Sandra maakt geweldig leuke pakketjes van je bestelling,met veel extra's, die je overigens ook snel thuis hebt! Ze geeft vakkundig en eerlijk advies en ik ga zeker vaker bij haar bestellen 🥰
De bestelling werd zeer snel geleverd. Naast de parfum samples zat de doos vol met leuke cadeautjes. Het was geweldig en erg attent! Sandra, ik wens uw bedrijf veel succes!
Ik koop al een poosje bij Sandra, heb dan ook de meeste heerlijke geuren voor een betaalbare prijs. Vandaag gekocht is dus echt morgen in huis🌹 Wat zo fijn is, dat Sandra er altijd leuke kadoot... Näytä lisää
Super Leuke Site om Samples, te proberen. Voordat je een hele fles aanschaft. Ruime keuze voor een zacht prijsje. Sandra is zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor Al je vragen.zeer deskundig!... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Het is echt een feestje🥳🥳
Het is echt een feestje om wat bij Sandra te bestellen.. Ook al heb je maar 1 decant (tester) gekocht.. Je krijgt er een feest pakket bij kado.. Zeer de moeite waard om hier je "echte geuren" aan te schaffen.. Kom je er niet uit.. Vraag Sandra, ze helpt je met plezier
Ik ben inmiddels een vaste parfum snuiver geworden😂😂 echt top ❤️
Heerlijke geuren en heel snel geleverd…
Heerlijke geuren en heel snel geleverd .
Happy me
Leuk idee om geuren te proberen .
Altijd een feestje als de bestelling komt , er zit altijd een verassing bij en het is geweldig om op deze manier de geuren te proberen . De bestelling word ook snel geleverd en goed verpakt.
Feestje
Handig om nieuwe geuren te proberen en niet meteen veel geld uit te geven. Daar komt bij dat het altijd weer een feestje is als je het pakketje openmaakt 🥳 Sandra maakt er altijd weer iets moois van. Zoveel extraatjes, super!!
Heerlijke geuren
Zeer ruime keuze aan samples voor zowel man als vrouw, met zeer veel zorg en liefde snel verzonden. Ook voor advies ben je bij haar aan het juiste adres.
Een 100% aanrader🤩!!
Altijd weer geweldig leuke pakketten. Het is keer op keer een feestje om uit te pakken🥳!!
Ook de communicatie is zeer prettig, je kunt altijd je vragen kwijt en krijgt goede aanbevelingen voor als je zelf niet weet naar welke geuren je moet zoeken😅.
Veel keuze assortiment!!🫶
Ik raad 100% aan🤩!!
Leuke manier om geuren uit te proberen
Leuke manier om geuren uit te proberen, dan hoef je niet een hele fles te kopen.
En het wordt altijd erg leuk verpakt. Is een cadeautje met alle extra's
Vriendelijk, snelle verzending, leuk verpakt
Sandra is een ontzettend vriendelijke en behulpzame verkoopster. Ze reageert altijd snel en verzendt de bestelling ook vlot. Alles is netjes en zorgvuldig verpakt, vaak zelfs met een leuke extra erbij. Het voelt echt als een cadeautje om uit te pakken. Een absolute aanrader!
Super veel keuze om lekker parfum te…
Super veel keuze om lekker parfum te kunnen testen!
Super leuk en echt een feestje om het ook uit te pakken met alle extra’s!
Ik raad zeker iedereen om om hier te bestellen, ik kijk er weer naar uit om weer lekkere geurtjes te kopen!
Grote keuze parfums om te testen
Grote keuze parfums om te testen.
De pakjes… dat kan je jezelf niet inbeelden hoe geweldig die eruit zien.
Extra samples, cadeautjes en verassingen.
Netjes ingepakt en stipt op tijd geleverd.
Wow - momenten bij elke bestelling ♥
... en toen hoefde ik geen hele flessen parfum te kopen om erachter te komen of ik het na een paar dagen leuk of meuk vond. Sandra (NoseyScents) geeft mij de mogelijkheid samples te bestellen en deze een aantal dagen uit te proberen om zeker te weten wat ik lekker vind. En niet alleen dat... de prijs is prima maar de verpakking en de passie die in het pakketje gestopt wordt zorgt keer op keer voor een wow-moment op je dag. Ik kan niet omschrijven hoe Sandra dat doet, maar haar passie is eindeloos aanstekelijk. Als je tijdens, voor of na je bestelling vragen hebt dan is ze er ook altijd voor je om je te helpen en te adviseren. Super mooi mens, waanzinnige service en een wow-moment bij je bestelling.. wie wil dat nou niet
Heerlijke parfum samples ontvangen voor…
Heerlijke parfum samples ontvangen voor mijn man. Advies gekregen van Sandra nadat ik haar verteld had van welke geuren mijn man houdt.Heel snel geleverd en stevig verpakt met nog vele extraatjes erbij. Een feestje om uit te pakken. ❤️
Heerlijke geurtjes
Heerlijke geurtjes voor een heel mooi prijsje.
Je krijgt echt leuke pakketjes.
Ik heb een aantal malen al besteld en…
Ik heb een aantal malen al besteld en het is de ene dag besteld vaak de volgende dag in huis. Heerlijke geuren en leuke kleine cadeautjes erbij is gewoon een feestje in de brievenbus
Super mooie pakketjes.
Top service. Noseyscents heeft een groot aanbod met parfums. Als je iets besteld word het altijd snel geleverd en krijg je er extra gifts bij. Zeker aan te raden om hier te bestellen!!
Je krijgt goede adviezen
Je krijgt goede adviezen, snelle service, heel vriendelijk en als je je bestelling krijgt dan is het een feestje om uit te pakken met alle lekkere geurtjes en mooie extra's
De website is goed en duidelijk
De website is goed en duidelijk, ook de parfums zijn erg goed omschreven qua geur en de bestelling wordt snel verstuurd!! Ook worden er altijd leuke extra samples en andere extraatjes gratis bij de bestelling toegevoegd door Sandra, wat het helemaal leuk maakt om je bestelling te ontvangen!!!
Je hebt zo ontzettend veel keuze uit…
Je hebt zo ontzettend veel keuze uit zoveel verschillende geurtjes en als je dan je bestelling krijgt zie je dat ze er met zoveel liefde en aandacht elke keer gewoon een geschenk van maakt met vele extra leuke hebbedingetjes en nieuwe geurtjes erbij om te testen, Elk Pakketje is een feestje om uit te pakken je word er gewoon vrolijk van.
Top, geweldig, heerlijk en leuk
Top, geweldig, heerlijk en leuk!
Zo zou de levering genoemd kunnen worden.
Parfum is goed verpakt, er komen leuke extra’s bij waardoor je, je echt verwend voelt.
Snelle levering ook.
Leuke acties
Leuke acties, altijd iets extra's. Met zorg ingepakt. Makkelijk bereiken. Reageert efficiënt. Heeft veel keus voor een klein prijsje.