Saanut 1/5 tähteä

Skickar mer fast det är uppsagt 🤬 Har fått bekräftelse på uppsägningen ändå skickas det mer och mer samt nya fakturor. Svarar aldrig i telefon. Konstigt att ni dessutom är registrerade som ett städ... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning för upplägg med avbeställningskostnader och extraavgifter som enligt min mening väcker frågor om skälighet enligt konsumentköplagen och avtalsvillkorslagen. Som konsument bör man vara medvete... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Näytä lisää

1. Terveysruokakauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

2,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Nordic BLUFF

Idag har vi anmält Nordic bluff hos polisen.
För att dem lura min mormor som är 80 år.
Alla måste vara försiktiga !!!

9. helmikuuta 2026

Hej Abbe,

Alla som blir kund hos oss gör ett frivilligt köp. Avtal tecknas helt enligt lag. Vi vill markera att din ton inte är okej.

Vi heter nordic PLUS inte "Nordic bluff". Det är allvarliga anklagelser du kommer med i ditt inlägg.

Hör av er till vår kundtjänst om ni behöver vidare hjälp.

Hälsningar!

På grund av sjukdom

På grund av sjukdom, avbokades ett erbjudande med 5 timmars fördröjning. Med sjukintyg, bland annat , godtogs inte avvikandet. Är 81 år gammal !!! Känner mej kränkt!
Önskar jag slapp ge en stjärna!!!!

3. huhtikuuta 2025

Hej Monica,

Vi hoppas verkligen att allt är bra med dig. Våra kunders välmående är det viktigaste för oss.

Hör av dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp. 5 timmar är snabb respons om du skickat e-post eller brev. Vi hanterar alla så fort vi kan utefter kö och ärendets natur.

Ha en bra start på veckan!

Saanut 5/5 tähteä

Tydlig och lättförståelig beskrivning…

Tydlig och lättförståelig beskrivning av Omega 3 leveranser...

6. helmikuuta 2026

Hej Anna,

Stor tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva här.

Hoppas vår Omega 3 gör susen för din hälsa och välmående.

Ha en bra måndag!

Bra Jessika

Klart och tydligt svarar på frågor medmänskligt bemötande av Jessika🙂

5. helmikuuta 2026

Hej Sonja,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Jag ska hälsa vår representant Jessika dina fina ord, det uppskattas oerhört!

Trevlig helg!

Saanut 1/5 tähteä

De borde inte få en enda stjärna

De borde inte få en enda stjärna, men det är det lägsta alternativet som jag kan ge- om jag ska kunna skriva något här.

ungefär en gång i månaden sen kanske tio år tillbaka (låter osannolikt, men verkligheten överträffar ju dikten ibland) så ringer någon från Nordic Plus till mig. Jag säger till dem med arg stämma att nu måste ni stryka mitt namn från listan ”jag kommer INTE att köpa något av er!!!!!”

Idag då kollade jag upp företaget och såg få att det finns gott om missnöjda ”kunder”/kunder/f d kunder!
Konstigt att företaget ö h t finns kvar!

Hej Jinger,

Vi hade helst önskat att få 5 stjärnor här på trustpilot. Det är vi värda tycker jag! Skämt åsido så ska jag ge dig ett enkelt tips som kommer lösa ditt önskemål.

Ringer någon från oss på nordic PLUS och du inte är intresserad. Säg då nej tack och be vår representant att stryka ditt nummer från listan. Ärendet är sedan klart.

Vi har funnits i cirkus 5 år så det du skriver om 10 år är lite överdrivet. Jag kollade faktiskt nyss också upp om företaget jag företräder.

Det visar sig att de allra flesta är nöjda med sina produkter som gör gott för hälsan. Trist att inte alla kan vara nöjda bara. Tur då att det bara är en liten liten bråkdel som skriver negativt om oss.

För övriga frågor får jag hänvisa dig till vår kundtjänst.

Trevlig torsdag!

Ljuger om vilka dem är

Ringer min äldre mamma och försöker sälja på henne grejer, trots att jag talar om för personen att detta är ett nixat nummer säger han att han "inte är säljare" visst, borde få näringsförbud.

Hej PS,

Detta låter inte alls som vårat arbetssätt. Vi ringer aldrig till nummer som finns med i NIX spärregister.

Våra representanter presenterar sig alltid med namn och företag, samt vilka produkter som erbjuds att köpa.

Låter som att samtalet kommer från någon annan än oss på nordic PLUS. Hoppas det ordnar sig på bästa vis för din mamma.

Glada vinterhälsningar!

Saanut 1/5 tähteä

Detta företag har ringt min 86 åriga…

Detta företag har ringt min 86 åriga mormor och lurat på henne 3 olika SMS avtal. Vi har försökt att få avtalen upphörda men dom fortsätter skicka inbetalnings kort, med faktura kostnad och ränta som tillkommer varje gång.
Avtal är en skam och att ringa och låsa upp äldre människor så här gör att man skäms.
Jag har bett henne blockera deras nummer utifall att dom fortsätter kontakta henne. SKAMLIGT!

Hej Ann,

Avtal med oss kan ingås på olika sätt. Blir man kontaktad med erbjudandet via telefon så får man anbudet presenterat för sig till fullo. Därefter sänds anbudet ut skriftligt, vanligtvis via ett sms. Detta görs efter avslutat samtal.

För att ingå avtalet behöver man besvara anbudet med accept. Besvaras det inte alls eller om anbudet nekas så ingås inget avtal och ingen betalningsskyldighet finns.

Alternativ 2 är att man själv ringer in och gör sin beställning muntligt.

Fakturor erhålls bara av kunder som gjort faktiskt köp av oss och erhållit denna produkt. Vill man inte bli kontaktad med nya erbjudanden är det enkelt att höra av sig till vår kundtjänst. Gör man detta som ombud för annan person behöver först giltig fullmakt inkomma och godkännas.

Vi erbjuder våra produkter till personer i olika åldrar och kön. Du skriver som att vi bara gör detta till äldre människor vilket inte stämmer överhuvudtaget. Våran kundstock är av väldigt blandad ålder.

Eftersom det inte är du som är kund så kan du inte be vår kundtjänst utföra saker på andra personers kundbild. Ska detta göras så behöver du först vara godkänd som ombud med giltig fullmakt som följer våra formkrav. Detta är ytterst viktigt och en trygghet för våra kunder.

Önskar en fortsatt fin onsdag!

Mycket trevlig försäljare

Mycket trevlig försäljare. Jag brukar snabbt säga NEJ när jag blir uppringd men bemötandet och charmen hos honom i andra ändan av luren var oemotståndlig. Hoppas produkterna är lika oemotståndliga 👍😂

3. helmikuuta 2026

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Jag hälsar vår representant dina fina ord!

Ha en fin dag!

Saanut 5/5 tähteä

En mycket trevlig person som framförde…

En mycket trevlig person som framförde sitt erbjudande på ett bra sätt!

28. tammikuuta 2026

Trevlig torsdag!

Risigt företag

Risigt företag - undvik all kontakt. 1000 klagomål på Konsumentverket.
Enskilt företag (Aneta Patrycja Forys) med slipad organisatör i marknadsföring. Inga anställda. Antagligen all administration outsorcad. Fint grafiskt program men usla brev, oseriöst utformade. Bestrid alla fordringar.

27. tammikuuta 2026

Hej Anna Lena,

Det ser ut som ditt inlägg hamnat på fel sida här på trustpilot.
Inget av det du skriver har med oss på nordic PLUS att göra.

Vi hade uppskattat om du kunde plocka bort ditt omdöme som uppenbarligen handlar om något annat.

Görs inte detta hoppas vi trustpilot kan rensa bort detta felaktiga inlägg.

Saanut 1/5 tähteä

Ni lovade att jag kunde avsluta min…

Ni lovade att jag kunde avsluta min presentation hos er när jag önskar, så nu gör jag det!!!!/helena Forss

27. tammikuuta 2026

Hej Helena,

Du kan inte avsluta din prenumeration här via trustpilot. För att avsluta din prenumeration behöver du kontakta vår kundservice via telefon, e-post eller brev.

Önskar lycka till!

Saanut 1/5 tähteä

Nordic plus har skickat ett brev till…

Nordic plus har skickat ett brev till min far som ser ut som en faktura, men saknar fakturanummer. Pappa har inte köpt något av dom heller.
Bedragare!

21. tammikuuta 2026

Hej Gonka,

Alla som mottager en faktura från oss har köpt varor och fått dessa levererade. Det är inte ovanligt att företag önskar betalt för produkter som säljs. Fakturanummer eller kundnummer finns alltid utskrivet på fakturorna. Är något oklart är det bara man hör av sig till vår kundservice.

Håll en god ton och skriv inte att vi är bedragare i ditt omdöme. Vi bemöter och besvarar alla men det finns en gräns för vad vi tolererar.

Trevlig måndag!

Trevlig försäljare

Trevlig försäljare.

21. tammikuuta 2026

Hej Daneil,

Ha en fortsatt fin dag!

Saanut 1/5 tähteä

Nordic plus har vid flertal tillfällen…

Nordic plus har vid flertal tillfällen skickat påminnelser och skuldebrev till min mor, som har Alzheimer. Detta har inträffat efter det jag skickat in läkarintyg på hennes sjukdom samt efter avslutat abonnemang, detta var 17 mars som dom lovade detta. Jag fick bekräftat via mail att dom skulle avsluta abonnemanget och radera hennes kundnummer. Trots det så fortsatte dom att skicka fakturor och då med annat kundnummer. Och nu (2025-12-12) har dom skickat ytterligare ett skuldbrev, också denna gång med nytt kundnummer. Jag har naturligtvis mailat dom om detta, men inte fått något svar ännu.
Jag avråder kraftigt att köpa något från detta företag, värsta sortens samhällsparasiter!

12. joulukuuta 2025

Hej Markus,

Vi har som utlovat tagit bort och avslutat allt efter inkommet sjukintyg 17 mars 2025.

Brevet som mottagits avser således ett köp som är gjort tidigare datum. Detta har vi förmedlat och förklarat till dig också.

Vi tolererar inte att du skriver sånt som "värsta sortens samhällsparasiter!".

Håll god ton, särskilt när det du skriver inte har något med sanningen och fakta att göra. Vi har gjort exakt vad som utlovats och enligt den information som vi erhållit från dig.

Ha en bra fredag!

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra bemötande av killen som…

Väldigt bra bemötande av killen som ringde. Inte tjatig!!!!

12. tammikuuta 2026

Hej Gunilla,

Fortsatt trevlig eftermiddag!

1 års bindningstid!

Ni berättar inte att det finns en 12 månaders bindningstid!

12. tammikuuta 2026

Hej Staffan,

Avtalsvillkoren presenteras i sin helhet muntligt. Efter avslutat samtal mottager du skriftligt anbud med samma information.

Hör av dig till vår kundtjänst för vidare assistans. Vi önskar nöjda kunder och rättar självklart till om det skulle blivit något fel från vårat håll.

Ha en fin fortsatt dag!

Lurad pensionär

Hej, min svärmor blev uppringd av er säljare och lurad att skriva på ett gratispaket. Hon blev guidad av säljaren att signera med sms. Hur kan detta vara okej? Det var fult att lura på en gammal fattig pensionär som har svårt med mediekontakter och dylikt. Varför måste ni tvinga på åldringar era produkter? Har ni ingen annan kundkrets?
Mvh Mats

9. tammikuuta 2026

Hej Mats,

Alla som beställer hos oss ingår ett avtal. Avtalet presenteras muntligt först. Sedan avslutas samtalet och anbudet skickas ut skriftligen. Det finns ingen som helst påverkan eller tidspress hur fort man ska besvara anbudet. Besvaras inte anbudet alls, eller om man svarar med nej så ingås inget avtal.

Alla beställningar följer Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Vi tvingar ingen att köpa våra produkter. Detta görs helt frivilligt.
Kontakt med oss är enkelt. Telefon, brev och e-post.

Trevlig måndag

trevlig bemötande

Trevlig bemötande, erbjöd bra produkter!
Jag valde Q10 som är bra på ♥️ hjärtat, för minnen. Rekommenderar 😄

9. tammikuuta 2026

Hej Susanna,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Vi hälsar vår representant att bemötandet var fint.

Ha en bra måndag!

Saanut 1/5 tähteä

dom ringer ock erbjuder provpaket men…

dom ringer ock erbjuder provpaket men fortsätter att sicka varor fast man ej beställt .Svarar ej på mail bara sänder varor ock kravbrev Slutar aldrig att sända varor. kontakta konsumentverket för hjälp.

6. tammikuuta 2026

Hej Rune,

Vi skickar inga varor utan att man själv beställt. Avtal finns på samtliga beställningar. Original-avtalet har alltid kunden, vill man ha en kopia kan man få detta via vår kundservice.

Vi svarar alla som kontaktar oss via vår e-post. Dock så tar det olika lång tid beroende på ärendets komplexitet samt hur många som kontaktat oss. Svar ges alltid.

Ha en fortsatt fin dag!
//Torbjörn

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin