Novaswinkel Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichting

Oplichting. Eerder een hele slechte review geschreven. Was totaal niet de kwaliteit die ik besteld had. Goedkope plastic rommel. Gewoon belachelijk. Terug sturen kost meer dan de "orthopedische sandalen". Nooit een reactie gekregen op mijn klacht. Wat schets mijn verbazing. Krijg na een half jaar ineens een mailtje. Ze hebben mijn review gelezen op trust pilot en dat ze het vervelend vinden. Of ze het kunnen oplossen. Zeg het maar hoe kunnen we het goedmaken. Dus ik reageer dat ik alhoewel laat ik het waardeer en graag mijn geld terug krijg. Volgende morgen ( ja ze kunnen het wel) al een reactie. Dat het ze spijt maar omdat het al langer dan 5 maanden geleden is ze geen geld kunnen terug storten. En of ik verder nog vragen heb... Zak erin. Ik heb terug gereageerd. Hoe krijg je boze klanten. Zij reageerden niet he al die maanden. Ik heb ze nogmaals een vernietigende review beloofd. Dus bij deze.

Update
Bij deze nog even de reactie op deze review van novas. Ze waren er snel bij. Wat moet je hier nou nog op zeggen. Lees even mee.

Hoi Danielle,

Ik hoop dat het goed met je gaat! Onze excuses voor het ongemak en de miscommunicatie met onze vorige agent.

Dit is Paras, de manager van Novaswinkel. Ik wil beginnen met het uitspreken van onze dankbaarheid voor het kiezen van Novaswinkel en voor het delen van uw gedachten door middel van uw recente review. Uw feedback is ongelooflijk belangrijk voor ons, en we waarderen uw input.

Na zorgvuldige overweging van uw review, wilden we contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken. We hebben uw opmerkingen in overweging genomen en hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd om tegemoet te komen aan de zorgen die u naar voren hebt gebracht. We begrijpen echter ook dat uw eerste ervaring misschien niet aan uw verwachtingen voldeed en daarvoor bieden we u onze oprechte excuses aan.

We verzoeken u vriendelijk om te overwegen uw beoordeling bij te werken om uw meest recente ervaring met ons weer te geven. Uw bijgewerkte perspectief zou zeer op prijs worden gesteld en zou ons helpen om de verbeteringen die we hebben aangebracht om onze service te verbeteren onder de aandacht te brengen. Als u hiervoor openstaat, zouden we u dankbaar zijn voor uw bijgewerkte beoordeling.

Als blijk van waardering voor je bereidheid om je mening te herzien, willen we je graag een restitutie van 60% van de bestelling aanbieden. Dit is onze manier om te laten zien dat we alles in orde willen maken en om onze waardering voor je partnerschap te tonen.

Als je echter nog steeds het gevoel hebt dat je eerste ervaring niet overeenkomt met je verwachtingen en je je recensie liever niet bijwerkt, hebben we daar alle begrip voor. In dat geval vragen we je vriendelijk om te overwegen de recensie te verwijderen. We willen dat onze online aanwezigheid een accurate weergave is van de hoge kwaliteit van onze service.

Weet dat we er zijn om naar je te luisteren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om het goed voor je te maken.

Als je vragen of zorgen hebt, of als je iets verder wilt bespreken, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Bedankt voor uw tijd en we kijken ernaar uit om u beter van dienst te kunnen zijn.

Het beste,
Novaswinkel Team

14. syyskuuta 2023

Beste Danielle,

Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we begrijpen volledig je frustraties. Het spijt ons dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met onze service.

Het lijkt erop dat er enige verwarring en miscommunicatie was in het verleden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken. We waarderen je feedback en willen graag een oplossing vinden om dit recht te zetten.

We begrijpen dat je je recensie wilt behouden zoals deze is, en dat respecteren we. Als je echter bereid bent om je recensie bij te werken, willen we je als blijk van waardering graag 60% van de bestelling terugbetalen. Dit is een gebaar van goede wil om je te laten zien dat we je feedback serieus nemen en streven naar verbetering.

Als je ervoor kiest om je recensie niet bij te werken, begrijpen we dat ook en zullen we je wens respecteren. We blijven echter toegewijd om eventuele problemen op te lossen en je tevredenheid te waarborgen.

Als je verdere vragen hebt of meer wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We zijn hier om te helpen en om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

Nogmaals onze excuses voor alle problemen die je hebt ondervonden, en we hopen de kans te krijgen om dit recht te zetten.

Emma

Erg slechte webwinkel

Erg slechte webwinkel. Had kleding besteld en was erg slechte kwaliteit. Dus terug gestuurd. Dit was naar een depot in China. Nu claimed de webwinkel dat de retour niet is aangekomen en verplicht mij om alsnog de bestelling te betalen. Ik bestel hier nooit meer in ieder geval.

28. heinäkuuta 2023

Hoi Raymond,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en de retourzending. We begrijpen je zorgen en willen graag helpen om dit op te lossen.

Onze excuses voor alle ongemakken die je hebt ondervonden. Het is belangrijk voor ons dat je tevreden bent met je aankopen en de service die je ontvangt.

Om de situatie te verduidelijken en te helpen, vragen we je om contact met ons op te nemen via e-mail. We willen graag meer informatie over je retourzending zodat we dit kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden.

We begrijpen dat dit frustrerend voor je is, en we hopen de kans te krijgen om dit voor je op te lossen en je vertrouwen terug te winnen.

Emma

Saanut 1/5 tähteä

bestelde is niet wat er op de website…

bestelde is niet wat er op de website staat , maat voering onjuist en materiaal klopt niet ,en geen label in het artikel
niet mogelijk te retouneren
aanbieding van korting 40 % en 70 % op het tweede artikel
kontakt verloopt via mail
met daarin voorstellen die nvt zijn

7. elokuuta 2023

Hello t osinga
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen graag helpen om dit op te lossen.

Zou je alsjeblieft een e-mail sturen naar onze klantenservice op [jouw e-mailadres] met je bestelnummer? We zullen ons best doen om dit snel voor je op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je geduld terwijl we dit oplossen.

Dure plastic rommel!

Wat ging er mis wordt hier gevraagt...Wat niet??? Je besteld orthopedisch sandalen en wat krijg je? Plastic rommel uit China!! Deze dingen zijn net zo orthopedisch als mijn salontafel. Ik probeerde binnen 24 uur om mijn bestelling te annuleren maar dat kon natuurlijk niet. Je kan ze teugsturen naar China, en dan maar afwachten of ze überhaupt aankomen. Daar trap ik dus niet in!! Er bestaan voor deze dropshipper géén positirve reviews en ik vind het schandalig dat dit gewoon mag in Nederland!! Ik heb 1 ster gegeven, maar dat is eigenlijk nog teveel voor een stel oplichters!!

20. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaswinkel

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen graag helpen om dit recht te zetten.

We begrijpen je teleurstelling en willen graag samenwerken om een oplossing te vinden. Zou je alsjeblieft contact met ons kunnen opnemen via e-mail op info@novaswinkel.nl zodat we de details van je bestelling kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden?

We waarderen je feedback en streven ernaar om onze service te verbeteren. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken.

Ze zijn oplichters

Ze zijn oplichters. Pas op: je krijgt je geld niet terug als je je bestelling retourneert!

3. syyskuuta 2023

Beste Roos,

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het retourneren van je bestelling. We willen dit graag voor je oplossen en je tevredenheid herstellen.

Zou je alsjeblieft contact met ons kunnen opnemen via e-mail op info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens? We staan klaar om je te helpen bij het retourproces en ervoor te zorgen dat je geld wordt terugbetaald zoals beloofd.

Onze oprechte excuses voor eventuele verwarring of ongemak dat je hebt ervaren. We streven ernaar om onze service te verbeteren en kijken uit naar de kans om dit recht te zetten.

Saanut 1/5 tähteä

Merrell dames slippers maat 40 besteld, ontving dagen later een kindermaatje.

WAARSCHUWING !!
Maat 40 Merrell dames slippers besteld ontving een kindermaatje, zonder merklabel of schoenmaat maar wel een ander Merknaam. Retour sturen of een RETOURLABEL hebben ze niet, moet ze zelf, verzekerd opsturen naar China !!
Kosten minimaal € 25,00 of meer en eventueel terugbetalen volgens hun diverse voorwaarden, duurt weken!
WAARSCHUWING, bestel NOOIT iets bij dit bedrijf!! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een klachten mail sturen helpt ook niet,
het enige wat ze terug mailen is, " bedankt voor uw bericht, als we iets voor u kunnen doen horen wij dit graag van U."
Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar retouren moeten naar China.
Leergeld betaald door deze ervaring, voortaan eest reviews opvragen bij een onbekende webshop.

25. elokuuta 2023

Beste,

We begrijpen je teleurstelling en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we nemen je feedback serieus.

We willen graag helpen om dit recht te zetten. Als je ons de kans geeft, zullen we er alles aan doen om je probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je de juiste maat slippers ontvangt of een terugbetaling krijgt zoals beloofd.

Als je alsjeblieft contact met ons kunt opnemen via e-mail op info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, zullen we zo snel mogelijk reageren om verdere stappen te bespreken. We begrijpen dat het retourproces vervelend kan zijn, maar we zullen ons best doen om je te begeleiden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we de kans krijgen om dit recht te zetten en je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

Hoe lang gaat dit nog door ?

Ik kocht voor 75 euro bij deze bedrijf,binnen een half uur na mijn bestelling realiseerde ik dat iets niet klopte omdat ik een flashback kreeg na een miskoop bij belezza.nl al een jaar geleden,te hebben gemaakt .Novaswinkel,Belleza en Moluvo zijn een pot nat ,en misschien zijn er nog meer van .Enfin ,binnen een uur had ik contact opgenomen om te annuleren ,maar dat kon al niet .
Zoals jullie allemaal gedupeerden,waren de schoenen echt een verschikking,en ja hoor de standaard email van kortingen waar ik niet mee akkoord ging .
Schoenen zijn nu richting China waar ze hadden moeten blijven, en nu afwachten of mijn bedrag terugkomt .
Ik begrijp niet dat Klarna zulke bedrijven ondersteunen,is toch logisch dat een onderzoek plaatsvind vooraf ,of zie ik dat verkeerd ?

11. syyskuuta 2023

Beste Giselle

We betreuren het zeer dat je een onaangename ervaring hebt gehad met je bestelling bij ons. Het spijt ons dat je je zorgen maakt over de situatie.

Het annuleren van bestellingen kan soms lastig zijn als het proces al in gang is gezet, maar we willen zeker ons best doen om dit voor je op te lossen en je geld terug te krijgen.

Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via e-mail op info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens? We zullen ons best doen om de terugbetaling voor je te regelen en je te helpen met eventuele verdere vragen of zorgen.

We waarderen je feedback en nemen je opmerkingen serieus. We werken er voortdurend aan om onze diensten te verbeteren en we begrijpen je bezorgdheid over de ondersteuning van bepaalde bedrijven.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken.

Saanut 1/5 tähteä

Nooit kopen bij Novaswinkel heb een jurk besteld maar vooraf…

Ik heb een jurk besteld maar vooraf gezegd dat ik de reviews heb gelezen en dat ik huiverig ben. Ze vertelden dat ik altijd kon ruilen of mijn geld retour zou krijgen. Je raadt het al: ik kreeg een jurk die er op leek: ander model, geen linnen en een vale kleur. Ik maakte foto's en zij beweerden dat het dezelfde jurk was. Ik wilde mijn geld terug. Itt de eerdere beloftes kon ik de helft terugkrijgen of iets uit hun winkel kiezen. Dat laatste nooit meer! Na veel heen en weer gemail. ( ' ja ik heb het net teruggestort') uiteindelijke eieren voor mijn geld gekozen en de helft betaald gekregen. Koop niets bij novaswinkel!!!!!!! Ik heb alles geprobeerd met redelijkheid !!!! Ik heb ze laten zien dat dit niet kan. Ze horen me niet: liegen, en leveren niet wat ze beloven. Ik hoop de lezer te behoeden voor waar ik ben ingetrapt. Niet doen!!!

Aanvulling 23 september: Novaswinkel heeft contact gezocht en beloofd het bedrag terug te betalen. Ik heb nog niets ontvangen. We wachten af....

7. syyskuuta 2023

Beste klant,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons oprecht dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling bij Novaswinkel. Dit is absoluut niet de service die we onze klanten willen bieden, en we betreuren het ongemak dat je hebt ondervonden.

We begrijpen je frustratie en het is jammer dat de eerdere beloften met betrekking tot retourneren en terugbetalingen niet werden nagekomen. Dit is niet in lijn met onze normen en we nemen je feedback serieus.

We willen graag meer informatie over je bestelling en de communicatie die heeft plaatsgevonden, zodat we dit kunnen onderzoeken en verbeteringen kunnen aanbrengen in onze dienstverlening. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via info@novaswinkel.nl , zodat we deze kwestie kunnen bespreken en proberen een oplossing te bieden?

geen zuiver koffie

geen zuiver koffie! Nooit Meer Novaswinkel bestellen
Ik had online een kleding stuk bestelt, deze was te klein dus had ik deze terug gestuurd naar hun retour adres in China. Via Klarna kreeg ik melding dat probleem opgelost was en betalingsplan wordt bij gewerkt. Maar toen kreeg dat toch niet goed was en moet als nog betalen. Dat terwijl mijn ongedragen kleding stuk bij hun ligt.

7. syyskuuta 2023

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling en de betaling. Dit is zeker niet de ervaring die we willen dat onze klanten hebben, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen je bezorgdheid over de betaling en het retourneren van het kledingstuk. We willen graag helpen om dit voor je op te lossen. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en de details van de situatie? We zullen ons best doen om dit te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

We waarderen je feedback en willen ervoor zorgen dat dit wordt opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Verwijderd, na schikking

Geschil is opgelost

6. syyskuuta 2023

Beste Wilma,

Het spijt ons zeer om te horen over je teleurstellende ervaring met je bestelling bij ons. Dit is absoluut niet de service die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ondervonden.

We begrijpen je frustratie met betrekking tot de verkleuring en de kosten voor het retourneren. Dit is inderdaad een ongewenste situatie en we willen graag helpen om dit op te lossen.

Om dit recht te zetten en je tevredenheid te herstellen, willen we graag meer informatie over je bestelling en de situatie. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details over het probleem? We zullen ons best doen om deze kwestie te onderzoeken en een passende oplossing te bieden.

We nemen je feedback serieus en willen ervoor zorgen dat dit wordt opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

Maten lijken nergens op en retourneren is onwaarschijnlijk

Ik had beter moeten weten toen ik geen reviews op de site zelf zag, maar het product (een BH) zag er op de foto zo goed uit - en was relatief goedkoop (EUR 29,95), dat ik het waagde. Het duurde lang voor het kwam (uit China) en de maat was zo verkeerd dat ik het niet eens hoefde uit te pakken.
Per mail gemeld dat ik het wilde retourneren. Geen reactie. Vanaf de datum bestelling werd ik echter bedolven onder promotionele mails en ik had gemerkt dat ik daarop wel een reactie kon krijgen. Mij werd verteld dat ‘hygiëne producten’ niet geretourneerd konden worden. Ik heb de site doorzocht, maar kon die info nergens vinden. Wel dat de kosten van de retourzending naar. China (voor mijn rekening) konden oplopen tot EUR 25. Kortom, een leerzame ervaring. Lees altijd (betrouwbare) reviews!

5. syyskuuta 2023

Beste Mevrouw,

Dank je wel voor het delen van je ervaring, en het spijt ons ten zeerste te horen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling. Het is inderdaad belangrijk om voorzichtig te zijn bij online aankopen, vooral als er geen betrouwbare reviews beschikbaar zijn.

We begrijpen je teleurstelling met betrekking tot de maat en het retourbeleid. Het is van essentieel belang dat klanten duidelijke informatie hebben over retourneringsvoorwaarden voordat ze een aankoop doen, en we betreuren het als deze informatie niet goed beschikbaar was op onze website.

We waarderen je feedback en nemen dit serieus om onze service te verbeteren. Als je nog steeds verdere vragen of zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl, zodat we dit kunnen bespreken en eventueel een oplossing kunnen vinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat je in de toekomst betere ervaringen hebt met je online aankopen.

Saanut 1/5 tähteä

We hebben laarsjes besteld maar toen we…

We hebben laarsjes besteld maar toen we ze kregen bleek het rommel te zijn. De klantenservice zegt ons en de bestelling niet te kennen, terwijl we met Klarna daar gekocht hebben. Tip: nooit iets kopen daar.
De klantenservice nam na ons bericht op Trustpilot contact op via de mail en zegt het op te willen lossen, maar er gebeurt verder niets.

4. syyskuuta 2023

Beste Ronald,

Het spijt ons zeer te horen over je onaangename ervaring met je recente aankoop en de klantenservice. Dit is zeker niet de service die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ondervonden.

We begrijpen je teleurstelling en bezorgdheid over de ontvangen laarsjes en de reactie van de klantenservice. Het is belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in de producten die ze kopen en dat hun vragen en zorgen serieus worden genomen.

Om dit probleem op te lossen en tot een bevredigende oplossing te komen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We willen graag helpen om deze kwestie te onderzoeken en eventuele stappen te ondernemen om dit recht te zetten.

We waarderen je feedback en nemen deze serieus om onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

retourneringssysteem niet op orde

Een bestelling geretourneerd in juli '23 a € 7,50 verzendkosten. Krijg nu nog steeds betalingsherinneringen met extra kosten.

Antwoord gekregen, dat het Novaswinkel spijt en dat ik contact op moet nemen. Heb al een paar keer gedaan, krijg geen contact.

2. syyskuuta 2023

Beste Klant,

Het spijt ons zeer te horen over de problemen die je hebt ondervonden met betrekking tot je retourzending en de betalingsherinneringen. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We begrijpen je zorgen en willen graag helpen om dit probleem op te lossen. Het is belangrijk voor ons dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.

Om deze kwestie verder te bespreken en tot een oplossing te komen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We zullen ons best doen om deze kwestie grondig te onderzoeken en eventuele stappen te ondernemen om dit recht te zetten.

Saanut 4/5 tähteä

Sandalen niet goed, maar correcte reactie Novaswinkel

Geen goede ervaring met sandalen, maar wel goede ervaring met reactie hierop van Novaswinkel. Sandalen waren al na paar uur binnenshuis gedragen te hebben beide kapot (teenstuk los van zool). Maar als gezegd wel n (zeer) correcte reactie van Novaswinkel: in een uitgebreide mail excuses aangeboden, helaas is retourneren gebruikt materiaal en geld terug niet mogelijk, maar wel een aanbod om 40% van het aankoopbedrag te vergoeden.

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaswinkel

We betreuren het ten zeerste dat u ongemak heeft ondervonden en bieden u onze oprechte excuses aan. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Neem contact op met ons toegewijde team op info@novaswinkel.nl, en u kunt er zeker van zijn dat uw problemen snel en met de grootst mogelijke spoed zullen worden aangepakt. Uw gemak blijft onze topprioriteit en we kijken ernaar uit u snel van dienst te kunnen zijn.

Dropshippers met slechte klantenservice

Al sinds mei bezig om verkeerd ontvangen artikel naar deze 'webshop' terug te sturen. Het ontvangen artikel lijkt totaal niet op hoe het op de webshop stond en het materiaal is ook totaal anders. I.p.v. 100% katoen heb ik goedkope 100% polyester troep gekregen. We zijn inmiddels tig mails verder en ze weigeren een retourlabel aan te maken om het te retourneren. Inmiddels duidelijk dat dit dropship-praktijken zijn. Gelukkig via klarna besteld, dus ik weiger te betalen.

Update: inmiddels heeft Klarna het onderzoek afgerond in mijn voordeel en hoef ik deze partij ook niet meer te betalen voor het verkeerde artikel.

5. toukokuuta 2023

Beste Femke,

Het spijt ons zeer te horen over de problemen die je hebt ondervonden met je bestelling en het retourproces. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We begrijpen je teleurstelling met betrekking tot de ontvangen producten en de problemen met de retourzending. Het is belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankopen, en we streven ernaar om eventuele problemen op te lossen.

We zijn blij om te horen dat Klarna je heeft kunnen ondersteunen in dit proces en dat het onderzoek in jouw voordeel is afgerond.

Als je nog verdere vragen of zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl, zodat we kunnen bespreken hoe we je eventueel verder kunnen helpen of feedback kunnen verzamelen om onze service te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Niks ontvangenijna 2 maanden geleden iets besteld…

Bijna 2 maanden geleden iets besteld nog steeds niets ontvangen.Eerst moest ik weken wachten en toen kwamen ze net met het pakketje aanzetten(?)op het moment dat ik niet thuis was.Ik had nog wel een optie om het bij een DHL punt te laten bezorgen want blijkbaar is dat ook aan hun neus voorbij gegaan en is het nu teruggestuurd(!)Ze zijn goed in gaslighten en leggen het probleem volledig bij de gedupeerde en zelf doen alsof ze goed bezig zijn.Ik wilde mijn geld terug maar dan moest ik de verzendkosten betalen.Vooralsnog alleen nog maar betaald en ik moet het maar afwachten of ik het nog een keer ontvang. Het was iets voor de zomer maar ik vrees dat het in de herfst komt,als het al komt

23. elokuuta 2023

Beste Maaike,

Het spijt ons zeer te horen over je teleurstelling en de problemen die je hebt ondervonden met je bestelling. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Het is begrijpelijk dat je gefrustreerd bent over de vertraging en de communicatieproblemen met de levering. We willen altijd dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en zullen je feedback serieus nemen om onze service te verbeteren.

Als je nog verdere vragen of zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl, zodat we kunnen bespreken hoe we je eventueel verder kunnen helpen of een oplossing kunnen vinden.

Nogmaals onze excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit recht te zetten.

Pas op, oplichters! Dropshippers van Ali Express

Wat heb ik een spijt dat ik niet eerst op review gezocht heb voor deze dropshipper, want dat is het. Sandalen voor 30 euro besteld die na 4 weken er nog niet zijn. En maar blijven zeggen dat ze onderweg zijn. En dan worden ze ineens onder een hele andere naam bezorgd zodat je denkt wat krijg ik nou en het pakket aanneemt ipv weigert. Zeer goedkope plastic schoenen die nog eens te klein zijn ook. Ik betaal daar echt niks aan, stelletje oplichters. Ze zijn totaal niet wat er geadverteerd wordt, echt goedkope rotzooi.

19. elokuuta 2023

Beste Lydia,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en de geleverde sandalen. Onze excuses voor alle ongemakken die dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen je teleurstelling over de kwaliteit en de levering van de producten. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Als je verdere vragen of zorgen hebt over je bestelling, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl, zodat we kunnen bespreken hoe we je eventueel verder kunnen helpen of het probleem kunnen oplossen.

We waarderen je feedback en zullen ons best doen om dit recht te zetten.

Product is goedkope rotzooi

1. Er wordt gemeld dat het product binnen 2 a 3 dagen verzonden wordt, in werkelijkheid duurt het 2 weken.
2. Het product is een goedkoop, met één rijgdraadje bovenop geknoopte sandaal. Het lijkt werkelijk helemaal niet op het product op de website. Pure oplichterij!
3. Als je klaagt, krijg je een uiterst beleefde mail, maar uiteindelijk krijg je niet je geld terug en blijf je met plastic troep zitten.

18. elokuuta 2023

Beste klant,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling en de ervaren vertraging. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele problemen die je hebt ondervonden.

We willen graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Als je verdere vragen of zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl en verstrek ons je bestelgegevens. We zullen ons best doen om de situatie te bekijken en te zien hoe we kunnen assisteren.

We nemen je feedback serieus en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankopen bij ons.

2 paar schoenen besteld

2 paar schoenen besteld, na 3 weken ontvangen. Ze leken wel met plaksel asn elkaar gelijmd en wat leer zou zijn, was plastic.
Ik heb ze geretourneerd maar daar heb ik nooit meer een reactie op gehad.
NOOIT MEER!

7. heinäkuuta 2023

Beste Kitty,

Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de kwaliteit van de schoenen en het gebrek aan reactie op je retourzending. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is geweest.

We willen graag helpen om dit op te lossen. Als je een bewijs hebt van je retourzending, zoals een track-en-trace-nummer of ontvangstbewijs, raden we aan om dit te behouden voor het geval er verdere stappen moeten worden ondernomen. Daarnaast, als je ons de details van je bestelling kunt verstrekken, zoals het ordernummer en de datum van aankoop, zullen we ons best doen om de status van je retourzending te achterhalen en je te assisteren bij een eventuele terugbetaling.

Neem alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl en vermeld alle relevante informatie, zodat we deze kwestie verder kunnen onderzoeken en oplossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Saanut 1/5 tähteä

This is a CHINESE company that…

This is a CHINESE company that PRETENDING to be EUROPEAN!!! Horrible quality of products, tricks with returns (I wasn’t able to return a crappy bra at all so I lost 75% of the money) and surprise return policy where the consumer returns orders to CHINA AT THEIW OWN COST! WTH!

NEVER AGAIN!!!

16. elokuuta 2023

Dear Sofiia,

We apologize for the negative experience you've had with Novaswinkel. We understand your frustration with the quality of the products and the return process.

We take customer feedback seriously, and we're truly sorry that your experience did not meet your expectations. Novaswinkel aims to provide quality products and a hassle-free shopping experience.

To address your concerns, we recommend reaching out to our customer service team at info@novaswinkel.nl. Please provide them with the details of your order and the issues you've encountered. They should be able to assist you with finding a suitable solution, whether it's a return or refund.

We value your feedback and will work to improve our services to prevent similar issues in the future.

Once again, we apologize for any inconvenience you've experienced, and we hope to have the opportunity to make things right for you.

Best regards,

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin