Super service👏🏼👏🏼 og idag kom mitt deksel av mine 2 beaglegutter som jeg ble kjempefornøyd med😊 kommer til og fortsette med og handle deksel her 😊
Jag är sååå nöjd över mitt nya skal som kom på posten i dag😍 Jag ville ha ett eget motiv och kommunikationen med Ted var både snabb och trevlig, inga problem alls. Den funkar utmärkt att ladda på... Näytä lisää
Jag fick hem skalet riktigt snart efter beställning trots röd dag emellan. Jag är nöjd med utseendet på skalet och att kanterna är högre än själva telefonen så att varken kameror eller skärm landar ra... Näytä lisää
Trevligt och tydligt kommunikation med kundservice innan placering av ordern. Snabb leverans och nöjd med skalen. Jag beställde två stycken: en till min S21 Ultra och en till min frus S21 5G. Det... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
North Ones är ett företag som skapar & säljer mobilskal med fokus på smarta material och nytänkande lösningar. Vi tillverkar skal i nordisk design, med inspiration av naturen.
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Ruotsi
- hello@northones.com
- northones.com
Super service👏🏼👏🏼 og idag kom mitt…

Vastaus yritykseltä Northones
Superfin produkt
Bra hemsida, trevligt bemötande på mejlen, mycket fint mobilskal!
Är så nöjd!
Jättefint mobilskal med ledkryss!
Super bra kvalitet 👍🏼
Snyggt, kvalitet och snabbt
Snabb och bra leverans med ett fantastiskt resultat och kvalitet
Veldig bra deksel!!
Vedlig fint og stilrent deksel! Virker solid, og sitter godt på telefonen!
Supernöjd
Det är andra gången jag köper mitt skal härifrån. Det känns bra att det är giftfria skal och att det är ett pålitligt företag.
Att skalen dessutom är snygga är ett stort plus! Jag har fått många komplimanger för mitt!
Kvalitet
Är inne på mitt andra mobilskal från Northones. Denna gång med slädhundar och fjäll. Älskar träkänslan och motivet som speglar mitt naturintresse.
Smidig butik med lika smidiga…
Smidig butik med lika smidiga alternativ till betalning. Kvick leverans med ett skal som verkligen är kvalitet! Rekommenderas!
Skal
Tyckte det var ett bra skal med bra kvalité och snabb leverans. Kunde dock vart lite tydligare när man beställde om det kommer i brevlåda eller utanför dörren när det var hemleverans
Bra service och ett fodral som är både…
Bra service och ett fodral som är både vackert och skönt att hålla i
Supersnyggt och stabilt mobilskal
Supersnyggt och stabilt mobilskal. Så fint som jag förväntade mig!
Ett väldigt bra köp
Ett snyggt och bra skal som känns skyddande och tåligt. Ett plus är också knapparna som är väldigt ”klickiga”
Det var också en smidig konversation om man har några frågor.