Nordicdrop Arvostelua

1 002
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Dejlige produkter der holder drikkevarerne kolde i lang tid. De er nemme for børn, at bruge og holder tæt. Virkelig god kundeservice!! Hurtig respons, hurtig levering, og der sendes nye dele såfre... Näytä lisää

Geniale dunke og genialt kundeservice! ✨ Jeg skrev til Nordic drop på Instagram, om et problem med min søns vandflaske, og indenfor 1/2 time havde de sendt en ny afsted til os!😍 Derudover er... Näytä lisää

Super gode drikkedunke ✨ 🫰 God kundeservice 🫰 Hurtig levering 🫰 Holder hvad de lover Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen,... Näytä lisää

Letade efter en smidig flaska till sonens smoothie del, innan hans träning. Tog den minsta o han älskar den. Fick dock lägga till de andra locken, i köpet. Så nu ska den officiellt testats under hel... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Nordicdrop

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Erinomainen

(1 002)

558 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Godt produkt

Gode produkter og fin service

19. heinäkuuta 2026

Hej Natascha,

Nordic drop

Har bestilt flere gange

Har bestilt flere gange. Rigtig gode drikkedunke og hurtig ekspedering af ordrer 😊

16. heinäkuuta 2026

Hej Sicha,

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte to drikkedunk til mine børn i weekenden, og undrede mig over tirsdag at der ikke var oprettet en GLS tracking på pakken.
Skrev derfor en lille mail og spurgte om pakken var afsendt, hvortil jeg får et ærligt svar om at de pakker den hurtigst muligt, men grundet sommerferie og underbemanding ville den desværre først blive sendt samme dag, men som undskyldning fik jeg en rigtig god procent del af ordren refunderet (Som jeg faktisk overhovedet ikke forventede af dem, da jeg bare ville vide om pakken var sendt.).

Fantastik service og point for ærligheden! Derfor 5 ud af 5 stjerner, da kundeservicen var i top! Flaskerne er sindsygt flotte og perfekt her i sommervarmen på camping 👍

Venlig hilsen
Louise Torngaard

14. heinäkuuta 2026

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord - Dem er vi virkelig glade for! Hav en fantastisk sommerferie ☀️

Nordic Drop

Hjælpsom kundeservice med hurtig…

Hjælpsom kundeservice med hurtig respons 🔆 Glæder mig til at modtage mine drikkedunk.

17. heinäkuuta 2026

Hej Signe,

Hurtig levering

Hurtig levering, gode drikkedunke og som de lover er de virkelig 100% drypfrie og holder vandet koldt længe 😍 har lige bestilt en kaffekop som jeg glæder mig til at modtage!

16. heinäkuuta 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩!

Nordic Drop

Fantastiske drikkedunke der holder…

Fantastiske drikkedunke der holder vandet koldt selv efter en hel dag i solen og 27 grader!
Hurtig forsendelse.

15. heinäkuuta 2026

Hej Trine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! ☀️

Hurtig levering

Hurtig levering. Vildt fine produkter 😁. Og deres drikkeflasker holder tæt i tasken mm, og jeg elsker at der er forskellige muligheder for drikketud mm 👌🏻

15. heinäkuuta 2026

Hej Berit,

Tusind tak for den flotte anmeldelse🙏!

Fantastisk produkt & service

Fantastisk produkt - lige så fantastisk service og webshop.
Jeg kan kun anbefale og jeg har allerede handlet det to gange og anbefalet til mange flere!

Hej Heidi,

Super gode drikkedunke

Super gode drikkedunke. God service og svarer hurtigt ved spørgsmål. En god oplevelse at handle hos Nordic drop.

Hej Claus,

Hurtig og god service

Super produkt fra en super virksomhed!

Hej Andreas,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Virkelig gode flasker

Virkelig gode flasker som holder vandet koldt meget længe. Dejligt med 3 forskellige “tude” at drikke af - alle helt tætte. Hurtig levering.

9. heinäkuuta 2026

Hej Lotte,

Super service!

Der var lidt knas med ét af de tre låg på en af flaskerne, så jeg skrev til dem. Mere eller mindre med det samme var der svar og til ud om ombytning, så super dejlig service, og det er ikke sidste gang jeg køber en flaske ved jer b

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌🏻

Gode drikkedunke

Gode drikkedunke, og rigtig god service.
Vi havde et låg der gik i stykker. Jeg skrev til dem, og fik svar samme dag. De har sendt et nyt låg.

11. heinäkuuta 2026

Hej Julie,

Mhv Jonas

Den perfekte vandflaske

Jeg har nu for 2. Gang bestilt 2 flasker hos Nordic Drop. Kvaliteten er virkelig god og det er den perfekte vandflaske. Den er nem at rengøre og du kan bare kyle den i opperen. Jeg har købt 2 mere for så har vi både hjemme og i vores campingvogn. Jeg er fan!

11. heinäkuuta 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩!