Notjustawatch Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe et ur hos Thomas fra Not Just A Watch. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og handlen blev gennemført på en tryg og professionel måde. Uret l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse Jeg købte et Rolex Submariner gennem Thomas, og det var virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Thomas var utrolig rar, professionel og hjælpsom fra start til slut. Ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg må bare sige, at jeg følte mig tryg med det samme, da jeg mødte Thomas. Jeg blev taget rigtig godt imod og fik hurtigt indtryk af, at han ved præcis, hvad han laver. Der var god tid til at prøv... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Hos Not Just a Watch er du sikret en tryg oplevelse. Jeg ved, at tillid og tryghed er altafgørende, når man skal købe eller sælge et luksusur. Min mission er at sørge for, at dit drømmeur kommer om håndleddet, og at intet vil være overladt til tilfældighederne. Jeg rådgiver dig hele vejen igennem købsprocessen, og du vil hos Not Just a Watch altid kunne forvente en høj service, men næsten vigtigere, en meget personlig og troværdig købsoplevelse. Er du interesseret i at se et ur fra mit sortiment, eller søger du blot inspiration, så hjælper jeg dig med at finde det ur, der matcher lige netop din stil og personlighed. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal venligst tid for besigtigelse i god tid.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte et ur af Thomas

Jeg købte et ur af Thomas, efter jeg længe havde undersøgt markedet. Mindre end 24 timer efter jeg skrev, sad jeg med uret i hænderne, overfor Thomas, som tog sig tid til handlen. Thomas var virkelig imødekommende, professionel og tydeligvis vidende indenfor området. Det var en meget tryg og god oplevelse, og jeg vil absolut kigge hans vej igen, næste jeg skal købe et ur.

9. heinäkuuta 2026

Kære Frederik,

Tusind tak for de flotte ord – og for en virkelig behagelig handel forleden. Det var en stor fornøjelse at møde dig og din bedre halvdel.

Jeg ved, hvor vigtigt tillid og tryghed er, når man investerer i et ur, så det betyder meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg gør mig umage for, at hver handel bliver personlig og tryg, og det glæder mig, når det bliver værdsat.

Jeg håber, du får stor glæde af dit ur i mange år fremover. Og hvem ved – måske bliver det ikke det sidste ur… eller måske er det fruens tur næste gang:-)

På gensyn, god sommer og pøj pøj med fødslen!!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Kommunikationen var god hele vejen igennem, og handlen blev gennemført på en tryg og professionel måde. Uret levede fuldt ud op til beskrivelsen og var i en rigtig flot stand.

Jeg kan varmt anbefale Not Just A Watch, hvis man er på udkig efter et kvalitetsur og gerne vil handle med en seriøs og troværdig forhandler.

9. heinäkuuta 2026

Kære Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde. Og beklager sent svar herinde, men der er gået lidt sommerferie i den:-)

Det var en stor fornøjelse at handle med dig. Jeg ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i denne branche, og derfor prioriterer jeg både tillid og ærlig service højt. Jeg tager mig altid tid til at sikre, at mine kunder føler sig godt behandlet – både før, under og efter en handel.

I øvrigt var det fedt at høre at Klarlund/Bucherer kun havde store roser da du var forbi dem med dit elegante Datejust du havde købt hos mig. Det er ikke første gang jeg hører dette, men det er vigtigt for mig at de kan bekræfte at tingene bare spiller på de ure jeg sælger!

Hav det skønt og rigtig god sommer:-)

Super forløb !

Super forløb !
Efter lidt telefon snak og SMS skriv blev vi enig om køb at mit pragtfulde nye Rolex Datejust med Palm skive 😄
Thomas tog sig god tid til at fortælle mig om uret og tilpasse lænken til mig !
Så køb trygt jeres ur hos Thomas 👏

19. kesäkuuta 2026

Kære Jens

tusind tak for den hyggelige handel forleden og for de 5 stjerner!

Dejligt at høre du havde en god købsoplevelse hos mig da du sammen med din skønne hustru skulle købe dig et smukt Datejust!

Rigtig god weekend, og nyd nu sommeren med dit nye sommer-ur:-)

Saanut 5/5 tähteä

Har aldrig hørt om Thomas eller firmaet…

Har aldrig hørt om Thomas eller firmaet nogen sinde før men stadig mødtes jeg med ham og det fortryder jeg ikke et eneste sekund han er flink hjælpsom og man føler sig tryg hos ham og kan klart anbefales hvis man vil mødes med en der giver dig så meget tid og luft og vil ses hver dag og hvornår end det passer dig og sætte tid af til det… om du er en kvinde eller en anden eller en ung knægt så klart Thomas for professionel rådgivning og føle sig tryg og en god handel hvor alt er på plads og hans ure står snor lige og sprit nye.

15. kesäkuuta 2026

Kære Haroon,

tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange pæne ord.

Det glæder mig meget, at du følte dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet. Netop tillid, god rådgivning og tid til den enkelte kunde er noget, jeg vægter meget højt, så det betyder meget at høre, at du har haft den oplevelse.

Tak for din anbefaling og tillid. Det har været en fornøjelse at handle med dig, og jeg håber, vi ses igen en anden gang!

Go' sommer når du kommer der til - den har du virkelig fortjent!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der var god tid til at prøve de forskellige ure, og Thomas var rigtig dygtig til at fortælle om modellerne og besvare mine spørgsmål.
Købet af mit første Rolex-ur blev en virkelig god oplevelse. Hele forløbet var professionelt, ordentligt og uden nogen form for pres. Handlen blev samtidig gennemført hurtigt og effektivt.
Jeg kan klart anbefale Thomas til andre, der er på udkig efter et nyt ur. En rigtig god oplevelse fra start til slut. ⭐⭐⭐⭐⭐

14. kesäkuuta 2026

Kære Marie,

tusind tak for de 5 stjerner og for din utrolig flotte og detaljerede anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Særligt dine ord om tryghed og professionalisme, sætter jeg stor pris på, da det netop er værdier, jeg bestræber mig på at bringe ind i hver eneste handel.

Du købte det smukkeste Datejust med diamanter på skiven, lige dig!!!

Endnu en gang tak for din tillid, anbefaling og de pæne ord.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har for nylig købt mit første Rolex…

Jeg har for nylig købt mit første Rolex hos Not Just a Watch, og oplevelsen har været rigtig god fra start til slut.

Når man køber et dyrere ur, betyder tillid utrolig meget, og Thomas er både samvittighedsfuld, varm og imødekommende. På intet tidspunkt i forløbet har jeg følt mig utryg eller usikker. Tværtimod har jeg oplevet en meget personlig og tillidsfuld rådgivning, hvor der var god tid til spørgsmål og overvejelser.

Jeg endte med et flot vintage Rolex i virkelig god stand med fuld boks og papirer, og alt omkring dokumentation og handel har været fuldstændig i orden. Der har ganske enkelt ikke været en finger at sætte på forløbet.

For mig har det betydet meget at handle med en person, der tager sig tid til kunden og skaber tryghed i en branche, som kan virke uoverskuelig, hvis man ikke selv er ekspert. Man føler sig mødt som menneske og ikke bare som en kunde.

Jeg kan derfor varmt anbefale Thomas og Not Just a Watch til andre, der overvejer at købe et ur.

31. toukokuuta 2026

Kære Mathias,

tusind tak for den utrolig flotte feedback. Det rører mig virkelig, og det bekræfter endnu en gang, at jeg gør en positiv forskel for mange mennesker.

Det er ikke kun på tennisbanen, jeg føler, at jeg kan bidrage og skabe værdi – det gælder i høj grad også, når jeg møder jer fantastiske kunder, som vælger at handle jeres drømme-ur hos mig.

