NordicGolfers Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Näytä lisää

1. Matkatoimistot
  2. Golfkerho
  3. Golfrata
  4. Golf Resort
  5. Matkanjärjestäjä
  6. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

NordicGolfers.com er Nordens største golfsite og vi hjælper dig med golfrejser til hele verden. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +22.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007 • MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356

Erinomainen

Kaikki arvostelut

177 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Första resan för mig

Första resan för mig, tillsammans med 5 kompisar, med NordicGolfers var i februari 2026. Jag fick fantastisk bra information och service innan resan och all stämde och var efter förväntan. Speciellt tack till Frederik som hjälpte oss till ett bra resmål och jobbade för att vi skulle få bra tee-tider. Jag har nu bokat nästa resa med NordicGolfers till februari 2027, och denna gången är vi 8 som åker. Tack!

28. heinäkuuta 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande
Ställer upp vid problem
Ordade så vi fick bättre boende då vi är tre som åker utan att vi frågade efter det
Mycket tacksam för det

14. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med NordicGolfers, og især Booking Manager Mads Skole fortjener stor ros. Han var hurtig til at svare, lyttede til vores ønsker og fandt den helt rigtige løsning til vores golftur. Hele bookingprocessen var nem, professionel og tryg fra start til slut.

Mads fulgte op undervejs og sørgede for, at alt var på plads, så vi kunne fokusere på at glæde os til turen. Jeg kan varmt anbefale NordicGolfers og Mads Skole til alle, der ønsker en problemfri booking og en service i topklasse.

27. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Godt overblik og god service

Virkelig brugbar hjemmeside med ét samlet sted for alle de forskellige golfophold og med god mulighed for at tilføje søgekriterier så man finder det frem der passer til en. Da jeg havde brug for lidt ekstra input var Mads både hurtig til at komme med idéer og meget servicemindet.

21. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Superbra service från första kontakten

Superbra service från första kontakten. Det bästa med Nordic golfers är att man kan slappna av , tala om vart du vill åka och hur många golfrundor du vill spela så löser dom resten , allt ifrån flyg, boende , golfrundorna, transport , super . Rekommenderas 🏌️👍🏌️😯

24. heinäkuuta 2026

Alt var godt på Breitenburg

Vi havde 2 overnatninger på Breitenburg sammen med nogle venner. Alt var godt. Maden, betjeningen, værelset, rengøringen og golfbanen Eneste minus var at der manglede et bord og 2 stole på værelset. Vi skulle sidde på sengen. Vi manglede også en terrasse.
Vi har booket gennem Nordic Golfers v/ Mads Hermansen og det har vi ikke fortrudt. Vi kommer tilbage næste år.

20. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mads fra Nordic Golfers arrangerede et…

Mads fra Nordic Golfers arrangerede et ophold på Barcebäck Resort og jeg skal love for at vores forventninger blev indfriet, alt var bare helt i orden og servicen var helt i top 👏🏌️🏌️‍♀️⛳️Anbefalingsværdigt🤗
Tina og Niels

20. heinäkuuta 2026

Perfekt support

Perfekt support
Vi var sent ude men, Frederik M. Fiksede rekord hurtigt en golftur i Tyskland. Ud over min putter spillede det hele - den kunne han dog ikke nå at rette ind 😂

15. heinäkuuta 2026

Super service

Vi bestiller altid vores golf rejser igennem Nordic Golfers og har gjort det gennem mange år. Vi får super god service, med hurtig svar og meget hjælpsomhed,
Mads Hermandsen har vi arbejdet sammen med de sidste mange gange, han er bare en stor hjælp,

19. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Fik en rigtig fin service

Fik en rigtig fin service - både før og efter bestilling af Mads H. fra Nordic Golfers.
Samt efterfølgende opfølgning efter ophold/spil.
Der var hurtig svar-korrespondance samt tilbagemelding fra ham. 👍

16. heinäkuuta 2026

Godt fra start til slut

Netop hjemkommet efter 3 dages ophold med mine 2 sønner hvor Mads Skole fra Nordic Golfers hjalp med forslag og bookningen af ophold. Alt fra start forløb meget fint.

7. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vi har været en tur i Østrig

Vi har været en tur i Østrig, og boet på
Sportshotel RADSTADT. Super lækker oplevelse, kæmpe pool i haven, og rigtig flotte omgivelser, bortset fra en Kirke lå lidt tæt på os, som startede
lidt tidlig ,og ringede hvert kvarter.
Maden super 5 retter med valg muligheder ,
Gratis parkering , med mulighed for og lade .
Tak til. Mads Sole og Nordic Golfers

2. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin