. Voor de zekerheid bevestiging gevraagd en gekregen. De broek besteld. Het bleek dat de totale broeklengte korter was dan de opgegeven maat en zeker de binnenbeenlengte. Daarnaast was de uitstraling van de broek absoluut slechter dan op de website wordt getoont. Ik heb ze in gebreke gesteld, maar dat werd niet geaccepteerd. Uiteindelijk zouden ze mij 50% terug betalen. Na een juridische brief volgens Consumentenbond concept was men na retourneren van de broek het volle bedrag terug betalen. Retourzending naar China was voor mijn rekening, hetgeen in strijd is met hun voorwaarden. Uiteindelijk heb ik de 50% maar geaccepteerd. KOOP NIET BIJ DEZE FIRMA!

Oplichters
Hetzelfde ervaren als velen hieronder: orthopedische sandalen besteld echter van zeer slechte kwaliteit ontvangen, niet overeen komend met de foto’s op internet. De klantenservice bedankt je constant voor je geduld en zeggen heel vriendelijk dat ze er uit willen komen, maar ze voldoen niet aan de wet die zegt bij een ondeugdelijk product de verkoper deze dient te vervangen voor een goed product danwel het volledige bedrag terugstorten. Zij willen je een tegoedbon geven of 40% van het aankoopbedrag retour of voor eigen kosten terugsturen naar China.
Ik heb er weer van geleerd eerst te kijken waar je naar moet retourneren (China idd, verwachtte ik niet van een Nederlandse webshop) en dat de bedragen blijkbaar ook te mooi waren om waar te zijn.
Trap er niet in en ga maar naar een schoenenwinkel, dan zie je wat je krijgt!
En check altijd thrustpilot… als ik dat van tevoren had gedaan, had ik hier nooit besteld.
Wat me vooral frustreert is dat ze hier mee weg komen en t geld opstrijken omdat ze weten dat de meeste mensen niet verder gaan met juridische stappen….
Nooit mijn pakket ontvangen
Nooit mijn pakket ontvangen en nu eisen dat ik het geld betaal. De koeriersdienst zegt dat ze het hebben afgeleverd, maar niet bij ons en niet bij de mensen in de straat. Ik wil geen goederen meer ontvangen van dit bedrijf en eis dat het saldo bij klarna op 0 komt te staan van dit bedrijf.
Heb diverse mailtjes naar dit bedrijf gedaan en iedere keer komen ze met dezelfde riedel.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Bestel hier echt nooit oplichters
Bestel hier echt nooit! Schoenen gekocht en retour gestuurd. Ze zeggen dat ze de schoenen nooit hebben ontvangen. Ik heb bewijs dat ze retour zijn gestuurd. Nu al een half jaar gezeur en allemaal incassokosten aangezien ik de schoenen niet wilde betalen, aangezien we ze retour hebben gestuurd. Alle bewijsstukken hebben we aan geleverd. Hele slechte service.

Oplichterij!
Dit soort oplichterij moet direct stoppen! Website (novaswinkel, anna-lea.nl etc) moet nu toch echt uit de lucht gehaald worden. Ja ik had beter moeten lezen, beter op moeten letten.. Maar het lijkt echt een bekend merk, levis, maar er mist een s. Het lijkt een Nederlandse webshop, jawel met een echte l stenen Nederlands adres en winkel.. Maar net als mijn voorgangers blijkt het uit China te komen en het daar naar retour te moeten. Wanneer je het retour wilt sturen bieden ze je aan ivm de kosten 40 % van je bedrag terug te storten. Over het algemeen is dat goedkoper dan naar China terug sturen... Met het risico dat het langer dan 30 dagen duurt voor ze het terug hebben. En dus kies je voor de 40% retour, en hebben zij 60% opgestreken.... Om dan nog maar te zwijgen over het retour adres 🤣 Het is eigenlijk te lachwekkend voor woorden, ik snap überhaupt niet dat ik het er allemaal op gekregen heb. De eerste adres regel was " No. 2 freight elevator on the west side of the 3rd floor, upstairs,
Yuantong Express, No. 409" Als dat aankomt, kom ik dat ook hahaha Volledig eens met mijn voorgangers, PLEASE KLARNA & PAYPAL doordat we gebruik kunnen maken van jullie service lijkt het legit en betrouwbaar. Niets is minder waar! Stop met mee te werken aan dit soort oplichterij....

Eigenlijk is één ster teveel,
Eigenlijk is één ster teveel,
Kleding en lingerie is troep, bij retour aanvraag krijg je het volgende antwoord:
"Het is echter ook mogelijk dat we uit beleefdheid 10% van je aankoopbedrag terugbetalen en dat je de artikelen die je hebt ontvangen mag houden"
Natuurlijk wil ik deze rotzooi niet, is ook niet lijkend op wat ik heb besteld. Pakket opgestuurd, China!! en vele verzendkosten lichter. Maar het gaat mij erom dat ik geen rotzooi wil en mijn aankoop bedrag terug krijg. Het gaat mij er om dat Novaswinkel niet rijk wordt van mijn geld.
Natuurlijk komt dit pakket nooit aan (zet ik ook mijn vraagtekens bij) en moet ik alsnog Klarna betalen. Ik betaal bij Klarna aan… Annalea... bijzonder.. lees ik hieronder meer over... Kortom; ik adviseer Klarna hier geen zaken mee te doen en kopers niets te kopen bij dit simpele en zieke bedrijf,
En via de mail wordt niet gereageerd, maar dat had ik al verwacht..

…ruk
We begrijpen dat je de kwestie liever rechtstreeks met Klarna oplost. Maar omdat je bestelling onder de categorie hygiëne valt en de retourzending ons nog niet heeft bereikt, kunnen we de retourzending niet volgens ons beleid accepteren.
In plaats daarvan willen we je ter compensatie een korting van 25% op de aankoopprijs aanbieden. Als je akkoord gaat met dit aanbod, zullen we de terugbetaling direct voor je verwerken.
Laat het ons weten als je akkoord gaat met dit aanbod, dan zullen we de nodige stappen ondernemen. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar 110 dagen reageren nergens op ligt in china post kantoor had geannuleerd gaan we weer en novaswinkel kan je niets meer bestellen op naar de volgende naam
Bestelling niet geleverd en geen service
3 september heb ik een trui besteld en extra betaald zodat ik mijn bestelling kon volgen. Die link werkte niet. Inmiddels is het 12 oktober en heb ik niets ontvangen. Ik heb al 6 keer gemaild en krijg steeds eenzelfde bericht dat ik nog 10 dagen moet afwachten. Novaswinkel doet niets om mij als klant van dienst te zijn. Op mijn verzoek om mijn geld terug te storten krijg ik geen reactie.

NL ADRES
Voor iedereen die problemen heeft met het retourbeleid (naar china), Novaswinkel zal met geen mogelijkheid iemand tegemoed komen.
Maar. Novaswinkel werkt ook onder de naam 'mialea' en 'AnnaLea' (zo staan ze inmiddels ook op Klarna). En laat die laatste nou net een Nederlands adres hebben;
Geurdeland 17 g, 6673DR Andelst
Misschien moeten we met z'n alle gewoon een keertje langs gaan om de retouren persoonlijk langs te brengen.
Als antwoord op de reactie;
Probeer ik al een half jaar. En nu ineens proberen ze ook onder een andere naam via klarna geld te krijgen.

Idd wat een oplichters!
Idd wat een oplichters!
Ik had 2 truien besteld en betaald.
24 augustus kom ik 1 trui ophalen bij een DHLpunt. Ik heb nog naar het andere pakket gevraagd, maar dat was er echt niet.
Dus ik mailen naar Novas en die zeggen nu dat ik op 24/8 2 truien heb ontvangen. Na veel badinerende mails van Novas ben ben ik het echt zat.Nooit iets kopen via Novas!!!

Novaswinkels zijn fraudeurs
Novaswinkels zijn fraudeurs, oplichters, belastingontduikers. Je krijgt met geen mogelijkheid je pakket retour gezonden. Zij sturen vanuit een webwinkel in de EU met een retouradres in China. Op deze manier betalen zij geen belasting. Het gaat dan niet om een retourzending maar om een expportzending..waarop novaswinkel belasting moet betalen, en dat doen ze niet. Dus je kunt nooit je retour bij hun krijgen. Klarna werkt met hun samen en wuift ook alle verantwoording weg...
Ik heb al meerdere keren contact met jullie gehad. Jullie sturen steeds dezelfde reactie, dat jullie niet verantwoordelijk zijn. Maar dat zijn jullie wel. De douane heeft meerdere keren getracht met jullie in contact te komen, maar jullie reageren nergens op. Ik heb aan mijn verplichtingen voldaan en heb het correct retour gestuurd en hier ook flink voot betaald. Op welk emailadres wil je mijn ordernummer ontvangen?

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Had iets besteld wat totaal niet…
Had iets besteld wat totaal niet overeen kwam qua kleur en stof. Wou het terug sturen maar in plaats dat ik het naar hun bedrijf in Nederland kon sturen, moest ik het naar China sturen en zelf verzendkosten betalen. Indien ik dat niet wou kon ik ook kiezen voor 50% terugbetaling. OPLICHTERS zijn het. Vooral doe ik nu altijd een check op het bedrijf.