Jeg købte et ur af Thomas, efter jeg længe havde undersøgt markedet. Mindre end 24 timer efter jeg skrev, sad jeg med uret i hænderne, overfor Thomas, som tog sig tid til handlen. Thomas var virkelig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe et ur hos Thomas fra Not Just A Watch. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og handlen blev gennemført på en tryg og professionel måde. Uret l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk oplevelse Jeg købte et Rolex Submariner gennem Thomas, og det var virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Thomas var utrolig rar, professionel og hjælpsom fra start til slut. Ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg må bare sige, at jeg følte mig tryg med det samme, da jeg mødte Thomas. Jeg blev taget rigtig godt imod og fik hurtigt indtryk af, at han ved præcis, hvad han laver. Der var god tid til at prøv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Not Just a Watch er du sikret en tryg oplevelse. Jeg ved, at tillid og tryghed er altafgørende, når man skal købe eller sælge et luksusur. Min mission er at sørge for, at dit drømmeur kommer om håndleddet, og at intet vil være overladt til tilfældighederne. Jeg rådgiver dig hele vejen igennem købsprocessen, og du vil hos Not Just a Watch altid kunne forvente en høj service, men næsten vigtigere, en meget personlig og troværdig købsoplevelse. Er du interesseret i at se et ur fra mit sortiment, eller søger du blot inspiration, så hjælper jeg dig med at finde det ur, der matcher lige netop din stil og personlighed. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal venligst tid for besigtigelse i god tid.
København , Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
en yderst kompetent og informativ præcentation, information samt instruktion af et meget flot ur, som lever helt op til mine forventninger. har efterflg været forbi min egen urmager, som gav uret UG med kryds og slange. kan varmt anbefale at handle med Not just a watch

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Godt oplyst og informeret hele vejen igennem.
Utrolig hurtig til at reagere, hvilke flere af kollegaerne i branchen kunne lære meget af.
Kommer tilbage 👌👌

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Super oplevelse at handle med Thomas, alt forløb som forventet. Uret levede op til hvad der beskrevet og handlen var nem og behagelig

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Meget engageret og personlig handel, og samtidig professionel.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Købte mit første rolex hos Not just a watch og det var en oplevelse i verdensklasse. Man føler sig helt tryg og professionalisme er absolut i højsæde
Ikke mit sidste ur jeg har købt hos Thomas

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg var på udkig efter et ur fra samme årgang som jeg selv (1993). Thomas fik lyn hurtigt bestilt et hjem. En uge efter sad jeg med det smukkeste ur om hånden. Det var mit første ur i den prisklasse, så jeg havde naturligvis en del spørgsmål. Thomas tog mig i hånden og fik mig til at føle mig tryg under hele processen. Er du på udkig efter super service og Thomas helt sikker din mand.
Kæmpe anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Har været mere end tilfreds med min første oplevelse som kunde hos Thomas & Notjustawatch.
Man kan mærke hans passion for ure - særligt vintage - og hans troværdige service og store viden på området er en kæmpe tryghed og hjælp, når man som mig er ret ny i den verden.
Tillykke! Du har en ny stamkunde ;)

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Det har været en helt igennem rigtig god service og oplevelse at købe mit Rolex ur.
Det har været en meget tryg og troværdig handel og kommunikation med Notjustawatch..
Jeg kan kun anbefale at handle og købe et ur med kvalitet og sikkerhed via Notjustawatch.
Det er ikke sidste gang at jeg køber et kvalitetsprodukt / ur .. via dette firma.
Som ur entusiast og samler bliver det ikke bedre..
Mvh.
Christian

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg købte et Rolex Datejust 36mm som gave til min kæreste – og jeg havde helt specifikke ønsker til både model, stand og årgang. Thomas fra Not Just a Watch leverede en serviceoplevelse, der var alt andet end almindelig. Han skaffede præcis det ønskede ur hjem til mig på kort tid, og hele forløbet bar præg af en professionalisme og dedikation, man sjældent møder.
Det føltes ikke som en standardhandel, men som en skræddersyet oplevelse. Alt fra den personlige kommunikation til håndteringen af uret gav en følelse af eksklusivitet og tryghed – som om jeg var den eneste kunde i fokus.
Jeg har tidligere handlet hos andre grey-dealere, men oplevelsen her var i en helt anden liga. Not Just a Watch har uden tvivl sat en ny standard for mig, og det bliver fremover mit faste sted at handle.
En stor tak til Thomas for at levere præcis dét ur, jeg drømte om, og for at gøre processen til en oplevelse, der matchede selve urets eksklusivitet.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg giver min varmeste anbefaling efter en utrolig behagelig, tryg og professionel handel med Thomas… Kun positive ord herfra!

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Thomas solgte mig et 16233 (two tone) i fantastisk stand (full set). Man må sige at hans beskrivelse over mail levede fuldt ud op til oplevelse da jeg så uret for første gang. Hele processen har været meget tryg noget der er vgtigt når man handler med Rolex. Jeg vil klart anbefale Thomas hvis man er ude efter Rolex der ligger i hans sortiment. Dette ur er til min hustru og jeg glæder mig til at overrække det.
Morten Ø.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Tillid og tryghed er noget af det vigtigste for mig, når jeg skal foretage større køb.
Thomas gjorde en stor dyd ud af at sikre begge dele, igennem hele processen. Thomas professionalisme, ærlighed, venlighed og guidance gjorde det hele til en fantastisk og glædelig oplevelse, helt fra første snak til handlen var på plads.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg købte mit første Rolex gennem Not Just a Watch, og det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Min mand og jeg talte med Thomas om uret, og han var både fleksibel i forhold til at mødes og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål, da det var en stor beslutning for mig. Hele forløbet føltes trygt og professionelt, og hans behagelige væremåde kombineret med stor viden om ure gjorde, at jeg følte mig helt sikker i mit valg. En sælger jeg varmt kan anbefale 😀

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Thomas blev personen, jeg købte mit allerførste ur af – og sikke en god oplevelse det var. Han tog sig tid til selv de mindste forklaringer og viste en imponerende tålmodighed over for alle mine (måske lidt dumme) spørgsmål. Jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis du overvejer at købe ur – Thomas er manden, du skal tale med!

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Skulle købe mit første Rolex og havde fundet den helt rigtige model og stand hos Notjustawatch.
Ringede til Thomas og havde en god indledende snak og vi aftalte, at vi skulle mødes på mit arbejde. Jeg fik en meget grundig og fin gennemgang af begge ure, da jeg skulle prøve 2 forskellige farver.
Jeg var utrolig tryg ved Thomas og købet af et ældre Rolex.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service og en behagelig oplevelse!
Vi købte et Rolex-ur hos “Notjustawatch”
og hele oplevelsen var virkelig professionel og tryg fra start til slut. Sælgeren var utrolig sød og imødekommende – han tog sig god tid til at fortælle om uret, dets historie og funktioner, hvilket gjorde os endnu mere trygge ved købet.
Han leverede personligt uret og sørgede for, at alt var i orden. Det var tydeligt, at han brænder for det, han laver, og det smitter af i kundeservicen. Vi kan varmt anbefale ham til andre, der overvejer at købe et ur – både for kvaliteten af uret og den fremragende service.

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg har lige købt et Rolex Datejust af Thomas. Fin informativ hjemmeside, rigtig god kommunikation, god viden om urets historik, hyggeligt og informativt møde ifm. selve købet, og nu bare glad for mit drømmeur. De bedste anbefalinger herfra.
Bh. Ida

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Super service hos Thomas glad og fortrolig at snakke og handle med så stor anerkendelse herfra

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Jeg har nu købt 3 ure af Thomas. Og endnu engang leverer han top service og kvalitet! Vi stod ret akut og sent og skulle bruge et ur til et sølvbryllup. Thomas trak i sine kontakter og leverede det perfekte ur dagen inden sølvbrylluppet. Han gjorde det muligt for os at hente uret i hans fritid og travle hverdag. Vil til hver en tid anbefale Thomas!!

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Købsoplevelsen hos Thomas var helt perfekt. Jeg skrev en besked om 2 forskellige ure og inden for få timer mødtes jeg med Thomas som havde to ure med til mig så jeg selv kunne få lov at se dem begge og vælge det helt rigtige ur for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos notjustawatch, her er man helt tryg og bliver vejledt og informeret på en helt vildt behagelig måde så man føler sig klar til at tage det store skridt, som det er for mange at købe et rolex ur. Uden tvivl kan det anbefales at handle med Thomas - 5 store stjerner her fra!

Vastaus yritykseltä Notjustawatch
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.