Nordicdrop Arvostelua

1 001
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dejlige produkter der holder drikkevarerne kolde i lang tid. De er nemme for børn, at bruge og holder tæt. Virkelig god kundeservice!! Hurtig respons, hurtig levering, og der sendes nye dele såfre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geniale dunke og genialt kundeservice! ✨ Jeg skrev til Nordic drop på Instagram, om et problem med min søns vandflaske, og indenfor 1/2 time havde de sendt en ny afsted til os!😍 Derudover er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super gode drikkedunke ✨ 🫰 God kundeservice 🫰 Hurtig levering 🫰 Holder hvad de lover Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Letade efter en smidig flaska till sonens smoothie del, innan hans träning. Tog den minsta o han älskar den. Fick dock lägga till de andra locken, i köpet. Så nu ska den officiellt testats under hel... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Tietoja yrityksestä Nordicdrop

Yrityksen kirjoittama

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Yhteystiedot

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Erinomainen

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 001)

558 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig gode drikkedunke

Virkelig gode drikkedunke. Mine børn er vilde med dem! Min søn kom hjem fra skole og havde drukket 3l. Vand, fordi han siger de er så gode at drikke af, at han bare kan blive ved. De holder vandet koldt hele dagen. Hurtig forsendelse - alle gange jeg har bestilt, har jeg haft dem dagen efter og så er det bare en virkelig god kundeservice de har!

8. syyskuuta 2026

Hej Henriette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️!

Anbefaling her fra

Super gode drikkedunke. Købte en for et par måneder siden til min søn og den har holdt så fint. Klare både opvaskemaskine og daglig brug i vuggestuen.
Har lige bestilt en mere til ham og en til mig selv.

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Virkelig godt.

Virkelig godt.
Jeg er meget tilfreds.
Hurtig levering.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har købt 2 lækre drikkedunke.

Jeg har købt 2 lækre drikkedunke.
Rigtig gode, at min søn på 2 selv har nemt ved at åbne og lukke selv.
Der var et utæt låg på én af dem.
De sender et nyt.

Sikke en service!

Hej Nuka,

Tusind tak for de flotte ord ❤️

De bedste drikkedunke

Jeg har netop placeret min 2.ordre hos Nordic Drop og kommer ikke til at købe drikkedunk andre steder.
Vores første ordre var i foråret. Jeg købte 2 børnedrikkedunke og en 650ml. De har været i børnehave, de har været i skole, de har ligget under en klapvogn i en forlystelsespark i hedebølge, de er blevet tabt, de har ligget på gulvet i bilen og rullet rundt og de LEVER FULDT UD OP TIL REKLAMERNE! Dejligt koldt vand! Drypfri! Alle dele kan gå i opvaskeren!

Shopper udelukkende igen, fordi min søns behov nu er en større flaske - og så smed jeg lige en i indkøbskurven til min mand også, nu jeg alligevel var der.

De er geniale! Indstil jagten - her er The One indenfor drikkedunke.
Anbefaler til alle!

Hej Malene,

Saanut 5/5 tähteä

Kan varm anbefale denne hjemmeside

Super gode drikkedunke ✨

🫰 God kundeservice
🫰 Hurtig levering
🫰 Holder hvad de lover

Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen, og sent aften var der stadig isterninger i flasken, og vandet var dejligt koldt! Er vildt med jeres designs af jeres termo flasker! Man kan selv mikse rundt på drikketud og flaske størrelse efter behov. Kan virkelig anbefale denne hjemmeside!

Ønske herfra 🙏
- Kunne være lækkert, hvis også der var sølv farvede flasker 🥰🥰
- At der var samme hanke på the/kaffe tuden som der er på sugerør tuden

6. syyskuuta 2026

Hej ALitha,

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse ❤️☀️

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Jeg bestilte den lørdag og den kom ind af døren tirsdag morgen😊
Kvaliteten af kold drikkelse lever bestemt op til det lovede og holder det gerne koldt længer😊

5. syyskuuta 2026

Hej Amalie,

Saanut 5/5 tähteä

Godt produkt og god service

Jeg købte først 2 drikkedunke, som jeg blev meget glade for og bestilte derfor 2 mere. Ved den anden bestilling kom jeg desværre til at lave en fejl i mine leveringsoplysninger. Selvom det var weekend, svarede kundeservice lynhurtigt og fik rettet fejlen med det samme. Både produkterne og servicen er virkelig gode. Stor anbefaling.

Hej Maja,

Saanut 5/5 tähteä

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering! Jeg havde en forespørgsel og skrev til kundeservice. Der kom lynhurtigt svar og en god løsning. Jeg er mega glad for min flaske.

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, superfine æstisk flotte vandglasset, tåler opvask og er lækre at drikke af. Det er SÅ hurtig levering og man får helt lyst til at købe flere😃

Hej Heidi,

Saanut 5/5 tähteä

Vi er rigtig glade for de drikkedunke…

Vi er rigtig glade for de drikkedunke vi har købt. Vi blev træt af, hvor hurtigt plast-drikkedunke bliver slidt op i dagligdagen. Især af vores børnehavebarn. Stål drikkedunkene betaler sig på den lange bane - og så kan man købe nye låg billigt hvis lågene skulle gå i stykker

2. syyskuuta 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, hurtig levering.

1. syyskuuta 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏☀️

De bedste drikkedunke!!!

De bedste drikkedunke vi til dato har haft ♡
De holder tæt, koldt og så er det lækkert at de kan komme i opvaskeren!!! (Varmt har vi endnu ikke prøvet )
Super hurtig levering og god kundeservice.
Den ene havde en mindre produktionsfejl, men det løste i prompte ved at sende en ny uden beregning ♡♡♡

Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang og anbefaler jer til alle på vores vej!!!

☆☆☆☆☆//Mirjam

14. elokuuta 2026

Hej Mirjam,

Tusind tak for de flotte ord ❤️

Kæmpe anbefaling!

Jeg købte to drikkedunke – én til mig og én til min datter, og vi er begge helt vilde med dem! Det bedste er, at de ikke drypper, som så mange andre drikkedunke, vi har prøvet. Jeg ombestemte mig også med farven på den ene og kontaktede kundeservice, som var utrolig søde og servicemindede. Kæmpe anbefaling herfra!

6. elokuuta 2026

Hej Josefine,

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin