Noisy Item (noisyitem.dk) Arvostelua 67

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god kundeservice. Den ene vare var ikke på lager, blev ringet op og der blev fundet en anden løsning. Kundeservice er nemme at få fat i og super søde.

Helt fantastisk webshop og super kundeservice. Kan kun give de varmeste anbefalinger til, at shoppe på Noisyitem. Lækre produkter, super priser og utrolig hurtig levering. En online shop jeg igen... Näytä lisää

Jeg bestilte fire klemmer, hvor en af dem desværre gik i stykker efter to ganges brug. Noisy Item var så søde at sende en ny klemme med det samme, som jeg modtog to dage efter jeg havde kontaktet dem... Näytä lisää

Rigtig god service. Ved første levering manglede et par af de to par strømpebukser, jeg havde bestilt. Allerede inden for en time var der svar på mail og efter få dage blev det andet par leveret end... Näytä lisää

1. Asusteet

[Virksomheden er desværre lukket] Noisy Item sælger accessories og smykker til modebevidste kvinder. Vi har nøje udvalgt produkter, som skaber sammenhæng i enhver garderobe, og vi sørger for altid at følge tidens mode og trends.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Virkelig god kundeservice

5. marraskuuta 2024

Fine varer

Fine varer. Hurtig ekspedition. Meget tilfreds.

6. helmikuuta 2024

Tak for de 5 stjerner, Sonja 🤩

Hurtigt og præcist

18. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Vigga 🤩 Ser frem til at handle med dig igen.

Anbefales

Nem bestilling og hurtig levering, ovenikøbet vedlagt en sød, håndskrevet hilsen. Jeg handler meget gerne hos jer igen 😊

3. tammikuuta 2024

Mange tak for anbefalingen, Birgit 🫶🏻 Ser frem til at handle med dig igen 🥰

Bedste service

Super hurtig levering i lækker indpakning og en personlig hilsen. Kan absolut anbefale at handle hos dem☺️

7. tammikuuta 2024

Tak for de 5 stjerner, Vanessa. Og tak for de flotte ord og anbefalingen 👏

God søndag 😍

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, fornuftige priser fed udvalg og hurtig levering 😊👍

11. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Sørensen, og ikke mindst den gode feedback. Den varmer 😍 Ser frem til at handle med dig igen 👏

Super god kvalitet

Super god kvalitet. Hurtig levering.

7. marraskuuta 2023

Mange tak Lona 🙏🏻
Glæder mig til at handle med dig igen ✅

Super

Hurtig leviring
Og super kvalitet

7. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Joan. Dem er jeg virkelig glad for 😍 Ser frem til at handle med dig igen 🙏🏻

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig svartid, kan kun anbefales.

9. maaliskuuta 2023

Tak Lisbeth 🙏🏻 Det var en fornøjelse at handle med dig. De 5 stjerner varmer 🤩

God oplevelse

Fin vare, god pris og hurtig levering 🌻

5. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Trine. Er glad for din gode oplevelse, og ser frem til at handle med dig igen.

Venlig hilsen
Anita, Noisy Item

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Mange tak for de 5 stjerner 🤩 Vi stræber altid efter hurtig ekspedition og lægger stor vægt på god service. God dag til dig 🙏🏻

Mvh. Anita, Noisy Item

Hurtig levering, og god kvalitet.

Hurtig levering

16. huhtikuuta 2023

Hej John. Tak for din anmeldelse, og fordi du valgte at handle hos Noisy Item 🤝

Vil arbejde benhårdt på at gøre os fortjente til 5 stjerner næste gang du handler os 🤞🏻

Mvh. Anita, Noisy Item

Hurtig levering og god service - der handler jeg igen

Jeg har købt primært strømpebukser og også andre ting hos Noisy Item en del gange. Der er hurtig levering og god service.

29. huhtikuuta 2023

Tak for de 5 stjerner, Anita. Altid en fornøjelse at handle med dig 👏

God søndag 😍

Mvh. Anita, Noisy Item

Den bedste service og super produkter…

Den bedste service og super produkter på denne hjemmeside. Skal du havde nogle flotte strømpebukser til fest eller hverdag, er det her du skal shoppe.

10. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Mange tak, Nadia 🤩 Den slags anmeldelser varmer helt vildt 🥰 Ser frem til at handle med dig igen.

Lynhurtig levering 🤩

15. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Hej Anne - og mange tak for de 5 stjerner.

God søndag til dig 😍

Billigt, godt og hurtigt

Det var en rigtig fin hjemmeside, men et godt tilbud- og jeg havde pakken dagen efter.

27. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Noisy Item (noisyitem.dk)

Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner, Lisa 🫶🏻 Dem sætter jeg enormt stor pris på.

Mvh. Anita, Noisy Item

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili