NordicGolfers Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Första resan för mig, tillsammans med 5 kompisar, med NordicGolfers var i februari 2026. Jag fick fantastisk bra information och service innan resan och all stämde och var efter förväntan. Speciellt t... Näytä lisää

Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med NordicGolfers, og især Booking Manager Mads Skole fortjener stor ros. Han var hurtig til at svare, lyttede til vores ønsker og fandt den helt rigtige løsning... Näytä lisää

Superbra service från första kontakten. Det bästa med Nordic golfers är att man kan slappna av , tala om vart du vill åka och hur många golfrundor du vill spela så löser dom resten , allt ifrån flyg,... Näytä lisää

1. Matkatoimistot
  2. Golfkerho
  3. Golfrata
  4. Golf Resort
  5. Matkanjärjestäjä
  6. Matkatoimisto

NordicGolfers.com er Nordens største golfsite og vi hjælper dig med golfrejser til hele verden. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +22.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007 • MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356

Erinomainen

177 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin service

Sikke en fin service.
Mads Skole hjalp med at finde et sted og for korrespondancen til et lækkert golfophold i Nordtyskland.
Kan varmt anbefales.

11. helmikuuta 2026

Bestilte reise med NordicGolfers for…

Bestilte reise med NordicGolfers for første gang og jeg må si at jeg er utrolig fornøy. De er veldig hjelpsomme og følger opp helt til avreisen. Stor takk til nordicgolf og spesielt Mads som hjalp oss hele veien.

5. helmikuuta 2026

Meget god service

Meget god service.
Har levert på det ønsker vi har hatt, og komt med forslag til hva vi bør gjøre.
Også fått en grei pris for vårt opphold i Spania.

2. helmikuuta 2026

Varmeste anbefalinger til Malthe fra NordicGolfers

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Malthe fra NordicGolfers.

Jeg havde fornøjelsen af at møde Malthe og spille en runde golf med ham i sommers, helt tilfældigt, hvor vi kom til at tale om vores årlige golftur til Marbella. Allerede dér stod det klart, at han havde en enorm indsigt og passion for at sammensætte de helt rigtige golfoplevelser – og efterfølgende var der ingen tvivl om, hvem der skulle stå for vores ture fremover.

Malthe er ekstremt dygtig til at forstå både behov, ønsker og niveau, og han vender hurtigt tilbage med gennemarbejdede og gennemtænkte forslag til, hvordan en klasse tur kan sammensættes. Og hvis der er noget, der skal justeres, er det bare at tage fat i ham igen – ofte har man et nyt oplæg, før man nærmest når at lægge på i telefonen.

Det siger meget om både hans arbejdsstil og engagement. Man føler sig set, hørt og taget seriøst hele vejen igennem processen. Det hele bliver leveret med stor professionalisme og overblik – og det er noget, jeg virkelig sætter pris på.

Kæmpe anbefaling herfra til Malthe fra NordicGolfers.

29. tammikuuta 2026

Oppfølging fra A-Å

Helt siden jeg tok kontakt, til jeg fikk svar har det vært veldig bra. Tett oppfølging, stilte mange spørsmål så vi landet på et sted som passer oss.
Kommer nok helt sikkert til å bruke disse igjen, prisen var også god!

6. tammikuuta 2026

Tilbakemelding etter fantastisk flott golf-reise til Hua Hin, Thailand. tok kontakt med Nicholas Wolff Roed…

Vi tok kontakt med Nicholas Wolff Roed i NordicGolfers(NG), med ønske om et tilbud på golf-reise i Hua Hin. Vi presenterte for han spesifikke ønsker om fra dato til dato, antall greefee, og vårt ca. budsjett. Tilbudet vi fikk tilbake var, godt spesifisert og detaljert beskrevet. Vi takket ja, og kan i ettertid gi vår beste anbefaling for et samarbeid med NG på golfreise. Denne siste opplevelsen (5.-19. januar 2026)var om mulig ennå bedre enn, den vi erfarte til Gardasjøen i november 2025. Vi kommer garantert tilbake for nye golfreiser.

19. tammikuuta 2026

Gott helhetsintryck

Bra teetimes. Möjlighet att få välja en bana utanför anläggningen. Trevligt bemötande. Helpensionen. Inomhuspoolen med spaanläggning.

12. tammikuuta 2026