Det var en stor fornøjelse at handle med dig forleden i Hellerup, og sikke et fantastisk Datejust du fik med hjem. Jeg er vild med kombinationen af stål og guld, og det sad simpelthen perfekt på dit håndled!

Jeg håber, at du får glæde af uret i mange år fremover, og at det kommer til at skabe mange gode minder undervejs.

Hav en fortsat skøn aften – og mon ikke vores veje krydses igen en dag:-)

Fantastisk oplevelse

Jeg købte et Rolex Submariner gennem Thomas, og det var virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Thomas var utrolig rar, professionel og hjælpsom fra start til slut. Man følte sig tryg gennem hele handlen, og han tog sig tid til at svare på alle spørgsmål og hjælpe med alt det praktiske.

Jeg kan klart anbefale Thomas, hvis man overvejer at købe ur – super service og en rigtig god oplevelse.

22. toukokuuta 2026

Kære Theo,

tusind tak for de flotte ord, de 5 stjerner og den fine anbefaling – det sætter jeg virkelig stor pris på!

Det glæder mig meget at høre, at du havde en god og tryg oplevelse gennem hele handlen. For mig er det vigtigt, at man føler sig godt behandlet og ordentligt vejledt hele vejen, så det betyder meget at høre, at du oplevede det sådan.

Det var en fornøjelse at sælge dig det ikoniske Rolex Submariner – det er virkelig et fantastisk ur, som jeg er sikker på, du bliver rigtig glad for i mange år frem:-)

Tak igen for tilliden, og du skal altid være velkommen til at række ud, hvis du får brug for hjælp eller bare får lyst til at kigge på endnu et ur en dag. Hils omkring dig, og vi ses måske lige pludselig;-)

En dejlig oplevelse!

Jeg købte mit første Rolex ur af Thomas og selv om jeg i forvejen havde fint styr på det, må jeg bare sige at Thomas hjalp utroligt meget med at gøre mig 100% sikker i alting omhandlende uret. Han var vildt sød og god til at guide mig igennem processen. Han satte tid af til at sætte os fysisk sammen og lære mig alt omkring uret så jeg var helt tryg i at tage det smukke ur med hjem.
Jeg kan sagtens forestille mig at det bliver Thomas jeg køber af igen næste gang jeg skal have et ur!
Varm anbefaling!!

19. toukokuuta 2026

Kære Lukas,

tusind tak for de flotte ord, de 5 stjerner og ikke mindst for en virkelig behagelig handel. Du fik jo fingrene i én af mine absolutte favoritter hvad angår skivevalg – den blå skive, som simpelthen er utrolig smuk!

Det glæder mig oprigtigt, at jeg kunne hjælpe dig med at finde dit drømmeur, og allerede da vi mødtes, fik jeg fornemmelsen af, at dette næppe bliver dit sidste armbåndsur:-) Du har virkelig en god smag, og jeg er sikker på, at dit ur har tiltrukket mange beundrende og måske lidt misundelige blikke den seneste tid:-)

Rigtig god dag – og forhåbentlig på gensyn:-)

Saanut 5/5 tähteä

Utrolig god og behagelig oplevelse

Utrolig god og behagelig oplevelse.
Det var første gang, at jeg skulle have et Rolex-ur. Thomas gjorde handlen meget tryg og rar, og han gav sig tid til at sætte mig ind i det praktiske omkring, hvordan uret fungerer, forholdsregler mv. Det sætter jeg utrolig meget pris på. Derudover var uret meget smukkere og i bedre stand i virkeligheden end på billederne på hjemmesiden. Jeg vil på baggrund af min meget behagelige oplevelse med Thomas til en hver tid anbefale at handle med ham. Han er meget fair og dygtig til at forklare og vejlede om køb af Rolex-ure.

5. toukokuuta 2026

Kære Amanda,

sikke en masse søde ord du har skrevet om din handel hos mig forleden – tusind tak for den fantastiske feedback. Det betyder virkelig meget.

Det var en fornøjelse at møde både dig og din kæreste. I var simpelthen så behagelige og hyggelige at snakke med, og man bliver aldrig træt af godt selskab. Jeg er også glad for, at I til sidst fik truffet en beslutning, selvom det bestemt ikke var nemt mellem to helt fantastiske ure :-)

Jeg håber virkelig, at du kommer til at nyde dit smukke Lady Datejust i mange år frem. Det klædte dig utrolig godt og passede perfekt til både din stil og udstråling.

Rigtig fantastisk weekend til jer begge!

En 5-stjernet handel fra start til slut

Servicen hos Thomas, der står bag: Not Just a Watch har været fantastisk fra start til slut. Jeg havde en del spørgsmål til mit drømme ur og Thomas har været til meget stor hjælp, og givet meget uddybende svar til alle spørgsmål, hvilket gør at man bliver ekstra tryg ved at handle online. Her bliver der virkelig ydet en fantastisk service. Det er en stor beslutning at købe et Rolex, men jeg har følt mig velinformeret og højt prioriteret som kunde under hele processen. Uret blev sendt hurtigt og modtaget dagen efter og mit drømme ur er modtaget i perfekt stand og lever fuldt ud op til beskrivelsen, ja faktisk så er det smukkere i virkeligheden, selv om Thomas har meget flotte billeder på sin hjemmeside. Da jeg åbner boksen, er der bare styr på det hele, papire, indpakning og der lå en personlig hilsen i kassen. Jeg er meget imponeret. Skal jeg investere i et Rolex igen, vil jeg helt sikkert vende tilbage til Thomas igen. Hermed de bedste anbefalinger til Not Just a Watch. 🌟🌟🌟🌟🌟

23. huhtikuuta 2026

Kære Camilla

Tusind tak for dine flotte ord – og for en virkelig behagelig og hyggelig "online-handel":-) Selvom jeg altid foretrækker at mødes personligt, glæder det mig meget at kunne hjælpe andre med at finde deres drømmeur, også når turen til København ikke lige er mulig.

Jeg bliver oprigtigt stolt, når jeg læser om din købsoplevelse og jeg håber, det er i orden, at jeg har delt den med mine børn:-) Jeg håber du kan nyde dit smukke Datejust i mange år, hvem ved om engang bliver givet videre til den næste generation…SÅ spændende med din graviditet, altså!

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend, alt det bedste med fødslen – og endnu engang tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Thomas var behagelig

Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vælge og købe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal være. En helt klar anbefaling til andre der tænker at handle hos ham.

12. huhtikuuta 2026

Kære Maria

beklager sent svar, men tusind tak for den fine handel forleden og for de 5 stjerner!

Dejligt at høre du havde en god købsoplevelse hos mig da du sammen med din gode mand skulle købe et gudesmukt Datejust til dig selv! Det klædte virkelig dit håndled, og jeg syntes du gik med det helt rigtige valg - 36mm passede perfekt til dig!!

Rigtig god weekend, hils manden og pas på dit ur så det kan tikke de næste mange år!:-)

Klar klar anbefaling

Jeg havde en helt igennem fantastisk købsoplevelse hos Thomas Nowak fra Not Just A Watch. Fra første kontakt følte jeg mig mødt i øjenhøjde. Det hele var utroligt jordnært og uden nogen form for pres. Thomas er både imødekommende, ærlig og tydeligt passioneret omkring det, han laver, hvilket gjorde hele processen både behagelig og tryg.
Jeg købte et Rolex Datejust 16234 fra 1990, og det er helt ærligt imponerende, hvor flot standen er. Man skulle ikke tro, det har så mange år bag sig. Kvaliteten taler virkelig for sig selv, og det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne.
Det, der især gjorde indtryk på mig, var den tillid og ro, jeg følte gennem hele handlen. Man er aldrig i tvivl om, at man er i gode hænder, og det betyder enormt meget, når man investerer i et ur i den klasse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor jeg skal købe mit næste ur. Det bliver helt sikkert hos Thomas igen. derfor 5 fulde stjerner fra min side af!

28. maaliskuuta 2026

Kære Gustav,

tusind tak for de 5 stjerner, og din i øvrigt utrolig flotte og udførlige anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hele vejen igennem. Jeg sætter stor pris på dine ord om både tillid, ro og den jordnære dialog, da det netop er noget, jeg bestræber mig på at skabe i hver eneste handel.

Det glæder mig også meget, at du er så tilfreds med dit Rolex Datejust 16234 – det er et fantastisk ur, og jeg er enig i, at standen virkelig er noget særligt.

Endnu en gang tak for din anbefaling og tillid. Jeg ser frem til at hjælpe dig igen næste gang - på gensyn:-)

Saanut 5/5 tähteä

Super rar og tryg oplevelse hos…

Super rar og tryg oplevelse hos notjustawatch. Jeg skulle købe mit første ur og havde udkig på et submariner fra hjemmesiden. Thomas var god til at forklare og hjælpe mig igennem hele processen, der tit kan være besværlig og fremmed som førstegangskøber. Kan klart anbefales herfra!

19. maaliskuuta 2026

Kære Robert,

tusind tak for de 5 stjerner :-)

Det var en stor fornøjelse at møde dig og din gode ven forleden på den lokale kaffebar – og sikke et skønt ur, du fik med hjem! Et klassisk og ikonisk Submariner er et fantastisk valg – det klædte dig virkelig godt, og så må det blive et Datejust næste gang, haha:-)

Hav det rigtig godt, og pas godt på uret, så det kan tikke videre i mange år endnu:-)

Saanut 5/5 tähteä

Helt fantastisk oplevelse og service…

Helt fantastisk oplevelse og service under handlen med Thomas Nowak! Jeg kan varmt anbefale at købe sit ur trygt og sikkert hos ham!
Dbh. Bo

14. helmikuuta 2026

Kære Bo,

tusind tak for de 5 stjerner:-)

Det var en super god og tryg fornøjelse at møde dig forleden og sikke et skønt ur du fik med hjem! Super klassisk, elegant og det klædte virkelig dit håndled, så stort tillykke med dit fine ur som sikkert heller ikke bliver det sidste:-)

Glæder mig fortsat til at følge din ur-rejse:-)

Saanut 5/5 tähteä

De bedste anbefalinger fra start til…

De bedste anbefalinger fra start til slut i mødet med notjustawatch og mødet med Thomas.

Thomas gjorde sig meget umage med at give mig et fyldestgørende indblik i uret, historien, alle funktionerne samt alle mine spørgsmål og langt mere end jeg havde forventet/bedt om.

Hans høje score på Trustpilot er 100% velfortjent og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra!

Super professionelt!

2. helmikuuta 2026

Kære Emil,

tusind tak for de 5 stjerner – og for at du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse på Trustpilot! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for mig, da jeg lægger stor vægt på at skabe en helt særlig købsoplevelse. Jeg gør mig umage hver eneste gang og er i bund og grund bare mig selv, så tak for at dele den da det (også) motiverer mig til at fortsætte med at gøre mig umage.

Det var i øvrigt et fantastisk smukt ur du købte forleden, er også selv helt tosset med kombinationen af two-tone og den blå skive!!

Hav en fortsat fantastisk uge og på gensyn:-)

God oplevelse.

Super flink fyr, troværdig og god service.

27. tammikuuta 2026

Kære Yousif,

tusind tak for handlen forleden og de 5 stjerner!!

Det var super hyggeligt at møde og dejligt at møde én ligesindet urtosse, som er ligeså passioneret omkring armbåndsure som én selv:-)

På gensyn:-)

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse hos Not Just a…

Fantastisk oplevelse hos Not Just a Watch. Jeg havde en helt konkret forespørgsel, og Thomas fandt hurtigt præcis det ur, jeg drømte om – et Rolex Datejust fra mit fødeår. Hele forløbet var præget af ro, tillid og ægte passion for ure. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og det mærkes, at Thomas gør sig umage hele vejen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

16. tammikuuta 2026

Kære Henrik,

tusind tak for de meget flotte ord – og ikke mindst for en virkelig behagelig handel forleden. Det var enormt hyggeligt at møde dig og din bedre halvdel!

Jeg ved, at tillid og tryghed er helt afgørende, når man investerer i et ur, og derfor betyder det ekstra meget for mig at læse om din købsoplevelse hos mig. Jeg gør mig virkelig umage, og det glæder mig oprigtigt, når det netop kan mærkes og resulterer i en så god oplevelse.

Jeg håber, du vil få stor glæde af dit smukke Datejust i mange år fremover – og hvem ved, måske bliver det ikke dit sidste ur… eller måske er det fruens tur næste gang:-)

På gensyn:-)

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde fornøjelsen af at skulle…

Jeg havde fornøjelsen af at skulle købe mit første Rolex-ur i december. Mødet med Thomas var meget positivt og behageligt og jeg gik fra vores møde med en rigtig god fornemmelse i maven og en masse viden om det Rolex-ur jeg nu havde håndleddet😁

23. joulukuuta 2025

Kære Helle,

tusind tak for dine venlige ord og for de 5 stjerner! Det var en stor fornøjelse at handle med dig, og jeg er super glad for at vi kunne finde lige præcis den model som du har været på udkig efter. Det er virkelig et smukt ur!

Jeg håber uret vil tikke i mange år frem på dit håndled:-)

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Topoplevelse hos Not Just a Watch – Kan varmt anbefales!

Jeg købte mit ur gennem Not Just a Watch hos Thomas Nowak, og hele oplevelsen var intet mindre end fremragende. Fra første kontakt var kommunikationen hurtig, personlig og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem købsprocessen. Thomas tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, gav grundig information om uret og sørgede for, at jeg var fuldt informeret – noget jeg sætter stor pris på, især ved et køb af denne størrelse.

Uret leverede fuldt ud i forhold til beskrivelsen, og standen var som aftalt. Handlen var simpel, behagelig og uden stress, og jeg kunne mærke Thomas’ passion og ekspertise for ure i hver eneste detalje. 📿✨

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til alle, der går med tanker om at købe et luksusur – især hvis du sætter pris på god service, ærlig rådgivning og en personlig oplevelse. Tak Thomas – det har været en fornøjelse! 🙌 🕰️

27. joulukuuta 2025

Kære Carsten,

tusind tusind tak for de flotte ord, og ja de 5 stjerner som man ikke kan få nok af!:-)

Det var virkelig en god handel vi havde her i juleferien og det var virkelig en fornøjelse at finde drømmeuret til dig - også selvom det gik lidt hurtigere end du lige havde regnet med:-)

Jeg håber, du får masser af glæde af dit vanvittig fede Sea-Dweller i mange år frem. Og hvem ved om du i 2026 nupper et ur mere til samlingen, jeg tror ikke du galt i byen ved at nappe det:-)

Hav en fortsat fantastisk juleferie og så skrives vi jo bare lige pludselig ved:-)

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop købt et nyt ur af Thomas til min kone, og alt fra vejledning, service, til overdragelse var fuldstændig i top.
Uret var på trods af at det var brugt i fantastisk stand.
Dette er ikke sidste gang jeg køber et ur af Thomas👍

21. joulukuuta 2025

Kære Ejnar,

tusind tak for de 5 stjerner og ikke mindst for en fantastisk formiddag vi havde forleden da du skulle købe et ur med hjem til fruen.

Det var en stor fornøjelse at møde dig (og Knud:-) og jeg er super glad for at vi kunne finde lige præcis den model din bedre halvdel skulle have på den store dag.

Hav en fortsat fantastisk juleferie, og så på gensyn:-)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin