Ufatteligt nemt, ufatteligt hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra - Jeg har hvertfald fundet ét nyt fast sted, at købe skins (Og for den sags skyld sælge, skulle det gå hen og blive relevant. Professi... Näytä lisää
Virkelig prof setup :) Opgraderede mit inventory med trades. Hurtig service, god kommunikation og alt gik smooth hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Nemmeste handel skulle af med et skin hurtigt fik svar med det samme og pengene med det samme intet bøvl bliver ik meget nemmere
Theis Købte af mig med Straks betaling selvom man bare kan Reverse Trade, fik pengene inden for kort tid, til Fair pris Super god service man kan rolig føle sig tryg i deres hænder
Vi er stolte af at være en førende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fællesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gøre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sætte vores kunder i første prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sælge deres skins uden besvær. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fællesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor stræber vi efter at skabe et miljø, hvor vores brugere kan føle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sælge dine skins? Kontakt følgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, Tanska
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Nem og hurtig måde at sælge eller købe…
Nem og hurtig måde at sælge eller købe skins og altid hurtig svar
Gik virkeligt hurtigt og nemt
Gik virkeligt hurtigt og nemt. Ihverfald en jeg vil komme tilbage til hvis jeg har flere ting
Dejlig nem handel.
Dejlig nem handel.
Hurtig dialog, hurtig handel.
Pengene var på min konto med det samme.
Super nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Helt igennem fantastisk oplevelse, nemt og hurtigt.
Virkelig prof setup :)
Virkelig prof setup :)
Opgraderede mit inventory med trades.
Handel for 8.500 kroner
Handel for 8.500 kroner, pengene var på kontoen 2 minutter efter jeg havde tradet mine skins😁
nemt og sikker handel iversen gjorde…
nemt og sikker handel iversen gjorde alt for at jeg havde en god oplevelse kæmpe chef
super hurtig handel og fik pengene med…
super hurtig handel og fik pengene med det samme
Nemmeste handel skulle af med et skin…
Lyn hurtig handel
Lyn hurtigt handel.
Hele handel fra at jeg lægger varen i kurven til at jeg har betalt og fået mit skin, tager maks 10 min.
Kort og kontant
Kort og kontant. Jeg skrev til ham han svarede efter 2 minutter. Han bad om et steam link skrev en pris, jeg sagde ja, jeg sender trade og han sendte pengene. Hurtig handel.
Kan klart anbefale vis man en dag skal sælge sine skins
Hurtigt respons!!
Hurtigt respons, god service, fornuftige priser. Takker for en god handel. :)
Super nemt og kører som smurt :D
Super nemt og kører som smurt :D
Service i topklasse
Nem at handle med
Nem og hurtig at handle med
Nem og hurtig at handle med
Klar anbefaling herfra
Super nem at handle med
Super nem at handle med, første gang jeg traded, og han kan klart anbefales!!!!