Jeg har gennem de sidste 5 år kun oplevet at få personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal håndtere mine investeringer. Jeg har fået hjælp til både kortsigtet og langsigtede investerin... Näytä lisää
Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Näytä lisää
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Näytä lisää
Hurtig - uproblematisk behandling. Tak for rigtig god service - som altid! Mvh Torben
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Tanska
- 71969628
- hello@norminvest.com
- nord.investments
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Nemt både at indbetale og udbetale
Har haft min portefølje i ca. 5 år og der er fin vækst. Norm Invest svarer hurtigt, informerer hvis der skal rebalanceres eller indsættes kontanter til at dække de små omkostninger og servicen er i top. Har lige fået udbetalt et beløb idag og det var nemt at sætte processen igang.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Jeg bruger Norm Invest som…
Jeg bruger Norm Invest som investeringsplatform, da det er billigt og de er super dygtige og venlige!

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Altid venlig betjening og hurtigt svar
Altid venlig betjening og hurtigt svar, super oplevelse hver gang man er i kontakt med Norm Invest,

Bedste investeringsplatform
Super løsning, hvis man vil undgå at bruge for meget tid på sine investeringer.
Hurtig og virkelig god service. De er altid behjælpelige! Kan kun anbefales 👏👏

Nemt og troværdigt
Nemt og troværdigt. En let og tillidsvækkende måde at investere på uden at man selv behøver at vide noget om investering.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Den bedste og mest velsmurte…
Den bedste og mest velsmurte investeringsplatform jeg endnu er stødt på. Fremragende afkast har jeg også fået med de seneste år. Jeg anbefaler varmt Norm Invest

Udbetaling af midler
Jeg tænker at det er noget besværligt, når man vil trække penge ud ?????

God passiv investeringsforening
God passiv investeringsforening. Jeg har været godt tilfreds og bruger dem måske snart igen.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Super skarp service og produkt
Super skarp service og produkt. Jeg er glad kunde på 4. år.

Helt klar anbefaling
Det er virkelig en god oplevelse med Norm Invest.
De er altid tjekkede og svarer lynhurtigt på forespørgsler og spørgsmål.
Det kan kun anbefales.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Alle medarbejdere er søde og hjælpsomme.
Har haft en del dialog med Jeppe som er yderst kompetent og guider en på en rolig måde.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Den nemme og gode investering
Nemt, tilgængeligt og super gennemført virksomhed. Har investeret ved dem gennem 2,5 år og kun haft gode oplevelser ;)

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Virkelig god service hele vejen igennem!

God investeringsplatform
God investeringsplatform, hvor du kan målrette dine investeringer til din risikoappetit

Topklasse 🙌
De allerbedste anbefalinger fra mig.
Altid høflig, hurtig og hjælpsom kundeservice.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
Nemt at få udbetalt sin investering
Nemt at oprette en investeringskonto, god kundeservice, der svarer inden for kort tid, og så er det nemt at få udbetalt sin investering.

Fantastisk investeringsplatform for begyndere
Jeg har haft en opsparing i Norm Invest i snart 4 år, og der er altid fantastisk kundeservice når man skriver til dem for at få lavet ændringer/udbetalinger. Kommer til at være kunde mange år endnu.

Vastaus yritykseltä Norm Invest
God og ligetil investeringsplatform.