Saanut 5/5 tähteä

Super god kundeservice. venlig og hurtig betjening. Intet negativt at sige tvært imod. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Saanut 5/5 tähteä

Min søn havde selv fundet denne internet side efter interesse for Caps. Vi fandt et godt tilbud. Desværre viste det sig, at den vare vi bestilte ikke var på lager, hvilket vi meget hurtigt blev gjor... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Caps4You er efter min mening Danmarks bedste leverandør af Caps. Du møder først og fremmest en brugervenlig og letoverskuelig hjemmeside. Siden har de tradtionelle mærker som NewEra men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lørdag nat kom jeg i tanke om, at jeg skulle bruge en hue og en cap til julegave den kommende onsdag. Jeg bestilte varerne og skrev en lille besked til kundeservice, om at det kunne være himmelsk, om... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Päähinemyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Caps4you.dk finder du Dk's største udvalg af Flexfit med mere end 150 modeller. Derudover har vi massere andre mærker og konkurrence dygtige priser. Hurtig & billig levering!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Perfekt

Hurtigt svar på spørgsmål. Lynhurtig levering. Søde mennesker og fin behandling. Super perfekt altsammen.

29. heinäkuuta 2017

Fik min cap

Fik min cap, det eneste træls ved mit indkøb var at jeg røg mig enormt skæv før jeg bestilt den så indså ikke at den ikke var på lager,

Godt køb!

28. huhtikuuta 2017

Super levering 👍

Bestilt i weekenden. Leveret tirsdag. Hurtigere kan det vist ikke gøres 😊👍
Dejligt når det er en utålmodig dreng, der venter på varer ☺️
👍👍👍 herfra

24. maaliskuuta 2017

Perfekt

Super nem bestilling med EXPRESS fart. TAK

6. helmikuuta 2017

Hej Gitte.
Dejligt du gad bruge 2 min. på at skrive en anmeldelse. Den luner på en kold dag :)
Rigtig god dag.

Kæmpe udvalg i Caps

Og en levering der bare går superhurtigt, og så ind i mellem rigtig gode tilbud.

3. helmikuuta 2017

Hej Christian.
Tusind tak for din anmeldelse. Dejlig at læse.
Rigtig god dag.

Caps

De lever op deres hjemmeside info.

3. helmikuuta 2017

Hej Ungehuset.
Tak for jeres anmeldelse.

Super side

Godt udvalg og hurtig levering 👍🏻👍🏻

20. tammikuuta 2017

Vastaus yritykseltä Caps4you.dk

Tak for anmeldelse, den luner. God aften.

Venlig hilsen

No problems!

Nemt og hurtig levering!
Ingen ting at sætte en finger på.

20. joulukuuta 2016

Vastaus yritykseltä Caps4you.dk

Tusind tak for din anmeldelse.

Venlig hilsen

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig levering

Varen var længe udsolgt, men fik så mail da den igen var på lager. God service

20. joulukuuta 2016

Hej Lene.
Enkelte produkter har vi haft lidt problemer med at få hjem. Er glad for du fik produktet og synes om vores service.
Du ønskes en god dag.

Super hurtig service

Ingen slinger i valsen. Hurtig levering. Alt klappet og klart

11. joulukuuta 2016

Hej Lillan.
Tak for din anmeldelse, dejligt at læse.
God dag.

Fantastisk service.

Hej Martin.
Tusind tak for en helt uovertruffen service - du forstår, hvad kundeservice vil sige 😊 Fedt sortiment og god kvalitet, tillidsfuld koorspondance, du imødeser kundens behov og sikrer hurtig levering.
De allerbedste anbefalinger herfra 👍🏻

10. joulukuuta 2016

Hej Anette.
Dejlig anmeldelse at læse. Tusind tak!
Er glad for du har haft en god oplevelse og vi håber at se dig igen :)

Caps4you.dk

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin