Norm Invest Arvostelua

1 258
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg har gennem de sidste 5 år kun oplevet at få personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal håndtere mine investeringer. Jeg har fået hjælp til både kortsigtet og langsigtede investerin... Näytä lisää

Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Näytä lisää

Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Näytä lisää

1. Sijoituspalvelu
  2. Varainhoitopalvelut
  3. Varainhallinta

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(1 258)

158 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service og rigtig gode til deres…

God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

23. huhtikuuta 2026

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores investeringer.

Team Norm Invest

Det er en sand fornøjelse at kunne…

Det er en sand fornøjelse at kunne investere uden at skulle vide alting selv. Det er let og overskueligt.

22. huhtikuuta 2026

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever det som både let og overskueligt at investere hos os – det er netop det, vi stræber efter.

Team Norm Invest

Skulle bruge nogle af pengene

Skulle bruge nogle af pengene. Det gik hurtigt med at få solgt. Og venter nu bare på udbetalingen. Perfekt

21. huhtikuuta 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at salgsprocessen forløb hurtigt og nemt. Vi håber, at udbetalingen også lever op til dine forventninger.

Hurtigt svar på mail

Hurtigt svar på mail, god service.

20. huhtikuuta 2026

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever hurtige svar og god service.

Team Norm Invest

Tydelig kommunikation og orientering.

Tydelig kommunikation og orientering.

16. huhtikuuta 2026

Hej Anna

Tak for rosen af vores kommunikation. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med den.

Team Norm Invest

God og enkel måde at investere på og…

God og enkel måde at investere på og svar med det samme, da jeg ønskede at opsige en del af min portefølje.

15. huhtikuuta 2026

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever vores løsning som enkel, og at du fik hurtig hjælp, da du havde brug for det.

Team Norm Invest

Man får altid fat i en medarbejder…

Man får altid fat i en medarbejder næsten med det samme når man ringer, og ellers ringer de hurtigt tilbage. Jeg syntes at Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og kompetente. Fantastisk god service.

Hej Frank

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever vores tilgængelighed og service som både hurtig, hjælpsom og kompetent – det er noget, vi vægter højt.

Rigtig godt investerings firma

Rigtig godt investerings firma, altid god service og behandling.

Hej Vagn

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever både god service og behandling hos os.

Godt og nemt

Gode muligheder for at sammensætte egen risikoprofil og portefølje og forrygende kundeservice. Kæmpe anbefaling, hvis du ikke selv gider brug din tid på løbende at købe og sælge enkeltaktier.

Hej Christian

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever både fleksibiliteten i vores risikoprofiler og vores kundeservice som værdifuld. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os.

Rigtig godt

7. huhtikuuta 2026

Hej Nicholas

Hvor er vi glade for at høre, at du finder vores løsning rigtig god.
Mange tak for din anmeldelse.

Team Norm Invest

God rådgivning og meget hurtig…

God rådgivning og meget hurtig ekspedition. .

7. huhtikuuta 2026

Hej Lauge

Mange tak for ros af servicen og behandlingstiden, som vi også gør en dyd ud af at være hurtig.

Team Norm Invest

Kompetent investering med højt service niveau.

Norm invest har kompetente mennesker ansat - og de reagerer hurtigt på alle henvendelser med flot service niveau. Kan kun anbefales.

17. maaliskuuta 2026

Hej Pia

Hvor er vi glade for at høre du opfatter vores løsning som en kompetent løsning, hvor servicen er god.
Tak for at dele din oplevelse med andre.

Team Norm Invest

Hans-Christian er altid hurtig til at…

Hans-Christian er altid hurtig til at svare på mine spørgsmål. Virkelig god service! Kan anbefale Norm Invest til investeringer

17. maaliskuuta 2026

Hej Melina

Hvor er vi glade for at vores ansatte, Hans-Christian, har været så god til at besvare dine spørgsmål hurtigt. Mange tak for anbefalingen.

God porteføljeforvaltning

God porteføljeforvaltning, super brugervenlig platform og kundeservice i topklasse. Virkelig varm anbefaling herfra.

13. maaliskuuta 2026

Hej Mathias

Tusinde tak for dine varme anbefaling af vores porteføljeforvaltning og for at kalde vores kundeservice som værende i topklasse.

Team Norm Invest

Meget hurtig og venlig betjening

Meget hurtig og venlig betjening, som helt levede op til mine forventninger.

11. maaliskuuta 2026

Hej Finn

Hvor er vi glade for at vi har levet op til dine forventninger. Tak for at dele din oplevelse med os.

God ETF

God ETF, app og lave omkostninger!

7. maaliskuuta 2026

Hej Lars

Tusinde tak for ros af vores investeringsporteføljer, der indeholder mange forskellige nøje udvalgte ETFer.

Ubesværet og fair investering

Alt har fungeret som det skulle, både ind- og udbetaling. Support har desuden været meget hjælpsomme og hurtige til at svare. Intet at klage over.

6. maaliskuuta 2026

Hej Andreas

Mange tak for rosen af vores løsning. Vi er rigtigt glade for at høre, at alt er gået som det skulle.