Nordic Facility Partner Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse med Nordic Facility Partner. Jeg fik lavet hulmursisolering, og hele forløbet var nemt og professionelt. De kom som aftalt, arbejdede effektivt og ryddede pænt op efter sig. God se... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Super professionelt arbejde og et flot resultat efter et par måneder. Der er dog stadig nogle rygningssten, som har lidt algebelægning, men alt i alt et fint resultat. Prisen var absolut okay! Jespe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professionel og hjælpsom betjening både per telefon og ved fremmøde. Ankom præcist på det aftalte tidspunkt. Udførelse udført uden problemer. Ser frem til at se den fulde effekt om nogle uger/måned... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tontinhuoltopalvelu
  2. Painepesula
  3. Julkisivujen puhtaanapitopalvelut
  4. Vedeneristysyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

117 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Rigtig godt tilbud om algernes af vores…

Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af arbejdet må vente indtil da.

5. syyskuuta 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både tilbuddet og vores medarbejder.

Som du helt rigtigt skriver, skal behandlingen have tid til at arbejde, før det endelige resultat kan vurderes. Vi håber selvfølgelig, at I bliver rigtig tilfredse, når effekten for alvor viser sig 💙

Det hjælper

God service og effektiv rensning/fjernelse af flisepest. Vi kan varmt anbefale firmaet efter at have fået besøg af firmaet to gange. Vi kan se, at det hjælper. Mvh Michael og Birgit

24. huhtikuuta 2026

Hej Michael og Birgit

Tusind tak for jeres anbefaling og for at vælge os igen. Det betyder meget for os, at I både er tilfredse med servicen og kan se en tydelig effekt af behandlingerne 💙

Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang.

Fint arbejde

8. toukokuuta 2026

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde 💙

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig, nem og flexibel rensning

Hurtig, nem og flexibel algerens af taget, hvor vi ikke behøvede at være hjemme for at få taget renset. Dejligt for en travl småbørnsfamilie 👍🏼

10. heinäkuuta 2026

Hej Simone

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede det som både hurtigt, nemt og fleksibelt.

Det skal gerne være så enkelt som muligt at få ordnet taget, også når hverdagen er travl 💙

Effektiv til prisen

Effektiv arbejde

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede arbejdet som effektivt og til en god pris 💙

Meget fin service

Meget fin service. Godt udført og endda til tiden. Venlig og præcis information. Overholder aftaler, og det til tiden.
Jeg vil klart anbefale dette firma, og håber den gode servide fortsætter i det nye firma.

30. kesäkuuta 2026

Hej

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det er virkelig dejligt at høre, at de regelmæssige behandlinger har gjort så tydelig en forskel på jeres tag 💙

Tak fordi I bliver ved med at vælge os.

Tag som ny

Det er ret vildt, hvor meget pænere vores tag ser ud, efter regelmæssige behandlinger. Kan stærk anbefale.

3. huhtikuuta 2026

Hej

Tak fordi I bliver ved med at vælge os.

Tryg oplevelse

14. elokuuta 2026

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en tryg og god oplevelse med os💙

Saanut 5/5 tähteä

Effektiv algerens med synlig effekt efter 14 dage.

KNC Algerens var hurtige og effektive til at få sprøjtet et skumlag ud over taget og her små 14 dage efter begynder det allerede at virke.

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du allerede efter 14 dage kan begynde at se effekten af behandlingen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙

Hurtigt udført

Hurtigt udført. Fliserne blev pæne.
Jeg fik rykker for betaling 2 x for regning, som var betalt til tiden.

8. kesäkuuta 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at arbejdet blev udført hurtigt, og at fliserne blev pæne.

Vi beklager selvfølgelig, at du modtog rykkere på en regning, der allerede var betalt til tiden. Det er ikke sådan, det skal være, og vi tager det med videre, så vi kan undgå lignende fremover 💙

Saanut 4/5 tähteä

Kasper er flink og hjælpsom

Kasper er flink og hjælpsom! Jeg anbefaler service’en.

21. huhtikuuta 2026

Hej Ebba

Mange tak for de pæne ord og din anbefaling. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Kasper og oplevet ham som både flink og hjælpsom 💙

Vi sørger for at give rosen videre.

Saanut 5/5 tähteä

Altid er godt arbejde og bliver altid…

Altid er godt arbejde og bliver altid kontaktet når det er tid.

6. toukokuuta 2026

Hej Brian

Mange tak for de flotte ord. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både arbejdet og vores løbende kontakt. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 💙

Saanut 5/5 tähteä

Super god og dejlig service

Super god og dejlig service, min tagrende er i tip top stand nu

6. syyskuuta 2026

Hej Nikolaj

Tak for den gode anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre, og endnu bedre, at tagrenden nu står helt skarpt igen 💙

Algebehandling

Det har været en fornøjelse at bruge NFP fra start til slut har det været nærværende og kompatible personer jeg har talt med og arbejdet som er udført er der ikke noget at sætte en finger på selvom man ikke kan se det endelige resultat i nu (algebehandling af tag) og de er pris orienteret da andre tilbud jeg havde fået lå et godt stykke over hvad jeg betalte
Mvh Thomas Lund

24. elokuuta 2026

Hej Thomas

Tusind tak for den virkelig fine og grundige anmeldelse. Det glæder os især, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra den første kontakt til selve udførelsen. Og selvfølgelig også at prisen kunne konkurrere med de andre tilbud, du havde fået.

Vi håber, du bliver rigtig glad for resultatet, efterhånden som behandlingen får lov til at arbejde 💙

God service og fin pris

Har brugt KNC Algerens flere gange- og kan kun anbefale deres produkter og arbejdskraft.

27. kesäkuuta 2026

Hej Lene

Mange tak for din anbefaling og ikke mindst for at bruge os flere gange. Det sætter vi virkelig stor pris på 💙

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk professionel service til en god pris

Vores tag og fliser er behandlet af Nordic Facility Partner gennem flere år. Det har været en helt igennem professionel og super oplevelse, at få sikret vores tag mod mos, svampevækst mm.

Vi har et 25 år gammelt tag på et parcelhus tæt på motorvej og industrikvarter i udkanten af Storkøbenhavn. Via Nordic Facility Partner har vi med årlig servicering sikret os, at vi har nabolagets flotteste tag. Man kan se tydelig forskel på vores tag og de tage der ikke bliver behandlet.

Efter at have kæmpet med sorte fliser og pletter i flere år, foreslog NFP at vi også fik behandlet vores fliser. Med mere end 150 m2 heregårdssten i have og indkørsel, takkede vi ja, og har aldrig fortrudt. Nu fremstår stenene i deres oprindelige farve uden svampevækst eller andre misfarvninger.

Vi kan varmt anbefale Nordic Facility Partner. Altid professionelle, fleksible og flinke når de kommer forbi. De er blandt markedets billigste, og viser os altid billeder af hvordan skummet dækker hele taget.

Vi har allerede booket os ind til næste år.

17. elokuuta 2026

Hej Thomas

Hold da op, tusind tak for den flotte og meget detaljerede anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at I har valgt os gennem flere år, og det er skønt at høre, at både taget og de mange kvadratmeter fliser fortsat står flot. Vi er også rigtig glade for, at vores årlige behandling har gjort en tydelig forskel.

Tak for tilliden gennem årene, vi glæder os allerede til at komme forbi igen næste år 💙

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik i april renset alle mine fliser…

Jeg fik i april renset alle mine fliser
Af to mænd fra firmaet. Jeg er uendelig glad for at få denne dejlige oplevelse af at se mine før så grimme fliser og nu så flotte
Det er en dejlig fornemmelse hver morgen at gå ud på mine fliser som er blevet så pæne. Jeg kan på det kraftigste anbefale dette firma som udfører et super flot stykke arbejde
Birte i Solrød👍👍👍👍👍

10. huhtikuuta 2026

Hej Birte

Hvor er det dejligt at læse! Tusind tak for din anmeldelse.

Vi kan godt forstå, at det må være en fed følelse at gå ud hver morgen og se fliserne stå flotte igen. Vi er rigtig glade for, at du er så tilfreds med resultatet 💙

Aftaler der overholdes

Jeg er meget tilfreds med det arbejde der bliver gjort, hvis noget kke har virket som ønsket, er det blevet rettet uden snak.
Pris er fornuftig når kvaliteten er god.

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at aftalerne bliver overholdt, og at du oplever, at vi får tingene løst, hvis noget ikke helt lever op til forventningerne.

Tak for tilliden og de pæne ord 💙

Hurtigt og nemt

De kom som aftalt og det tog kun 20 minutter. Mit raftehegns alger er væk. På taget er der ikke alger længere.

9. elokuuta 2026

Hej Jan

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at det både var hurtigt og nemt, og især at du kan se effekten på både raftehegnet og taget 💙

Tak fordi du valgte os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin