Bestilte to par ridebukser, Luna ArcticPro og Viola FlexPro, og de er så gode og lækre i kvaliteten. Er meget glad for dem! Og hurtig levering. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😍
Bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Jeg har prøvet ridebukserne, og de sidder fint. Ligeledes har jeg redet i dem en enkelt gang og vil sige, at de er ok at ride i - dejligt at de ikke... Näytä lisää
Tak for super god service. De første ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret større. Se... Näytä lisää
Jeg har intet at sætte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sæt ridebukser efter en skuffende oplevelse me... Näytä lisää
Velkommen til GMS – din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestående pasform og gennemtestede stigbøjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet på produktet.
AdresseKirke Værløsevej 38 st th, 3500 Værløse, 3500, Værløse, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vastaus yritykseltä Gms Group
Perfekt pasform - størrelses svarende.
God grip - og lynhurtig levering 📦

Vastaus yritykseltä Gms Group
Virkelig god service! Lækreste kvalitet af tøj! Og mega hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Gms Group
Helt fantastisk god service på Hest og Rytter messen. På trods af det var søndag kort inden lukketid, så var det simpelthen så imødekommende personale og vi blev mødt med smil og meget stor hjælp. Absolut et sted vi vil handle igen!

Vastaus yritykseltä Gms Group
De bedste bøjler og meget holdbare

Vastaus yritykseltä Gms Group
Super søde personaler og god betjening

Vastaus yritykseltä Gms Group
At de er virkelige god til at forklar omkring deres stigbøjler og god pris

Vastaus yritykseltä Gms Group
Virkelig god kvalitet og mega god hjælp fra medarbejderne og mega søde og hjælpsomme medarbejdere😊😊

Vastaus yritykseltä Gms Group
Virkelig god kvalitet og rigtig god kundeservice😍 - kæmpe anbefaling😍😍

Vastaus yritykseltä Gms Group
Mega god service og gode produkter

Vastaus yritykseltä Gms Group
Mega god betjening og vejledning i diverse modeller!
Mega dejlige ridebukser! Dem skal jeg helt sikkert have i flere farver!!!

Vastaus yritykseltä Gms Group
Gode produkter og fantastisk god service!

Vastaus yritykseltä Gms Group
Har handlet hos HMS Group et par gange nu og det er super, at de pakke rog sender hurtigt, så mon utålmodige datter kan have tingene få dage efter 😊

Vastaus yritykseltä Gms Group
Jeg er super begejstret for ridebukserne. De holder hvad de lover. De er dejlige at have på og er vandafvisende, hvilket er smart i det danske vejrklima :-)