Saanut 1/5 tähteä

Skickar mer fast det är uppsagt 🤬 Har fått bekräftelse på uppsägningen ändå skickas det mer och mer samt nya fakturor. Svarar aldrig i telefon. Konstigt att ni dessutom är registrerade som ett städ... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning för upplägg med avbeställningskostnader och extraavgifter som enligt min mening väcker frågor om skälighet enligt konsumentköplagen och avtalsvillkorslagen. Som konsument bör man vara medvete... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveysruokakauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

2,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Våga bestrida felaktiga fakturor från…

Våga bestrida felaktiga fakturor från detta företag.
Mats Gustafsson

6. tammikuuta 2026

Hej Mats,

Det finns inga felaktiga fakturor från oss. Bestrida kan man såklart göra om man önskar. Risken att det tillkommer förseningsavgifter ökar om man inte betalar på utsatt förfallodatum.

Vi hoppas bara att ni utgår från vad som faktiskt hänt, att ni tecknat ett avtal och mottagit den produkt som ni valt att beställa, enligt det avtal båda parter ingått. Självklart ska fakturan för detta betalas.

Fortsatt fin dag!

Bra bemötande

2. tammikuuta 2026

Hej Margareta,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Vi hälsar vår representant att bemötandet var fint.

God fortsättning på det nya året!

Saanut 1/5 tähteä

Hela affärsidén går ut på att binda…

Hela affärsidén går ut på att binda kunder i långa dyra kontrakt som inte går att bryta. Skickar felaktiga fakturor ett år efter uppsagt & fullt betalt abonnemang. Om man betalar dessa fakturor & svarar på deras sms binds man igen. Vid mailkontakt kräver de, enl lag, att man bevisar att adressen tillhör en själv. Det kan endast göras via telefonnr som de har registrerat. Ett nummer som inte fd kunden har längre samt att de inte svarar på den korta telefontiden som är tillgänglig. Innebär att man inte kan avsluta inom ångertiden går ut. Anmäl till KV, ARN osv. om ni också är drabbade! Edit: 29/12 2025 anmäldes omdömet för att försöka få det borttagit, vilket de alltså misslyckades med. Anmäla dåliga omdömen & behålla bra fungerar inte som tur är. Tack Trustpilot!

19. joulukuuta 2025

Hej Carl-Johan Henrik,

Våran affärsidé är våra hälsokostprodukter som uppskattas och gör gott för hälsan.

Fakturor som skickas ut är reella och absolut inte felaktiga. Detta ser vi som ett övertramp att ens påstå. Alla fakturor och varor som skickas från oss till kund är beställda, och avtal på detta finns.

Vid betalning av faktura så regleras denna och blir bokförd som betald, man kan inte "bindas igen genom att betala en faktura" som du skriver.

Ångerrätten är enligt lag 14 dagar efter första leverans, man kan nå oss på telefon, e-post och brev. Vid kontakt från en icke verifierad e-post kan denna behöva verifieras först.

Vi behandlar personuppgifter så vi måste säkerställa att allt skickas till rätt ställe, godkänt utav kunden. Detta är för alla våra kunders säkerhet.

Saanut 1/5 tähteä

Min gamla mamma har blivit totalt lurad…

Min gamla mamma har blivit totalt lurad .Fått inkasso på att hon inte har betalat, vilket hon har gjort flera gånger.
Beställ INTE FRÅN DOM .
VARNING.

23. joulukuuta 2025

Hej Karl,

Alla som fått varor och fakturor från oss har gjort en beställning, eller flera. Alla avtal ingås korrekt och enligt lag.

Inkasso skickas ut om en faktura inte bokförts som betald hos oss. Inga fakturor eller krav skickas ut om det är betalt i tid.

Saanut 5/5 tähteä

Oskar var trevlig och var inte…

Oskar var trevlig och var inte påstridig på att jag skull testa deras produkter vilket många andra telefonförsäljare kan vara.

15. joulukuuta 2025

Hej Thomas,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Viktigt är att du får bra service, och information om vilken produkt som passar bäst just för dig.

Ha en fortsatt fin dag!

Mycket trevlig

Mycket trevlig

9. joulukuuta 2025

Hej Ulla,

Ha en underbar onsdag!

Saanut 5/5 tähteä

Det passar mej nu bra " o smidigt att…

Det passar mej nu bra " o smidigt att få prova på "

9. joulukuuta 2025

Hej kundens,

Trevlig tisdag!

Varning för lurendrejeri

Varning! Det här är fullständigt lurendrejeri. Har tackat nej upprepade gånger men de byter nummer och skickar sms ändå. De lurar människor och det är fullkomligt omöjligt att bli av med samtal och sms från de. De byter nummer när man blockerar dem.

Hej Erik,

Vi håller absolut inte på med något lurendrejeri. Det är inte okej att skriva sådant här utan grund eller bevis. Vi är ett seriöst företag som följer lagen till punkt och pricka!

Du kan enkelt be om att få ditt nummer spärrat genom att säga till om detta. Kontakta vår kundservice via telefon, e-post eller brev så löses detta omgående.

Önskar dig en bra start på veckan!

Saanut 3/5 tähteä

Vet vad jag ska skriva

Vet vad jag ska skriva

5. joulukuuta 2025

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme.
Vi skulle bli glada av en lite mer utförlig beskrivning, och varför du valt att betygsätta oss med 3 stjärnor.

Uppdatera gärna ditt omdöme med detta.

Önskar dig en bra start på veckan!

Trevligt bemötande

Lyssnade på mig..

4. joulukuuta 2025

Hej kund,

Tack för ditt fina omdöme!
Jag hälsar vår representant att du tyckte samtalet var trevligt.

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt hos oss.

Trevlig helg!

Trevlig man som ringde

3. joulukuuta 2025

Hej Margareta,

Tack för ditt fina omdöme!
Jag hälsar vår representant att du tyckte samtalet var trevligt.

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt hos oss.

Ha en underbar torsdag!

Saanut 5/5 tähteä

Försäljarens attityd och bemötande av…

Försäljarens attityd och bemötande av mina frågor tydlig och informativ högsta betyg på hennes lämplighet som anställd hos omegaplus.

3. joulukuuta 2025

Hej Eva Christina,

Tack för ditt omdöme!
Härligt med ett riktigt omdöme efter kontakt med oss på nordic PLUS för en gångs skull!

Jag hälsar vår representant dina fina ord. Attityd, bemötande och tydlighet är grundstenen hos oss.

Hoppas våran produkt passar dig lika väl!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Saanut 1/5 tähteä

Dyra, stora och väldigt hårda tablette, som jag inte kan äta, men måste betala 8 sändningar, fast jag har inte beställt dem!!!

I telefonsamtal fick jag uppfattningen att jag kunde gratis prova deras Magnesium och sedan bestämma om jag ville ha mera. Jag var på en annan ort då på Paleatina avdelningen med min syster. När jag kommer hem till Stockholm, väntar det höga räkningar angående Magnesiumförpackningar som jag skulle hämta från ”posten”. Tabletterna är stora och väldigt hårda, jag kan inte äta dem. Ringer till Nordic Plus. Inget att göra, jag ska få 7 gånger till dessa dyra och oätbara tabletter! Jag har inte sagt att jag vill ha tabletterna!!!!!

Hej Eliina,

Vid beställning hos oss är det väldigt tydlig med vilken produkt som beställs, antalet leveranser, minsta totalkostnad. Detta är helt och hållet ditt egna val.

Alla avtals-detaljer godkänns skriftligen utav dig som kund innan avtalet sluts. Vill man byta produkt är det inga problem, inkom till vår kundtjänst så fixas ett byte till annan sort. Detta är kostnadsfritt att göra under en avtalstid.

När beställning läggs så skickas leveransen ut till din önskade adress. Ifall man befinner sig på annan adress så är det faktiskt eget ansvar. Meddelar man oss i tid så kan vi alltid se över anstånd med fakturans betalningstid osv. Adressändring behöver också meddelas oss i tid.

Tabletten sväljes gärna hel med ett glas vatten i samband med måltid.

Trevlig onsdag!

Saanut 5/5 tähteä

Jag tycker produkten är bra !

Hej Björn,

Stor tack för ditt fina omdöme!
Alltid lika kul att läsa inlägg från våra nöjda kunder.

Önskar dig en härlig "lill-lördag!

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta lurendrejeri företaget ingen…

Sämsta lurendrejeri företaget ingen kundtjänst när man ringer till dem sen lurar de äldre på prenumerationer. Är inte klar med er tro mig ni har lurat fel person. Tim

17. marraskuuta 2025

Hej Tim på Tellsome,

Till en början så erbjuder vi inte våra produkter till företag, endast privatpersoner.

Lurendrejeri klassas som bedrägeri enligt svensk lag, och att du ens påstår detta är inte okej någonstans!

Vi har inga problem att nå våran kundtjänst, och det har inte du heller haft enligt vår statistik. Tålamod är viktigt här i livet :)

Ifall något behöver förtydligas, ta kontakt med vår kundservice igen.

Vad är du inte klar med? Ska vi tolka det som ett hot att vi "lurat fel person" ?

Alla som är kund hos oss har ingått ett avtal helt enligt lagboken.

Håll alltid en god ton när du skriver till en kundtjänst eller här på trustpilot. Visa respekt alltid, även om vi inte alltid tycker lika. Vi är människor som bemöter andra människor.

Hälsningar!

Saanut 1/5 tähteä

Bolaget lurar äldre genom att skicka ut…

Bolaget lurar äldre genom att skicka ut erbjudanden som ser ut som påminnelsefakturor. Det är omöjligt att få dom att sluta skicka trots att fakturor bestrids. De svarar på mail men accepterar inte vår begäran att de ska sluta skicka produkter, fakturor och påminnelser på saker vi inte beställt. Skriv inte svar till mig att be mig kontakta er kundservice för det går inte att ringa till er, ni svarar inte. Era mail innehåller begäran om vansinniga saker som krav på journalutdrag för att bevisa demens osv.
Om bolaget ringer, lägg på!
Justering 1/12: Nordic PLUS svarar på mitt inlägg utan att ge mig möjlighet att svara på det. Därför lägger jag in en notering här. De hävdar att de har en giltig överenskommelse. De har vid två gånger ombetts visa det skriftliga avtal som skall finnas men inte gjort det. Eftersom jag vet att inget skriftligt avtal finns så vet jag att fakturorna är ogiltiga. Vi har fortsatt bestrida dessa och kommer att göra det.

30. marraskuuta 2025

Hej Åsa,

Vi vill börja med att klargöra att påminnelsefakturor som utgår, endast har skickats ut om det finns en oreglerad faktura eller tidigare skuld.

Om ni har bestridit en faktura och fått en påminnelse, så beror detta på att bestridan har ogillats eller inte hunnit hanteras hos ekonomi. Fakturor skickas endast till kund som ingått avtal enligt lag.

Snabbaste sättet att få oss att sluta skicka fakturor är helt enkelt att betala in skulden.

Vi skickar inte ut *erbjudanden* via brev.

nordic PLUS kommer inte att bryta ett avtal som är korrekt och följer de riktlinjer som finns, om det inte finns bakomliggande orsaker till detta som kan bevisas via exempelvis läkarutlåtande.

Vi har och kommer aldrig att kräva ett journal-utdrag, utan endast eventuellt intyg utfärdat av läkare. Detta är frivilligt att inkomma med, inget krav.

Ifall sjukdom föreligger kan det behövas ett underlag från sjukvården som styrker detta. Ifall underlaget ej inkommer fortsätter avtalet som överenskommet.

Vi svarar alla som ringer vår kundservice, detta har vi statistik på. Ifall du ringt och sen lagt på innan samtalet kopplats fram är det eget val.

Ifall du har egen statistik/bevis på annat inkom gärna med underlag till oss på detta. Samtalslistor sparas hos telefonoperatörerna.

LURENDREJERI

LURENDREJERI, skickar bluffakturor till äldre med hot om inkasso osv. Går inte heller att kontakta på telefon och påstår i sina kommentarer här på trust pilot att de är hederliga i ett patetiskt försök att försvara sig. Katastrofalt

25. marraskuuta 2025

Hej Simon,

Alla som får en faktura av oss får det för att den köpt någon vara utav oss. Fakturor får inte skickas utan att en godkänd beställning och avtal finns.

Kontakta oss gärna via vår kundservice, så ska vi visa att fakturorna är korrekta. Det är inga problem att kontakta oss via telefon, vi besvarar alla som ringer in till oss. E-post och brev är alternativen om det skulle vara enklare för dig.

Uppdatera gärna ditt omdöme efter din kontakt så att verkligheten speglas här på trustpilot.

Omdömen som lämnas här ska vara sanningsenliga, annars blir det rent försök till smutskastning.

På återhörande!

Saanut 1/5 tähteä

Företaget fortsätter skicka ut…

Företaget fortsätter skicka ut kravfakturor till min mamma, ser ut som ett erbjudande, den påstådda ursprungsskulden finns inte med, endast ett erbjudande om att häva skulden genom att teckna nytt abonnemang till rabatterat pris. Söker man blir det tydligt att ni riktar in er på äldre. Skamlöst. Bara i oktober fick konsumentverket in över 70 anmälningar. Uppmanar alla som är utsatta att polisanmäla och anmäla till konsumentverket

23. marraskuuta 2025

Hej Erika,

Kravbrev skickas till alla som har en skuld. Denna skuld är förankrad i ett avtal och leveranser som vi sänt ut, men ej fått betalt för.

Denna skuld försvinner inte av sig själv förrän den betalas in, eller annat beslut tas i kontakt med vår kundtjänst.

Det finns inget erbjudande om att teckna något nytt abonnemang på breven som utgår till kund.

Vill man ha exakta uppgifter om ursprunget till skulden så kontaktar man enkelt vår kundservice via telefon, e-post eller brev.

Anmälning till polismyndigheten eller konsumentverket varken vill eller tänker jag kommentera. Det enda jag kan säga är att dessa myndigheter ej kommer betala in några skulder.

Önskar dig en trevlig tisdag!

Saanut 1/5 tähteä

På en veckas tid har min mamma som är…

På en veckas tid har min mamma som är 84år och är dement fått mer än tio samtal från denna firma och dessutom lika många sms om abonnemang. Jag har skriftligen för tre månader via mail och telefon meddelat att detta måste sluta. De har lovat att göra så men fortsätter ändå. Detta är ofredande och jag vill varna för deras affärsmetoder. Nu blir det polisanmälan. Jag vill uppmana alla som råkar ut för detta att göra samma sak.

21. marraskuuta 2025

Hej Äico,

Detta låter som en enkel nöt att knäcka för vår kundservice.
Skriv ett mail, brev eller ring in så får du hjälp med detta.

Kontaktar man vår kundservice och begär att få sitt nummer spärrat så utförs detta inom 7 arbetsdagar. Mail är att föredra om du vill ha en skriftlig bekräftelse på att det är utfört.

Här på trustpilot kan vi inte utföra dessa saker.

Ha en fortsatt fin dag!

Blufföretag, bedrägeri

Varning. Ställer frågor om hälsa som leder till att man som kund hamnar i ett dyrt abonnemang på D-vitamintabletter. Tabletterna kommer i förpackningar som inte är tillslutna och tablettkartor som inte är märkta. Efter avslutat abonnemang skickar företaget ut upprepade "slutliga betalningskrav med en sista möjlighet att få rabatt". När jag bestred detta fick jag veta att jag hade en obetald räkning a 60:- och att med hanteringskostnader blev det summan jag krävdes på. Kunde visa med bankutdrag att räkningen var betald. Borde egentligen inte få någon stjärna alls.

20. marraskuuta 2025

Hej Ann-Katrin,

Vi är absolut inget "blufföretag", detta är en allvarlig anklagelse.

Att anbudet föranleds av en dialog om hälsovanor, hjälper våra representanter att hitta rätt produkt till respektive kund.

Alla avtal signeras skriftligen efter att man först fått ett muntligt anbud. Skriftliga avtalet signeras efter att samtalet avslutats i den takt du själv önskar.

Vid trasig eller felaktig leverans, behöver du inkomma med din reklamation. Bifoga gärna bild på försändelsen om den skulle vara skadad under transport.

Att vi som företag vill ha betalt för våra varor är inget konstigt.
Jag är säker på att du också skulle vilja ha betalt för en vara du sålt och levererat till någon annan.

Hör gärna av dig till våra kundservice på antingen telefon, e-post eller brev om du har några fler frågor.

Trevlig fredag!
// Torbjörn

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin