Super service👏🏼👏🏼 og idag kom mitt deksel av mine 2 beaglegutter som jeg ble kjempefornøyd med😊 kommer til og fortsette med og handle deksel her 😊
Jag är sååå nöjd över mitt nya skal som kom på posten i dag😍 Jag ville ha ett eget motiv och kommunikationen med Ted var både snabb och trevlig, inga problem alls. Den funkar utmärkt att ladda på... Näytä lisää
Jag fick hem skalet riktigt snart efter beställning trots röd dag emellan. Jag är nöjd med utseendet på skalet och att kanterna är högre än själva telefonen så att varken kameror eller skärm landar ra... Näytä lisää
Trevligt och tydligt kommunikation med kundservice innan placering av ordern. Snabb leverans och nöjd med skalen. Jag beställde två stycken: en till min S21 Ultra och en till min frus S21 5G. Det... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
North Ones är ett företag som skapar & säljer mobilskal med fokus på smarta material och nytänkande lösningar. Vi tillverkar skal i nordisk design, med inspiration av naturen.
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Ruotsi
- hello@northones.com
- northones.com
Fint med handskrivet brev!
Mye stiligere enn forventet.
Fin produkter och snabb leverans
Ett superfint skal
Snabb leverans direkt till postlådan. Skalet var oerhört fint, ger en tydlig känsla av bra kvalitet. Förpackningen och den handskrivna lappen var också väldigt fint och bidrog till den allmänna positiva ”upplevelsen” av leveransen. Tack för att ni värnar om miljön!
Rask levering👍
They made exceptional phone cases they…
They made exceptional phone cases they are wonderful.
Thank you guys
Snyggt fodral
Snyggt fodral, sitter också jättebra runt knapparna. Det känns också som att man tänker på miljön då man köper dessa fodral.
Det levde upp till mina förväntningar
Det levde upp till mina förväntningar. Jätte snyggt skal, men att tänka på är detta med om man har ett skärmskydd av det tjockare slaget. Det vill på att flytta sig lite och bli luft bubblor. Utöver det lilla bekymret så är jag nöjdare än nöjdast 👍
Mobilskalen levde verkligen upp till…
Mobilskalen levde verkligen upp till förväntningarna, så fina och originella! Kan verkligen rekommendera dem!
Det var enkelt att beställa hem och…
Det var enkelt att beställa hem och gick snabbt. De har även skal till många olika modeller
Snyggt och hög kvalité
Andra skalet jag köper från North Ones, snyggt och bra kvalité som ger bra grepp på telefonen.
Soft edge känns stabilare än det vanliga skalet som jag köpte förra gången.
Litet minus för lång leveranstid (nästan 2 veckor) men det var värt väntan.
Superbra service!
Jag är riktigt nöjd med skalen ifrån er.
Bra skal men spammar mig efteråt med en…
Bra skal men spammar mig efteråt med en jäkla massa mail om att jag ska recensera osv. Jag är inte intresserad av det eller har tackat ja till att få en massa utskick, så därför får de 1 stjärna.
Ett mycket proffsigt paket att öppna…
Ett mycket proffsigt paket att öppna med ett eget skrivet tack brev. Vi snackar kundvård av den högre skolan.
Skalet var likt beskrivningen och…
Skalet var likt beskrivningen och enligt mina förväntningar.